Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A rácsért kicsit sokallom érte.Nekem olyasmi megoldás is jó lenne,hogy kiszedni a hűtőrács -keretből a "léceket" és a helyére ilyen nagy lyukú rácsot betenni,jel is maradhat:-)

Ezt nem lehet megoldani szépen?

Olyasmire gondolok ,mint ami az opelclub.hu kezdőlapján látszik.

Láttam ilyen rácsot olcsóért lehet venni több helyen is,csak a kérdés,hogy házilag simán megoldható a csere és szépen fog-e kinézni???????

Ilyet szeretnél kb. ?

0c_1_b.JPG

Szerintem nagyon kajlán néz ki.

Ha te szeded szét, akkor arra figyelj, hogy a hűtőrács két azélén található fülek nehogy letörjenek :wink:

Elküldve

Sziasztok,

Csak egy kérdésem volna: :?:

Meg lehet rövidíteni a váltókart?

Mert ahogy néztem ha levágom nem lessz hely a lükverc bizgenytyú felhúzónak...vagy mi a csoda az.

Gondolom már írtatok róla el is keztem olvasni a fórumot de kinyomtatva majd 400 oldal (eltart majd egy ideig). Ezért így könyebb volna a segítség.

Köszike....

Elküldve

Még egy kérdés:

Van valakinek beszkenelve nem fordulat számos Km-óra számlap?

(jó dolgokat lehet kihozni így (megszerkesztve).

Nekem csak ford szám mérős van (szkenelve) de az aranyomban sima van.

Megköszönném :lol:

Elküldve
Sziasztok,

Mert ahogy néztem ha levágom nem lessz hely a lükverc bizgenytyú felhúzónak...vagy mi a csoda az.

Gondolom már írtatok róla el is keztem olvasni a fórumot de kinyomtatva majd 400 oldal (eltart majd egy ideig). Ezért így könyebb volna a segítség.

Köszike....

HEEEEEEEEEEEELP !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Elküldve

Mindent meg lehet csinálni... :lol:

Csak akkor vágj bele ha tudsz olcsón spéci alkatrészeket csináltatni. :lol:

(marrós ismerős, olcsó alutömb, stb...)

Elküldve
Sziasztok,

Köszike....

HELP: rükverc magyarosan, eredeti rückwärts... :roll: :wink: :roll:

Elküldve

Hát a váltókar megrövidítése meg a váltóút rövidítése nem ugyan az...

Az előbbihez elég egy fűrész, míg a váltóút rövidítéséhez kell egy új közdarab.

Elküldve
Amúgy ilyen váltórövidítő átalakítót asszem Atommanó cartárs vett magának az Ebayről.Sztem ott nézz szét.Vagy kérdezd meg Atommanót p.ü.-ben.

Anti a váltóutat rövidítette meg nem pedig a kart.

Asszem Aztec vágott a kárból, de neki is gondja volt a rükivel, tőle kéne bővebb infót szerezni.

Elküldve
Mindent meg lehet csinálni... :lol:

Csak akkor vágj bele ha tudsz olcsón spéci alkatrészeket csináltatni. ;)

(marrós ismerős, olcsó alutömb, stb...)

A frcba ez nem is olyan egyszerü akkor :lol:

Gondoltam még arra is, hogy kiiktatom a rük...(tolatás menetbe) kapcsolásához szükséges kis muanyag alkatrészeket és így nem kell húzigálni a szoknyát. :lol:

Szerinted? :?:

Elküldve

ÁÁÁÁÁÁ izé bocs...

azt amit megfogsz azt tologatsz össze vissza.

Amin a váltógomb is van....tehát nem a váltási útat szeretném rövidíteni.....azt már olvastam valahol a forum elején.

Elküldve

Akkor csak fűrész, de ésszel... :-)

Nem javasolnám a rükihatároló pöcök kiiktatását, mert gáz ha egyes helyett rükiben indulsz el a lámpánál, és nagyon közel esnek e nélkül egymáshoz a rüki meg az egyes...

Elküldve

Újabb kérdéssel érkezek!!

Nekem KELLENE egy sportkormány!!!!!!!!!!!!

Hol vegyek szépet, olcsót ahol agyat is adnak hozzá!!

Ja és nem kell valakinek egy légzsákos?

Elküldve
Akkor csak fűrész, de ésszel... :-)

Nem javasolnám a rükihatároló pöcök kiiktatását, mert gáz ha egyes helyett rükiben indulsz el a lámpánál, és nagyon közel esnek e nélkül egymáshoz a rüki meg az egyes...

az is igaz....... :lol:

már korábbanírtam, hogy megnéztem de nem értem hogyan lehetne mert ha rövidebb lesz akkor beleér a bizgenytyü :!:

Erre kéne megoldás... :?:

Elküldve

HEEEEEEEEEEEELP !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

A GSI-é gyárilag rövidebb, próbálj bontóban keresni, biztosan fogsz találni, meret nem egy kelendő darab.

Elküldve
Újabb kérdéssel érkezek!!

Nekem KELLENE egy sportkormány!!!!!!!!!!!!

Hol vegyek szépet, olcsót ahol agyat is adnak hozzá!!

Ja és nem kell valakinek egy légzsákos?

Mielött belevágnál azért elmondom hogy a gyárilag légzsákos autóknak más agyat kell venni(akkor is ha nem légzsákos kormányt raksz bele)és ez sajnos 15-17ezer között mozog.A kormányok ára 9000ft től kezdödnek.
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.