Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Uhu! És gátlókat is cserélsz, vagy csak rugó?

Mert nekem csak rugó, 35mm elől-hátul, de faintos.

Mondjuk októberben tervezem a lassan kihalóban lévő gyári gátlók cseréjét, és akkor már FK gátlót akarok. A 40 mm-es gátló jó a 35mm-es Vogtland rugókhoz szerintetek, vagy keressek 35mm-es gátlókat?

És ha már itt járunk, akkor miért van az, hogy gyári kátlóim vannak (még talán az eredeti, bár elől volt rúdfej csere), és eddig 5-en kérdezték, hogy a rugóval gátlót is cseréltem e , mert nagyon szépen egyben viszi a kocsit, mintha sport gátló lenne, és még ültetés előtt is sokan mondták, hogy keményebben rugózik a kocsi, mint az átlag astrák?

Elküldve
Hali.

Arra lennék kiváncsi hogy a lefalazott hátso ajtoknál hogy oldják meg a nyithatoságát (astra 4 illetve 5ajtosnál)?

Megoldják bovdennel belsönyitásra ( pl skoda felicia)

vagy egy kis motor és valami távvezérlés?

Köszi a válaszokat.

Hali

2 lehetőség van:

a.) körülnézel a nagyobb riasztógyártók oldalán, és vannak kompatibilis zárnyitó motorok. Ez olyan szempontból jó, hogy a riasztó távirányítójáról vezérelhető... (pl. RTK Security - Enforcer márkaker.)

b.) sima központi zár motort építesz be - ez talán valamivel olcsóbb, viszont barkácsolós meló. Alapesetben "vezetékes" gombnyomásra működik, viszont motor függő, hogy a zár visszahúzását automatikusan oldja meg, vagy oda be kell építeni még egy gombot... Ha megnézed a kocsikat, van 2 narancssárga Astra, az egyikben 1 gombbal, a másikban kettővel van megoldva. Szerintem Szemesen ott lesz mindkét kocsi...

Sok sikert!

Elküldve

én meg tegnap éjjel olyan 1-f2 körül félrészeg módon összefutottam az újpesti tuned fehér asztma kombis sráccal és csomó ilyen kérdésemm lett volna, de vmi idióta módon kretén volt és inkább hagytam....

Elküldve
ma le lett ültetve a verda. jó lett, bár azért mehetett volna lejebb is...

de még legalább lehet vele közlekedni...

fénykép nincs... ;)

Mennyibe került?

Nem a rugó, hanem a szerelés.

De lehet, hogy most hülyeséget kérdeztem, ismerve a melóhelyed....

Elküldve

;) biztos frankón nézhet ki..

Én pl. ma jártam földúton.. áldottam a sorsot, hogy nem ültettem.. igaz, vmit vmiért.. a kanyarban nagy tempónál viszont már nem ezen a véleményen vok :wink: :lol:

Elküldve
ma le lett ültetve a verda. jó lett, bár azért mehetett volna lejebb is...

Kép nincs róla?

Menni fog még az lejebb is, ahogy kicsit összeesik a rugó, asszem.

Elküldve
Kép nincs róla?

Menni fog még az lejebb is, ahogy kicsit összeesik a rugó, asszem.

Tomi néha olvasol is a sorok között vagy csak írsz?

Ott one h "kép nincs róla" :wink:

Elküldve

Teljesen jogos, bocsi.

Nem figyeltem.

Kicsit hosszúra nyúlt a tegnapi GSi összerakás, az alvás meg kicsit rövid volt... :wink:

Elküldve
Teljesen jogos, bocsi.

Nem figyeltem.

Kicsit hosszúra nyúlt a tegnapi GSi összerakás, az alvás meg kicsit rövid volt... :wink:

De legalább most már magadnak is tudsz összelegózni egyet.Bekötött szemmel! ;)

Elküldve
Teljesen jogos, bocsi.

Nem figyeltem.

majd szemesen csinálunk képeket ;)

Elküldve

olyasmi

csak nem ennyire vakító feeling

kinn van 1 cég fixen vmi 67-69 euroért igen szépet árul

na arra pályázom :wink:

csak nem találom az eboltot hirtelen, anno Tomnak linkeltem be

Elküldve
íbéjen lehet kapni el glow tachot

itthon is van 1 csóka aki ezzel foglalkozik lassan 1 éve basztatom

na asszem most jutottam el odáig hogy baszok rá, hnehogy már én tegyek szívességet neki

link itten eee

EZ igazán baráti ár lenne.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.