Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nekem az egyik barátom műanyagozik azt nem tudom hogy drága vagy olcsó de szépen dolgozik.

http://www.apotuning.hu

Javítanak és tuningolnak is.Ha csak javítani kell akkor szólj adok egy másik telcsi számot.

Érdekelne mindenképpen.

A kardánboxnál kéne egy kicsi modosítás, de egyáltalán nem bonyolult, csak egyedi.

Meg lehet hogyha már ott vagyok, akkor kivetetem az opeljelet is a hűtőrácsból. :lol:

Elküldve
Meg lehet hogyha már ott vagyok, akkor kivetetem az opeljelet is a hűtőrácsból. :lol:

Errol meg engem erdekelne info..

Osszel leloptak rola a jelet, aztan ugy dontottem hogy nem rakok fel masikat hanem beracsozom.

Elküldve

Hali.

Akkor úgy tünik. hogy én elég ólcson megusztam a dolgokat mert én 500Ft-ért vettem egy müszeregységet. Aminek semmi baja nincs azt kivéve, hogy 10-et csal az órája. De mégis kevesebb az előzőhöz képest. Egyébként engem is érdekelne, hogy valahol Ajka környékén van e olyan hely ahol megcsinálnák fehérre a lapokat. HA valaki tudna segíteni annak előre is kösz.

Elküldve

Ja bocs. úgytűnik igencsak elnéztem hogy mikori témához szóltam hozzá. Mindenesetre tényleg érdekelne ha lenne valaki aki meg tudná mondani, hogy Ajka környékén van e olyan hely ahol számlapokkal foglalkoznak.

Elküldve

más... remélem nem off itt....

ezek az angeleyes lámpák tudják a magasságállítást is? (gyárilag van a kocsiban manuális)

Hali

Ez engem is érdekelne.

Köszi a válaszokat.

Elküldve

Elviekben tudják, de nem passzol össze az állítómotor pöcke meg a lámpáé, szal kell valami féle műanyagos beavatkozás...

Csomóan ezen akadnak fel, hogy akkor nekik nem kell...én még sose használtam, ez kicsit olyan számomra mint az elektromos tükör... :lol:

...Na jó monjuk nálam nem ül be senki hátra... :lol:

Elküldve
Elviekben tudják, de nem passzol össze az állítómotor pöcke meg a lámpáé, szal kell valami féle műanyagos beavatkozás...

Csomóan ezen akadnak fel, hogy akkor nekik nem kell...én még sose használtam, ez kicsit olyan számomra mint az elektromos tükör... :lol:

...Na jó monjuk nálam nem ül be senki hátra... :lol:

S, ha kihorgászod a gyári lámpából azt az állítópöcköt?

Elküldve
Sziasztok,

Elolvastam az egész F Astra Tuning fórumot / .

Volt benne 1 hozzászólás már nem tudok ki:

Egy dologról írt ami megnöveli (megrezegteti) a a levegő áramlását a szívó részen.

Ezáltal jobb lesz az égés és növeli a motór teljesítményét +20% :lol: :lol: .

Azt írta még a srác, hogy beszámol a tapasztalatairól, de ezen idáig sem tette.

Kérdés: Tud-e valaki erről valamit leírni? (Saját tapasztalatból mert a termékről én is olvastam a leírást)

Elküldve

+20% egy rezonátorcsőtől.Ühm..........

Muhahahahaha :lol: :lol: :lol:

Beszélj csak Atommanóval, hogy mire is jó a Dbilas szívosor.Kb. ott kezdődik a +20% ;)

Elküldve

Amúgy én annó én próbáltam egyet....kölcsönkaptam kipróbáltam nem ért semmit, és ugyanígy volt vele a cumó tulaja is, azért kaptam kölcsön...bár jelezném, hogy ez lassan 2 éve volt, és azóta is nálam van... ;) :lol:

Ezektől a csodáktól ne várj semmit...ez olyan mint a direktszűrő, meg a sportkipufogóvég...20%.... :lol: :lol: :D

:D :D :D

Elküldve

Tehát a levegő megrezegtetése nem tesz semmit.......ok megértettem.

Csak azért gönygyölítettem ezt a dolgot mert láttam a termékről videót is.......

így minden elég meggyőző. :lol:

És nem tudtam aludni éjeleken át........és kifundáltam hogyan lehetne 1-2 ezelből összerakni ezt az egészet és meg akartam csinálni de előbb azért kérdeztem.

Elküldve
Tehát a levegő megrezegtetése nem tesz semmit.......ok megértettem.

Csak azért gönygyölítettem ezt a dolgot mert láttam a termékről videót is.......

így minden elég meggyőző. :lol:

És nem tudtam aludni éjeleken át........és kifundáltam hogyan lehetne 1-2 ezelből összerakni ezt az egészet és meg akartam csinálni de előbb azért kérdeztem.

Ha ennyire tuningolni akarsz, sztem vedd fel lehetséges tervként, egy SI-re, v. SE-re történő átalakítást.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.