Laci4 Elküldve Augusztus30, 2005 Elküldve Augusztus30, 2005 Uhuhu.. és mennyi az annyi? (ültetés.. bár mondjuk az ár is jöhet, ha nem indiszkrét.) csak kiváncsiságból..
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2005 Elküldve Augusztus31, 2005 elöl 35 hátul 40 mm -t ültet. 110 euró volt. plusz szivességkérés attól aki hozta, és majd egyszer meghálálásba került.......
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Elküldve Augusztus31, 2005 Ákos nem kerül semmibe megháláltad Te azt már többször is...:-)
I_S Elküldve Augusztus31, 2005 Elküldve Augusztus31, 2005 Uhu! És gátlókat is cserélsz, vagy csak rugó? Mert nekem csak rugó, 35mm elől-hátul, de faintos. Mondjuk októberben tervezem a lassan kihalóban lévő gyári gátlók cseréjét, és akkor már FK gátlót akarok. A 40 mm-es gátló jó a 35mm-es Vogtland rugókhoz szerintetek, vagy keressek 35mm-es gátlókat? És ha már itt járunk, akkor miért van az, hogy gyári kátlóim vannak (még talán az eredeti, bár elől volt rúdfej csere), és eddig 5-en kérdezték, hogy a rugóval gátlót is cseréltem e , mert nagyon szépen egyben viszi a kocsit, mintha sport gátló lenne, és még ültetés előtt is sokan mondták, hogy keményebben rugózik a kocsi, mint az átlag astrák?
FBalazs Elküldve Augusztus31, 2005 Elküldve Augusztus31, 2005 Hali. Arra lennék kiváncsi hogy a lefalazott hátso ajtoknál hogy oldják meg a nyithatoságát (astra 4 illetve 5ajtosnál)? Megoldják bovdennel belsönyitásra ( pl skoda felicia) vagy egy kis motor és valami távvezérlés? Köszi a válaszokat. Hali 2 lehetőség van: a.) körülnézel a nagyobb riasztógyártók oldalán, és vannak kompatibilis zárnyitó motorok. Ez olyan szempontból jó, hogy a riasztó távirányítójáról vezérelhető... (pl. RTK Security - Enforcer márkaker.) b.) sima központi zár motort építesz be - ez talán valamivel olcsóbb, viszont barkácsolós meló. Alapesetben "vezetékes" gombnyomásra működik, viszont motor függő, hogy a zár visszahúzását automatikusan oldja meg, vagy oda be kell építeni még egy gombot... Ha megnézed a kocsikat, van 2 narancssárga Astra, az egyikben 1 gombbal, a másikban kettővel van megoldva. Szerintem Szemesen ott lesz mindkét kocsi... Sok sikert!
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Elküldve Augusztus31, 2005 én meg tegnap éjjel olyan 1-f2 körül félrészeg módon összefutottam az újpesti tuned fehér asztma kombis sráccal és csomó ilyen kérdésemm lett volna, de vmi idióta módon kretén volt és inkább hagytam....
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2005 Elküldve Augusztus31, 2005 ma le lett ültetve a verda. jó lett, bár azért mehetett volna lejebb is... de még legalább lehet vele közlekedni... fénykép nincs... ;)
Gepard Elküldve Augusztus31, 2005 Elküldve Augusztus31, 2005 ma le lett ültetve a verda. jó lett, bár azért mehetett volna lejebb is... de még legalább lehet vele közlekedni... fénykép nincs... ;) Mennyibe került? Nem a rugó, hanem a szerelés. De lehet, hogy most hülyeséget kérdeztem, ismerve a melóhelyed....
Laci4 Elküldve Augusztus31, 2005 Elküldve Augusztus31, 2005 ;) biztos frankón nézhet ki.. Én pl. ma jártam földúton.. áldottam a sorsot, hogy nem ültettem.. igaz, vmit vmiért.. a kanyarban nagy tempónál viszont már nem ezen a véleményen vok :wink: :lol:
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Elküldve Augusztus31, 2005 aha. most hülyeséget kérdeztél... ;) ez korrekt volt :lol:
Tom Elküldve Szeptember1, 2005 Elküldve Szeptember1, 2005 ma le lett ültetve a verda. jó lett, bár azért mehetett volna lejebb is... Kép nincs róla? Menni fog még az lejebb is, ahogy kicsit összeesik a rugó, asszem.
aztec Elküldve Szeptember1, 2005 Elküldve Szeptember1, 2005 Kép nincs róla? Menni fog még az lejebb is, ahogy kicsit összeesik a rugó, asszem. Tomi néha olvasol is a sorok között vagy csak írsz? Ott one h "kép nincs róla" :wink:
Tom Elküldve Szeptember1, 2005 Elküldve Szeptember1, 2005 Teljesen jogos, bocsi. Nem figyeltem. Kicsit hosszúra nyúlt a tegnapi GSi összerakás, az alvás meg kicsit rövid volt... :wink:
warwolf Elküldve Szeptember1, 2005 Elküldve Szeptember1, 2005 Teljesen jogos, bocsi. Nem figyeltem. Kicsit hosszúra nyúlt a tegnapi GSi összerakás, az alvás meg kicsit rövid volt... :wink: De legalább most már magadnak is tudsz összelegózni egyet.Bekötött szemmel! ;)
uhuhu Elküldve Szeptember1, 2005 Elküldve Szeptember1, 2005 Teljesen jogos, bocsi. Nem figyeltem. Kicsit hosszúra nyúlt a tegnapi GSi összerakás, az alvás meg kicsit rövid volt... :wink: majd szemesen csinálunk képeket ;)
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 és itt az ültetés, de az annyira nem látszik, mert igen light-os ;)
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Tom végül megrendelted már a műszerfalat? Ha nem akkor rendeljük meg 1ütt és akkor osztuzunk a szállítási ktsh-n :wink:
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 íbéjen lehet kapni el glow tachot itthon is van 1 csóka aki ezzel foglalkozik lassan 1 éve basztatom na asszem most jutottam el odáig hogy baszok rá, hnehogy már én tegyek szívességet neki link itten eee http://cgi.ebay.de/Plasma-Tachoscheiben-Op...bayphotohosting
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 olyasmi csak nem ennyire vakító feeling kinn van 1 cég fixen vmi 67-69 euroért igen szépet árul na arra pályázom :wink: csak nem találom az eboltot hirtelen, anno Tomnak linkeltem be
warwolf Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 íbéjen lehet kapni el glow tachot itthon is van 1 csóka aki ezzel foglalkozik lassan 1 éve basztatom na asszem most jutottam el odáig hogy baszok rá, hnehogy már én tegyek szívességet neki link itten eee EZ igazán baráti ár lenne.
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 igazi ára olyan 70 juró környékén van.... ha sokkal alatta lesz úgyis stoppolják a licitet ;)
Recommended Posts