Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
250.000 körül, de ez legalább ér valamit... :lol:

Nem olcsóság, de gondolom akkor már másik mocivezérlő+befecsik+direktszűrő+normális kipuff is kell.

Elküldve
Nem tom de én nem láttam ott olyant, hogy F Astrára szárnyat.

Lehet hogy nincs róla kép de biztos van hozzá szárny.El kell menni hozzájuk és akkor mutatnak egy párat.

Elküldve
Lehet hogy nincs róla kép de biztos van hozzá szárny.El kell menni hozzájuk és akkor mutatnak egy párat.

Csak az a probléma, hogy 160km-re lakom Pest-től. Ha vennék is csak postai utánvétellel tudnám megvenni.

Elküldve
Csak az a probléma, hogy 160km-re lakom Pest-től. Ha vennék is csak postai utánvétellel tudnám megvenni.

Az a megoldás is működik,fel kell őket hívni telefonon elmondod mit szeretnél ők mondanak egy árat és elkűldik postán.Sokat postáznak még olyan is van hogy postán küldik nekik a javítandó műanyag elemeket.Minden megoldható csak megbeszélés kérdése. :lol:

Elküldve

Pontosan hol?Mert ha fel lenne tüntetve, akkor esetleg tudnánk pontosabban segíteni. :lol:

Elküldve
Pontosan hol?Mert ha fel lenne tüntetve, akkor esetleg tudnánk pontosabban segíteni. :lol:

Ja bocs. Most már kiírtam. Devecser. Ha valaki nem tudná merre van veszprémmegyében van Ajka mellett.

Mégvalami. Tettem fel egy képet a tar.hu-ra, és nem tudom hogy hogyan tudom megcsinálni, hogy ti meg tudjátok nézni. Nem tudna valamelyikőtök segíteni ebben? Néztétek már ezt?

http://aruhaz.totalcar.hu

Elküldve
Hali

És mi a véleményetek erröl a CDA karbondobozrol amiben egy direkt szürö van.

Most reklámozzák a TUNUNG&STEREO-ban

Kép nincs róla?

Egyébként nem nagyon tudom, hogy miért jó az ha egy direktszűrő 'karbon'-bobozban van...

Hogy a meleg levegő beszívása ellen nem véd, az biztos... :lol:

Elküldve
Kép nincs róla?

Egyébként nem nagyon tudom, hogy miért jó az ha egy direktszűrő 'karbon'-bobozban van...

Szerintem valamit azért véd a hőtől,főleg ha kintről is kap egy kissé "hidegebb" levegőt valami csövön keresztül.

De ha még mindezeket figyelembe is vesszük,akkor sem fog érezhető változást hozni az autó dinamikáján. Szerintem. :lol:

Elküldve
Szerintem valamit azért véd a hőtől,főleg ha kintről is kap egy kissé "hidegebb" levegőt valami csövön keresztül.

De ha még mindezeket figyelembe is vesszük,akkor sem fog érezhető változást hozni az autó dinamikáján. Szerintem. :lol:

Hát azért elég gyorsan átmelegszik ott bármi. Igazából a motortértől való elválasztáson és a folyamatos levegőáramláson múlik a legtöbb. Azért mert magát a direktszűrőt körülveszed valami anyaggal még nyugodtan át tud melegedni x (viszonylag rövid :lol: ) idő alatt...

Elküldve
Kép nincs róla?

Én meg elsőre azt hittem, csak elírás és valójában kartondobozos - tescogazdaságos - szűrőről van szó. :lol: :lol: ;)

Elküldve
Hali

Szerintetek hogy nézne ki egy ilyen szárny egy F Astra Sedanon?

http://www.kep.tar.hu/buazs/50189050/18231154#2

Semmi képpen se tegyél rá ilyet!

Max egy diszkrét (kb 5 cm magas) színre fújtat...

Szerintem sem lesz ettől sem sportosabb, sem szebb a gép. Hidd el, ez inkább nevetséges! :lol:

Ha szép és igényes autót akarsz, akkor:

- nagy kerék

- ültetés

- fólia

- valami diszkrétebb lökhárító módosítás, kiegészítés (esetleg)

- na és persze egy Angel's Eye! :lol:

Elküldve

szerintem meg tegyen :lol:

mer nekem teccik...az egyik amiért sajnálom, hogy nem tigrát vettem (vagy honda del sol-t) azokra lehetett volna akkora szárnyat tenni mint egy kondorkeselyűét :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.