Kontárgyerek Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Ha nem akarsz fúrni-faragni, akkor a legegyszerűbb ha elfáradsz ide, itt potom 3302Ft-ért kapsz olyat mai 20mm-t rövidít. 0023016-os cikkszámon forgalmazzák amúgy. kÖSZI-KÖSZI-KÖSZI-KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Olcsó költségvetésű Powercap az Angol ebay-ről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Ezt hívják kókánynak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Ezt hívják kókánynak? Hát ha ez nem az akkor semmi. Kíváncsi lennék a teljesítményt hogyan befolyásolja,de gyanús hogy nem pozitívan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Na erre nem is mondok semmit... A Kurgyis már kinnt is melózik...:-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 te hülye vagy :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 :smt007 :heart: :smt053 Ez olyan szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 http://img55.imageshack.us/my.php?image=opel7yg.jpg]http://img55.imageshack.us/img55/1959/opel7yg.th.jpg :smt007 :heart: :smt053 Ez olyan szép! küldjem a többi képet ami fennvolt az oldaon? 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 küldjem a többi képet ami fennvolt az oldaon? 8) :lol: Inkább csináld meg az oladlt,hogy menjen újra! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Hali Nagyon jól néz ki ezekkel a lámpákkal a géped, de mit tapasztalsz jobban is világit ezzel mint a gyári lámpával? Válaszodat elöre is köszönönm.Az Angel Eye's-ról az én tapasztalatom az, hogy nagggyon jól néz ki, de szerintem gyengébben világít (legalábbis a tompított) mint a gyári. De engem nem érdekel! Látok ezzel is, nincs vele bajom, viszont nagyon látványos a megjelenése az autónak így!!! Az sem kizárt, hogy csak én érzem gyengébbnek... mindenesetre nekem nincs vele bajom. Ha érdekel olyan Angel mint az enyém, írj nyugodtan PÜ-t, és segítek benne. Speed! Láttam az Astrád....nagyon király!!Gratulálok hozzá. Én is szertetnék Angel Eye lámpákat, de hátulra.Tudsz nekem ebben segíteni? Válaszod előre is köszönöm! Köszi! :lol: Hátulra Angel nem létezik (szerintem). Hátsó lámpában a gyárin kívül léteznek a lexus-ok (amik szerintem elég gagyik), létezik olyan, mint az én hátsóm, olyan mint az Atommanó hátsója és olyan mint (asszem Red-nek van fehér, ugye?). Ezekben is tudok segíteni, ha ilyen érdekel, írj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Hátulra Angel nem létezik (szerintem). Hátsó lámpában a gyárin kívül léteznek a lexus-ok (amik szerintem elég gagyik), létezik olyan, mint az én hátsóm, olyan mint az Atommanó hátsója és olyan mint (asszem Red-nek van fehér, ugye?). nem sajna a gsi.tominak van, az övé ledes meg van lexus-style is...de sztem a ledes jobb....pláne feketében :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 nem sajna a gsi.tominak van, az övé ledes meg van lexus-style is...de sztem a ledes jobb....pláne feketében :lol: :lol: Ledes??? Létezik ledes hátsó? Ami nekik van az nem ledes!!! Olyan mint az enyém csak fehérben ill. feketében! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Tegnap este láttam egy OFF Daewoo ON bár társmárka, kcosikát, amin olyan hátsó spoiler volt, amiben középen pótfék, kétoldalt meg index van...ledes. Szerintetek mi kincs lehet egy ilyen, meg mennyire szabályos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Sziasztok, Már majd az egész forumot elolvastam de nem tudok várni, hogy rálelek-e: Motortető telozása! Adatra volna szükségem: Összecsukva éskinyitva mekkora ? Van tök új Audi TT :wink: - az jó lehet? Ja! : van valami kép arrol akinek már megvan csinálva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 7.500 HUF a tipuspecifikus ennyiért nem hiszem hogy megéri gányolni... Ha érdekel írj püt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 á kösz, valamit majd kitalálok ezzel..... De ha van kép szívesen várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 á kösz, valamit majd kitalálok ezzel..... De ha van kép szívesen várom. Volt már róla szó, sőt......... Nekem Kadett csomitérteló van beaplikálva, és kib. erős.Kell hozzá két olyan fandifej, ami az Astrák csomiterében van, az egyiket a gépháztető "fülének" felső csavarjának a helyére kell bemetszeni, mert ugye 8-as, az alsót pedig a gyárilag kialakított helyre a sárvédőbe, anyával.Kb. ennyi a titok.De ha bemész egy jóképességű kasztnishoz, beaplikálja neked.Sztem utóbbi jobb megoldás.S, akkor kb. 3e. ft-ból megvan a dolog, ha vannak telóid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 7.500 HUF a tipuspecifikus ennyiért nem hiszem hogy megéri gányolni... Ha érdekel írj püt... Egy pár? Nikelezett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Szerintem polírozott alu, de lehet hogy nikkel... Amúgy igen egy pár ára ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Szerintem polírozott alu, de lehet hogy nikkel... Amúgy igen egy pár ára ez... Akkor megéri :lol: Most szarakodik az ember olyan gáztelóval ami lehet már rég rossz vagy lesz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Azt hiszem olcsóbban hoztam kintröl (német opel tali)! 25 vagy 30euro volt a nyáron az F Astra 246-os euroval. Ha jól emlékszem bár sok mindent hoztam lehet keverem. Redi mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Jó akkor holnapra hozzál már nekem 2 szettet légyszi...F Astrához...:-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Úgy gondolom nem létkérdés egy géptető teló megy anélkül is az autó! Egyébként is had rongáljam az üzleted! :wink: Ha 1 nap alatt hozol akkor minek kötekedsz ez a te elönyöd nem? Viszont tényleg nem éri meg gányolni amikor azt pont oda gyártották! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Csak poénkodtam Teeeeeeeeee Antiszomorító...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Úgy gondolom nem létkérdés egy géptető teló megy anélkül is az autó! Egyébként is had rongáljam az üzleted! :wink: Ha 1 nap alatt hozol akkor minek kötekedsz ez a te elönyöd nem? Viszont tényleg nem éri meg gányolni amikor azt pont oda gyártották! Sztem nem gányolás pl. az enyém, még ha nem is kimondottan gyári van benne.S, legalább tuti tartós.Remélem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts