redline Elküldve December23, 2003 Megoszt Elküldve December23, 2003 Igen szeretnénk!!! Mindenkit roppantul érdekel :) :lol: :D te most bántasz engem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December26, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2003 Sziasztok. Befejeztem a müszer kékítését. Ime egy kép. http://www.tar.hu/tivadar68/kekmuszer3 Nekem tetszik. Hello. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December27, 2003 Megoszt Elküldve December27, 2003 Helló. Nekem az izzók festése nagyon bevált. Lehet, hogy azért volt szerencsém mert nem kékkel csináltam. Igaz, hogy csak tök sötétben az igazi, de akkor nagyon. http://kep.tar.hu/tapioszecso/images/pic4081548.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2003 Megoszt Elküldve December27, 2003 Sziasztok. Befejeztem a müszer kékítését. Ime egy kép. http://www.tar.hu/tivadar68/kekmuszer3 Nekem tetszik. Hello. Szia Tiv ! Gratula ! Szerintem is szuper lett :lol: Caravan rulez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve December28, 2003 Megoszt Elküldve December28, 2003 A led fején a dudor maga a lencse, ha megcsiszoljátok nem szórni fogja a fényt, hanem szart sem világít elvileg. Bár még sosem próbáltam, úgyhogy lehet marhaság. Kiváncsi vagyok, ha valaki megcsinálta kérünk fotót újra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December29, 2003 Megoszt Elküldve December29, 2003 A led fején a dudor maga a lencse, ha megcsiszoljátok nem szórni fogja a fényt, hanem szart sem világít elvileg. Bár még sosem próbáltam, úgyhogy lehet marhaság. Kiváncsi vagyok, ha valaki megcsinálta kérünk fotót újra :) hat akkor mit csinal ha nem vilagit és szorja a fényt :lol: :D nekem a BC ben tökéletesen muxik ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 Gondoltam, ha nem világít, akkor kézenáll és a seggével Mozartot fütyül. Tényleg beválik? Ez ellent mond a fizika optikai törvényeinek. Persze a gyakorlat erősebb, én elhiszem... de egy 1000 mCandellás led ami 60-80cmre elvilágit az megreszelve nekem a 90-es évek közepén max 5cm-re világitott. De nektek mm-ek kellenek, úgyhogy úgy biztos megállja a helyét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 Akkor egy más téma! Váltogomb, kézifékkar! Valaki szedte már le a jó öreg váltogombot? Ugyanis én arra a merényletre gondoltam,h egy csöppet rövidítenék a váltórudon, és ha már lud legyen kövér, kapna egy uj szoknyát, plusz egy csini gombot..namármost ehez illene h passzoljon a kézifékkar is.. 8) Addig a kéziféknél eljutottam h alulrol hogy lehet kiszedni a szoknyáját, de a gombnál hogy lehet? A váltonál meg teljesen tanácstalan vok.. Csinált már vki ilyen mütétet? Hi! Én már cseréltem... A váltógombra mondták, hogy tekerjem,stbb... de nem sikerült és kókány bt. módjára lecincáltam, a szoknya alatta van felfogva magára arra a kis műanyagra, amelyet tolatáskor felhúzol... ha van új szoknyád is, akkor a régit szedd le és látni fogod, hogy hol kell felpatentolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 Hi! Én már cseréltem... A váltógombra mondták, hogy tekerjem,stbb... de nem sikerült és kókány bt. módjára lecincáltam, a szoknya alatta van felfogva magára arra a kis műanyagra, amelyet tolatáskor felhúzol... ha van új szoknyád is, akkor a régit szedd le és látni fogod, hogy hol kell felpatentolni. hmm..felpatentolni? akkor nem akármilyen gombot lehet rárakni? és a karbol szerinted lejebb lehet vágni? lehet vhogy a gyürű helyzeteét variálni? hisz azt mondod arra van felfogatva :| megnézem, nem lehet-e roncsolásmentesen leszedni a szoknyát :shock: még nics meg semmi hozzá. csak elviekben szeretném tisztázni a műveletett, nem az igazi csak egy ruddal váltani :mrgreen: meg hogy miket vegyek hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 hmm..felpatentolni? akkor nem akármilyen gombot lehet rárakni? és a karbol szerinted lejebb lehet vágni? lehet vhogy a gyürű helyzeteét variálni? hisz azt mondod arra van felfogatva :| megnézem, nem lehet-e roncsolásmentesen leszedni a szoknyát :shock: még nics meg semmi hozzá. csak elviekben szeretném tisztázni a műveletett, nem az igazi csak egy ruddal váltani :mrgreen: meg hogy miket vegyek hozzá... akármilyen gombot azért nem mert ugye ott a rückvertz megoldás... a karból nem tudom,h lehet-e vágni, pont a rüki miatt!!! a szoknyát simán le lehet szedni roncsolásmentesen, mivel alul fogja keret felül meg a váltórúdon mozgó műanyaghoz van rögzítve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 akármilyen gombot azért nem mert ugye ott a rückvertz megoldás... a karból nem tudom,h lehet-e vágni, pont a rüki miatt!!! a szoknyát simán le lehet szedni roncsolásmentesen, mivel alul fogja keret felül meg a váltórúdon mozgó műanyaghoz van rögzítve! jaja..idöközben nekiestem :twisted: és leszedtem...részlegesen a szoknyát..felszedtem a keretet....és ahogy elnézem nemigazán lehet egyszerüen levágni belöle..pedig egy ismerös kocsijában mintha rövidebb lenne a kar. :shock: ..a gomb se az igazi.. :) nah mindegy...majd megnézem mégalaposabban...most csak unalmamban estem neki...majd 3órát dekkoltam a kocsiban...volt rá időm :mrgreen: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Sziasztok ! Íme a "ledesítés" alternatívája - ha esetleg van olyan, aki nem látta még az index fórumán-. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Szia Mélykék76!!!! Nagyon pofás kis műszerfal amit felraktál! Ezt lehet boltba kapni? Ha ige milyen áron? Gsi-be is jó? Épp most állok egy kék LED-eseítés küszöbén de amit fölraktál az is nagyon ott van,szóval jól jönne a segítséged! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Ez a ledes játék még engem is érdekelne. Jó lenne tudni mibe kerül, hol lehet megvételezni stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Renzsocica ez nem led hanem Plazma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Ja és 2 éve láttam először a Tunung&Stereo shown a Boombasztiknál csak akkor még nem volt Opelhez! Nem volt olcsó arra emlékszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Szia Mélykék76!!!! Nagyon pofás kis műszerfal amit felraktál! Ezt lehet boltba kapni? Ha ige milyen áron? Gsi-be is jó? Épp most állok egy kék LED-eseítés küszöbén de amit fölraktál az is nagyon ott van,szóval jól jönne a segítséged! Köszi! Szia ! Íme a lelőhely : http://cardynamic.com/ http://cardynamic.com/shop.php?PHPSESSID=e...bac92ec74bb8f1a Müxik F Astra-ban, A Cectra-ban, Calibra-ban. A sorrend szabadonválasztott :-) Különbség a skálázásban jelentkezik. Esetleg nem jár mostanában valaki Hollandiában ? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Ez a ledes játék még engem is érdekelne. ééééénnn mekkorra fikát kaptam valakitol hasonló témában :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Sziasztok!! Most vettem egy Gsi Astrát és 6sebességes váltót szeretnék belebarkácsolni! Hallottam hogy a Vectra-nak és a Calibra-nak is van 6sebességes váltója,azok jók a GSI-be is? Teljesen passzolnak az 5sebességes helyére? Ha valaki hozzátudna szólni azt megköszönném!!! Ja és ha valaki tud eladó 6sebességes váltót az szóljon! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Fel lehet tenni, de szerintem nem fogsz találni sehol. +egy hátrány: a gyár nem szállít hozzá alaktrészt, csak kpl váltót, aminek az ára a "vicces" kategóriában van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 vki pedig nemrég árult egy F28-as váltót, talán épp itt a fórumon? nem emlékszem :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 erröl jut eszembe :idea: nem egészen látom át miért is jobb a 6 seb.-es váltó GSi-be mint a gyári 5 seb.-es? Mi lesz tőle jobb? Vmi hozzáértő meséljen már egy hozzá nem értőnek. Nem hinném hogy akkora mocituning lesz, hogy a régi válto kicsi lenne hozzá :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 erröl jut eszembe :idea: nem egészen látom át miért is jobb a 6 seb.-es váltó GSi-be mint a gyári 5 seb.-es? Mi lesz tőle jobb? Vmi hozzáértő meséljen már egy hozzá nem értőnek. Nem hinném hogy akkora mocituning lesz, hogy a régi válto kicsi lenne hozzá :wink: elvileg rövidebb fokozatok= jobb gyorsulás, vagy magasabb végsebb... vagy a feeling,h 6.ig pakol6od, de erről sztem opel16v többet tudna mondani :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 erröl jut eszembe :idea: nem egészen látom át miért is jobb a 6 seb.-es váltó GSi-be mint a gyári 5 seb.-es? Mi lesz tőle jobb? Vmi hozzáértő meséljen már egy hozzá nem értőnek. Nem hinném hogy akkora mocituning lesz, hogy a régi válto kicsi lenne hozzá :wink: Szia Redline! A 6 sebességes váétótol jobb lesz a gyorsulása hisz a 6sebességesben sokkal rövidebbek a fokozatok!(majdnem 1másodpercet doba gépen!!!!) Ha esetleg eszedbe jutna hogy ki árulta azt az f28-as váltot megköszönném!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2004 Megoszt Elküldve Január7, 2004 vki pedig nemrég árult egy F28-as váltót, talán épp itt a fórumon? nem emlékszem :? Nem erre gondoltál : http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9060648&uq=1704 /1669-es hozzászólás/ ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts