bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Anti nincs még kép a gépről,hogy most hogy áll? ott van fent ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 ott van fent ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 kétértelmű a kérdés, ezt ugye te is látod ;-) 1. nem készült még kép? 2. nincs több kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 kétértelmű a kérdés, ezt ugye te is látod ;-) 1. nem készült még kép? 2. nincs több kép? Egyszerűen nem értelek!!!Miért kell szőrszálat hasogatni? Vagy talán a Te neved is Anti,mert úgy emléxem őt kérdeztem! Csak annyit kérdeztem volna,hogy van-e még esetleg kép a jelenlegi állapotról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 ezt akkor itt hagyjuk abba! ha nem vagy elég nyugodt ahhoz, hogy a fórumot látogató különböző emberek hozzászólásait olvasgasd, akkor ne fórumozz semmi sértés vagy bántás nem volt abban, amit írtam, a többit PÜ-ben folytathatjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 ezt akkor itt hagyjuk abba! ha nem vagy elég nyugodt ahhoz, hogy a fórumot látogató különböző emberek hozzászólásait olvasgasd, akkor ne fórumozz semmi sértés vagy bántás nem volt abban, amit írtam, a többit PÜ-ben folytathatjuk Okos enged..... PEACE! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Szóval a képek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 mondom én, hogy félreérthető volt az a kérdés ;-) vagy pedig WW is figyelmetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 mondom én, hogy félreérthető volt az a kérdés ;-) vagy pedig WW is figyelmetlen Én is szeretlek. :lol: Szerezzél még képet Atommanó gépéről teeee........ :) :( :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 semmi közöm Atommanóhoz, kivéve, hogy mindkettőnk rendszáma 211-re végződik :D de azé nem baj, ha szerecc :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 én még ide sose irtam.... ilyen lámpákat rendeltem: meg ilyet hátra: meg ültetőrugókat, de arról nincs képem... vagyis ilyen van: további képeket itt: http://emc.elte.hu/~uhuhu/lampa szóval már irtam ide is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Ültetőrugókat???????????????????????????????? Corsából , Kadettből is nyavalyogtál, hogy soha..... Komolyan nem értelek.... Át godnoltam értem... Corsában miért nincs , Astrában miért van:)))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Szép lámpák!De kinek a verdájáról szerváltad az 5letet?Az a hátsó lámpesz nem lesz egy kicsit sötét a te gépedhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Na olyan lámpicskuja van Sonique-nak is meg nekem is, meg mostmár Ákosnak is, meg GSI.Tominak is csak neki fehérben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Na olyan lámpicskuja van Sonique-nak is meg nekem is, meg mostmár Ákosnak is, meg GSI.Tominak is csak neki fehérben... Hát olyan fehér nekem is bejönne hátra, mert a gépem is fehér.Amúgy milyen árban vesztegetnek ilyen lámpákat?Első vs. hátsó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Na olyan lámpicskuja van Sonique-nak is meg nekem is, meg mostmár Ákosnak is, meg GSI.Tominak is csak neki fehérben... Nah akkor eddig csak a tied, meg ákosét nem láttam élőben ;) Ma volt szerencsém Sonikét is megsassolni. Amúgy nekem a Tomié tetszik a legjobban, azokkal a kékes pilácsokkal.. csak mondjuk sötét autón érdekesen nézne ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Na a feketében is pont ilyen pilácsok vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Na a feketében is pont ilyen pilácsok vannak... akkor lassan nekem már 1edinek számít h gyári van fenn elöl ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Nah akkor eddig csak a tied, meg ákosét nem láttam élőben ;) sajnos még én se láttam se az Antiét, se az enyémet :lol: r3emélem hamarosan megjön a cucc..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Az enyim Sonique-nál pihizik, addig nem adja oda, amíg kész nincs a kocsi..:-)))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Az enyim Sonique-nál pihizik, addig nem adja oda, amíg kész nincs a kocsi..:-)))))))))) asszem nem válaszoltál gsi topikban h szerdán éjfélig vagyol-e :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Akkor ismét válaszolok, hogy délig...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Hali. Arra lennék kiváncsi hogy a lefalazott hátso ajtoknál hogy oldják meg a nyithatoságát (astra 4 illetve 5ajtosnál)? Megoldják bovdennel belsönyitásra ( pl skoda felicia) vagy egy kis motor és valami távvezérlés? Köszi a válaszokat. Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 ma megjött az ültetőrugóm... tök izgulok, milyen lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 ejj, de szőrös a lábad! ;) amúgy gratula ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts