Stock16v Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Ez ugye Brembo Max tárcsa? Szerintem jól fognak 1ütt muzsikálni! :wink:
mélykék76 Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Ez ugye Brembo Max tárcsa? Szerintem jól fognak 1ütt muzsikálni! :wink: Igen :D Meglássuk, reméljük a legjobbakat :P
Tom Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Igen :D Meglássuk, reméljük a legjobbakat :P Hát talán tényleg nem lesz túl rossz... :D Ráadásul az ára is igen kedvező volt, asszem nekem is megvan a jövendőbeli váltótípusom. :wink:
ivannorbi Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Hát talán tényleg nem lesz túl rossz... :D Ráadásul az ára is igen kedvező volt, asszem nekem is megvan a jövendőbeli váltótípusom. :wink: Wieviel? Ha nem titok? :roll: (Bár a jelenlegi féktárcsámban még csak 14ezer km van)
mélykék76 Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 ...Wieviel? Ha nem titok? :roll: (Bár a jelenlegi féktárcsámban még csak 14ezer km van).... Abszolút nem titok, :arrow: Blitz - az "árfelelős", tessen megkérdezni :P
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Nékem is érkezik az évadzáróra a szett.A GSI első tárcsája és betétje elég viseletes, aztán kicserézzük szép, és újakra.Brembo+Ferodo combo.
Speed Elküldve November18, 2005 Elküldve November18, 2005 Skacok! Nem kellene valakinek egy 40mm-es futómű? (F astra 5 v. 4 ajtós alá való!) (Race Land a gyártója) Rugó + gátlók - új! ár: 55e Ft
jaygab Elküldve November20, 2005 Elküldve November20, 2005 Speed! Tied ez myastra.fw.hu??? Gyönyörű az a gép.Ha a tied,mennyibe vannak azok a lámpák és hol lehet megrendelni/beszerezni???:-)
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Jaygab! pü ment... :-) Szépen be lett spam-pam-elve :lol: :lol: :lol:
PoviCsabi Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Sziasztok! Aki tud adjon tippet! Modelfrisített F astrámba érdekelne jel nélküli maszk! Az is nagyon tetszett volna ha a gyári rácsozás folytatódott volna de a műanyagos emberke nagyon sokat mondott a műtétre! Hol tudok ilyet reális áron szerezni? Érdekelne még szemöldök,de nem gagyi hanem ami szépen áll az autón! Caravánra tető spoiler (mármint a csomi ajtóra spoiler).Mindez persze olcsón! Ja és speed, az ültetőszett nem jó komboba?
Tom Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Sziasztok! Aki tud adjon tippet! Modelfrisített F astrámba érdekelne jel nélküli maszk! Az is nagyon tetszett volna ha a gyári rácsozás folytatódott volna de a műanyagos emberke nagyon sokat mondott a műtétre! Hol tudok ilyet reális áron szerezni? Érdekelne még szemöldök,de nem gagyi hanem ami szépen áll az autón! Caravánra tető spoiler (mármint a csomi ajtóra spoiler).Mindez persze olcsón! Ja és speed, az ültetőszett nem jó komboba? Atommanónak küldj egy pü-t, asszem elég sok dologban tud majd segíteni. :wink:
Speed Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Speed! Tied ez myastra.fw.hu??? Gyönyörű az a gép.Ha a tied,mennyibe vannak azok a lámpák és hol lehet megrendelni/beszerezni???:-) Az enyém a szekér, köszönöm szépen! :lol: Ha érdekel alternatíva az Anti ajánlatára írj PÜ-t! :lol:
ivannorbi Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Caravánra tető spoiler (mármint a csomi ajtóra spoiler).Mindez persze olcsón! Na, ez nem lesz könnyű! Erre már én is pályázok egy ideje :? . :wink:
Gepard Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Na, ez nem lesz könnyű! Erre már én is pályázok egy ideje :? . :wink: Az egyik szekciótársunknak már csináltak, ott ahol az enyém és Wolfié is készült. Szal mindhárom tipusra (sedan, 5 ajtós vagy gsi, caravan) tud hátra spoilert, és mindben van féklámpicsek is.
mackosajt Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Az egyik szekciótársunknak már csináltak, ott ahol az enyém és Wolfié is készült. Szal mindhárom tipusra (sedan, 5 ajtós vagy gsi, caravan) tud hátra spoilert, és mindben van féklámpicsek is.ööö, és hol? mennyiért csinálnák, mert esetleg engem is érdekelne...
Gepard Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Pontos árat nem tudok, de kb 30,000 a féklámpás plusz a (kb:10.000 festés).
jaygab Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Ha a lámpatuning idén már nem fér a keretbe,a szemöldökre+a jel nélküli maszkra én is igényt tartanék korrekt áron:-)
Gepard Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Ha a lámpatuning idén már nem fér a keretbe,a szemöldökre+a jel nélküli maszkra én is igényt tartanék korrekt áron:-) Szemöldök kb:2-3000/ db, a hűtőmaszk (utángyártott erősebb a gyárinál) kb 4000. + szerelés, + festés Szerintem össz vissz egy 20-as.
jaygab Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 A rácsért kicsit sokallom érte.Nekem olyasmi megoldás is jó lenne,hogy kiszedni a hűtőrács -keretből a "léceket" és a helyére ilyen nagy lyukú rácsot betenni,jel is maradhat:-) Ezt nem lehet megoldani szépen? Olyasmire gondolok ,mint ami az opelclub.hu kezdőlapján látszik. Láttam ilyen rácsot olcsóért lehet venni több helyen is,csak a kérdés,hogy házilag simán megoldható a csere és szépen fog-e kinézni???????
warwolf Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 házilag simán megoldható a csere és szépen fog-e kinézni??????? Hát ebben kb. benne is van a lényeg. :wink: Az egészben a színrefújás a legdrágább.A gyári maszkot pedig célszerű megtartani, mert bármi lehet még. Nekem fent van a polcon. :lol:
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Pontos árat nem tudok, de kb 30,000 a féklámpás plusz a (kb:10.000 festés). Képet nem tudnár róla prezentálni ? :lol:
ivannorbi Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Képet nem tudnár róla prezentálni ? :lol: Csak nem téged is érdekel a téma? :lol: :wink:
Recommended Posts