Gelko Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 tettem fel uj képeket a szekeremről :D http://astra.ini.hu tök szép :smt055 bárki bármit mond nekem teccik. Ákos ! nekem is teccik a járgány :wink: :(
ivannorbi Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Csak kéne hogy legyen valahol!!!! Tessék, itt van: http://cgi.ebay.de/TOP-schwarze-Rueckleuch...1QQcmdZViewItem A bolti új ára 199 euró :D Ez is simán 100 fölé fog menni! (még 5 nap van vissza, de már 50eurónál tart)
Gepard Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 http://cgi.ebay.at/GT-Cupline-Sport-Fahrwe...1QQcmdZViewItem Ismeri valaki a márkát? Tapasztalat? Szóbeszéd?
coupe Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 http://cgi.ebay.at/GT-Cupline-Sport-Fahrwe...1QQcmdZViewItem Ismeri valaki a márkát? Tapasztalat? Szóbeszéd?Ez engem is érdekelne mert az ebayon a caravánhoz szinte csak ez van.
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Ez engem is érdekelne mert az ebayon a caravánhoz szinte csak ez van. Balázs tud Eibach-ot szerezni. Mondjuk az más árkategória :(
coupe Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Balázs tud Eibach-ot szerezni. Mondjuk az más árkategória :(De az eibach az rugó nem?nekem csak gátló kellene mert szerintem elég alacsony most a kocsi a többihez képest.
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 De az eibach az rugó nem?nekem csak gátló kellene mert szerintem elég alacsony most a kocsi a többihez képest. De, de volt is ott rugó is :( :D :D :D
coupe Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Az igaz de csak komplett szett van az ebayon caravanhoz :( Ha más nincs vagy nagyon drága akkor max a rugót eladom.Sajnos tényleg nagyon kevés cucc van a caravánhoz még jó hogy az eleje ua. mint a sima astráé.
coupe Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Mélykék neked van valami átalakítás a kocsidon?
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Mélykék neked van valami átalakítás a kocsidon? Családi kocsi :( Amúgy nem sok minden. Elől a piros Koni-k. C Corsa Gsi váltógomb. Type-R márkájú pedálszett. Megen 1 Momo Millenium kormány - 35ös -, ami most pont nincs benne :D
coupe Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Családi kocsi :( Amúgy nem sok minden. Elől a piros Koni-k. C Corsa Gsi váltógomb. Type-R márkájú pedálszett. Megen 1 Momo Millenium kormány - 35ös -, ami most pont nincs benne :DMár régóta szerettem volna gsi astrát(bár nem ilyen áron)és amikor ellopták a coupe astrámat akkor azt mondtam hogy csak az lehet, de mikor Bazs ajánlotta a kocsiját komolyan elgondolkodtam,és rájöttem hogy jobb is a caraván simán erre is rálehett tenni a 9x16os kerekeket ráadásul kevés tuning van belöle.Igazán a coupe semmivel se volt jobb autó mint ez most.Ráadásul lehet vele meglepetést okozni a lámpánál :D Remélem ezt az autót sikerül olyannak megcsinálnom mint amilyenre szeretném.
coupe Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 és van egy szék a csomagtartóban :D :( :D :D :D :D
bazs Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 eibach-ból van gátló is, de csak komplett futómű esetén asszem, olyan 2-300e egy olyan szett, de ez nem bizti
I_S Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 Nos, lehet, sőt tuti volt már téma, csak valszeg lemaradhattam róla. Kérdés a köv: Adott az én kis hiperbrutál izomkolosszus C14NZ motorom ugye :( Milyen feltételekkel (gondolok itt a lehet hogy nem fogja bírni alkatrészekre) és hogyan, sacc mennyiből lehet mechanikus turbót rátenni, no meg mekkorát is érdemes, ha érdemes. Most olvastam, hogy a 8 szelepes 1,6-os 90 lovas dacia logan turbósításával 136 lovat sajtoltak ki a mociból, csak épp azt nem mondták, hogy miket erősítettek még meg a széria motorhoz képest
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 Nem akarlak lebeszélni róla de mégis... :-) Szal ha gyenge inkább vegyél erősebb autót... mondom én... :-)
I_S Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 jogos a 10-es, akkor gondolom kivitelezhető, csak anyagilag nem jönnék ki jól... ha jól értem
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 Minden kivitelezhető, csak anyagilag lenne megterhelő... :-)
I_S Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 akkor már feledtem is a dolgot nem tudjátok, hogy b vectrában létezik 2,0 turbo? .... ajjaj, ezt itt szvsz be is fejezem, mert OFF lesz aztán majd kapok a fejemre
Tom Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 Minden kivitelezhető, csak anyagilag lenne megterhelő... :-) De nagyon durván. Gyakorlatilag újra kéne építeni az egész motort... És talán plusz 30-40 paciért megy a játék. Egy C20XE 200ből már gyakorlatilag bentvan és garantált +70-80 ló.
I_S Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 na áljunk csak meg egy ásónyomra! Nemrég ecseteltétek (lehet nem pont ti), hogy bepapírozva komplett hajtásláncal mindenestől oan 4-450 lenne! no akkor most mi ez a 2 kiló ???
I_S Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 egyébként az egy nagyon jó motor! az oan 125 ló körüli 8v ugye?
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 na áljunk csak meg egy ásónyomra! Nemrég ecseteltétek (lehet nem pont ti), hogy bepapírozva komplett hajtásláncal mindenestől oan 4-450 lenne! no akkor most mi ez a 2 kiló ??? Papírozva..., de hát ki beszél itt olyasmiről... :-)
Recommended Posts