uhuhu Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Zsííír. Hogy csináltad, hogy bekötés nélkül is világít? :roll: ;) :lol: :wink: jaja . a földön is világitott :D a szakértelem :lol:
Agressor Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Teeee asztra ÁRULÓs kicssávó ne szójjj beeee :lol: Figyelj Luke Szájbréker, az az autó legalább KÉSZ van! :twisted: ;)
szantozoli Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Hoppá! ;) megjöttek a lámpák..... Hali! Mennyibe kerültek a lámpák? Kiváncsi lennék rá, hogy néz ki beszerelve!
aztec Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 pont mint SXPjé például... :idea: vagy Htjé :wink:
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 lányok! aki egyedi hátsólámpát akar, az nézze meg ezt! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
aztec Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 az az autó legalább KÉSZ van! :twisted: ;) teljesen késsssz :lol: :lol: bazs az ha jól veszem ki home made no fear inverz sötétítés, neeeem? :idea:
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 bazs az ha jól veszem ki home made no fear inverz sötétítés, neeeem? :idea: jaja olyasmi de iszonyat jól néz ki
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 OLLÉ!! :prayer: Atomanti, és SXPnek köszönöm szépen!!! :prayer:
bazs Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 nagyon zsír ;) nem cserélünk verdát? :lol: :lol: :(
warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Szép lett Uhu, grat.Most már a tiéd is tuning masina! ;)
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 nah nagyon korrektül áll benne! ezek szerint nem okozott olyan nagy problémát az a kisdarab kábelköteg 8) a dioda ami rajta van tudod mire jo ?!
ivannorbi Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Én is gratulálok! Tényleg nagyon szép! És hogy világít? Mert Speed cartárs nem dícsérte túlzottan az övét! Legalábbis a tompítottat. Ez FK, ugye?
uhuhu Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 a dioda ami rajta van tudod mire jo ?! én tök hülye vagyok az elektronikához. fogalmam sincs... örülök, hogy 2 csatlakozót össze tudtam dugni, és 3 vezetéket az akkura tudtam csavarozni... igaz közban a villáskulccsal 2X hegeszteni kezdtem, mert hozzáért a fékcsőhöz, de azért müködik. :lol: hogy hogy világit? fogalmam sincs, mert még be kell állitani, mert iszonyat lefelé világit. ha szarul ég, akkor rakok bele jobb izzót ;)
Agressor Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 közban a villáskulccsal 2X hegeszteni kezdtem :lol: MESTER, taníts kérlek! ;) :lol: Atom lett! Az autó szeme "tinédzserből :arrow: nőve" avanzsálódott! :wink: 8)
bazs Elküldve Szeptember9, 2005 Elküldve Szeptember9, 2005 bár ez nem éndzsölájz, de nekem tetszik: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1 ;) :lol: :lol:
luigi Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Hello. Nekem egy Astra F kombi van és ezt szeretném egy kicsit érdekesebbé tenni belülről.Van valami jó ötletetek? Rakok fel nemsokára belső képet is!
redline Elküldve Szeptember10, 2005 Elküldve Szeptember10, 2005 Hello. Nekem egy Astra F kombi van és ezt szeretném egy kicsit érdekesebbé tenni belülről.Van valami jó ötletetek? Rakok fel nemsokára belső képet is! mennyi pénzed van? :twisted: :twisted: :twisted: naaah de viccen kivül, nagyon-nagyon sok ötletet tudsz lopni pl. az opel-magazin.hu-n ha szétnézel a galériában de ugyis a saját izlésedre kell formálnod, neked kell tetszenie ne foglalkozz azzal ha másnak nem jön be ;)))))
gsi.tamás Elküldve Szeptember11, 2005 Elküldve Szeptember11, 2005 A Pólusban jártam szombaton és ezt láttam a parkolóban. Szerintem szép munka. Valaki ismeri?
warwolf Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 Ez korábban nem volt belinkelve, mikor eladó volt?Valami haloványan dereng.Talán 8K volt az ára.
Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Elküldve Szeptember15, 2005 Ennél kivülről hogy nyilanak a hátsó ajtók?(a kilincs lefalazva) A tulaj tekereg benne mint a kígyó,ha hátra is vannak utasok?
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2005 Elküldve Szeptember15, 2005 Vagy elektromágnessel, mint a csomagtartóajtókat amikor falazzák...
Laci4 Elküldve Szeptember15, 2005 Elküldve Szeptember15, 2005 vagy szimplán csak a központizár nyitja, amikor kiriasztja :wink:
Recommended Posts