redline Elküldve Április4, 2004 Elküldve Április4, 2004 Nejon:Sima csavarral van felrögzitve amit adtak hozzá szal éjjel nappal fenn van...vezetés közben egyáltalán nem zavar mert kormány általában takarja-tehát a csavarral raktad fel? mekkora csavarokat adtak hozzá? -nagy luk marad utánna? -a kétoldalas ragasztószalagon nem is gondolkoztál? -12V-rol megy? -honnnan vezettél el hozzá áramot? thx Redline a link berakást... ezért vagyok
Lacee Elküldve Április4, 2004 Elküldve Április4, 2004 "ezért vagyok" :) a csavar egész pici (2mm fej átmérö kb...hossz:4mm kb) a bal neon a kárpit szerü részbe van becsavarva szal azt hittem hogy onnan majd kiesik de nem... szal jol tartja...jobb oldalon a müanyag tartóba van becsavarva ott még jobban tart...picit elő kellett furni neki a lukat....luk nem maradt utána ..nem is tom igazán mire gondolsz...hisz a lukban a csavar van :lol: kétoldalu ragi sehova nem ragad fel a beltérben! se müanyagra se kárpitra se sehova :lol: .... 12v ről megy....a biztositék táblánál van az egyik vége a világitás biztositékján...a másik vége(asszem ez a földelés...) meg az ajtónál egy csavarhoz ...trükkös megoldás :D egyszoval mindenkinek ajánlom Fastrába...pici melo van vele de megéri.... majd dobok még rola képeket részletesebben ha esetleg ti is szeretnétek ilyet bedobni a sajátotokba...csao
Tápiószecső Elküldve Április4, 2004 Elküldve Április4, 2004 Nagyon jól néz ki. Belső világítás kékítéssel meg egyenesen állat lenne. :)
Atommanó Elküldve Április5, 2004 Elküldve Április5, 2004 Ilyenem nekem is van!!! :wink: A különbség csak annyi, hogy mind a két oldalon, nekem is villog zenére, és én betettem a fénycsövet a kormányoszlop alatti műanyag ívébe, így maga a cső nem látszik csak a fénye, és nem világít felfele csak a lábteret világítja. :wink: Üdv,.: Atommanó
tibcsy Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Itt is vannak szép dolgok!! http://www.tachodesign.de/html/tachoringe_...nge___aus_.html
redline Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 A különbség csak annyi, hogy mind a két oldalon, nekem is villog zenére, és én betettem a fénycsövet a kormányoszlop alatti műanyag ívébe, így maga a cső nem látszik csak a fénye, és nem világít felfele csak a lábteret világítja. :wink: Üdv,.: Atommanó KÉPEKET!
Lacee Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Nálam is dupla oldalon van...nemtom mire mondtad hogy: "A különbség csak annyi, hogy mind a két oldalon," videjo lehet nem a legjobb....csao Amugy Tápioszecső !komoly az avatarod...und a kocsi belülröl is gondolom üt :) szal klassz :D micsoda szavak :lol:
Lacee Elküldve Április8, 2004 Elküldve Április8, 2004 Dobtam pár new képet dual végröl....meg pár photoshopos ügyeskedést.... http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=27624013 Cső! :)
aztec Elküldve Április8, 2004 Elküldve Április8, 2004 Dobtam pár new képet dual végröl....meg pár photoshopos ügyeskedést.... http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=27624013 Cső! :) élőben mégszebb volt szerncsém látni :)
Lacee Elküldve Április8, 2004 Elküldve Április8, 2004 :) Köcsögöm széken (ace ventura) :DD a k ö *s ö g szót irja igy a forum szekuriti szisztem :) csak igy nem poénos.... na szal thx :) amugy köcsö*öm széken az eredeti Ventura beszólás :wink:
Lacee Elküldve Április14, 2004 Elküldve Április14, 2004 http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=2...715&beginnum=60 PLS aki tudja kié ez a dög az jelezze ugyanis szeretnék kérdezgetni a gazditól párat!!! Hali és thx elöre....
redline Elküldve Április14, 2004 Elküldve Április14, 2004 http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=2...715&beginnum=60 PLS aki tudja kié ez a dög az jelezze ugyanis szeretnék kérdezgetni a gazditól párat!!! Hali és thx elöre.... Ugyemlékszem egy kék GSI belseje ez talán ezé vagy itt Hernád Tomi is csinálgat ilyesmit nekem személy szerint nem tetszik a másszinre fujt félmüszerfal
Lacee Elküldve Április23, 2004 Elküldve Április23, 2004 Hi! Azt vágtam hogy a H. Tomi csinált már iet...de teljesen elfelejtettem :) szal jo 5let majd felhivom oszt érdeklödöm!amugy a linkek nem müxenek amit beirtál...legalább is nálam nem ...egyébként mért nem tetszik a szinezés?csao
Goliath Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 Sziasztok! Régóta olvaslak benneteket, úgy gondoltam írok. Egy 96-os x14xe f caravanja van a családnak Az lenne a kérdésem hogy a kékítést meg lehet e csinálni a magnó gombjain is??? Próbálta már valaki???
Tápiószecső Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 Sziasztok! Régóta olvaslak benneteket, úgy gondoltam írok. Egy 96-os x14xe f caravanja van a családnak Az lenne a kérdésem hogy a kékítést meg lehet e csinálni a magnó gombjain is??? Próbálta már valaki??? Ha a magnó gyári akkor a világítást ledek végzik. (Ha nem az akkor is valószínűleg.) A ledek festése nem hozza azt az eredményt amit az izzófestéssel elérnél, sajnos. Egyedüli megoldás lenne a csere. Ha elég ügyesnek/bátornak érzed magad ehhez akkor vágj bele. De mivel van vagy 10-15 benne, szerintem ez a lépés meggondolandó. Tanács: Vegyél egy kék világítású fejegységet. :)
redline Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 Tanács: Vegyél egy kék világítású fejegységet. :) 8) 8) 8)
Goliath Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 Köszi a választ, nem akarok festegetést. Gány. Megvettem egy csomó állat ledet, a hétvégén be is aplikálom sok helyre. A magnót egyenlőre felejtem akkor... Még egy kérdés aki csinálta már a műszerfalat: a vnet-es help nagyon jó csak azt nem tudom, hogy az astra műszerfalba hány ledet kéne számszerűleg berakni, hogy minden hol jól nézzen ki. Ja és mégegy dolog: szerintem a led csiszolgatás nem a legjobb dolog, hanem egy kis jó fényáteresztéső epokittet kell kenni elé és az majd elteríti. esetleg egy kis átlátszó sziloplasztot. vélemény??
redline Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 Még egy kérdés aki csinálta már a műszerfalat: a vnet-es help nagyon jó csak azt nem tudom, hogy az astra műszerfalba hány ledet kéne számszerűleg berakni, hogy minden hol jól nézzen ki. magában a müszerfalban 4 db foglalat van, nemtudom tudsz e többet betenni
Goliath Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 magában a müszerfalban 4 db foglalat van, nemtudom tudsz e többet betenni Hát ha fúrsz lukakat mindenképp, egyébként a a vnet-es helpben 9 szerepel a vectrába tehát a két duplaledes megoldás mellett elvileg még 3 új helyet is talált
Goliath Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 Jaj és még egy kérdés: mivel gyárilag szar, fordulatszámmérő nélküli astránk van le szeretném cserélni fordulatszámmérősre. De nem akarok egy külön kirakott fordszámmérőt. be lehet rakni, mondjuk a gsi-ét vagy más fordulatszámmérőst? és ha igen át kell kalibrálni??
Agressor Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 Jaj és még egy kérdés: mivel gyárilag szar, fordulatszámmérő nélküli astránk van le szeretném cserélni fordulatszámmérősre. De nem akarok egy külön kirakott fordszámmérőt. be lehet rakni, mondjuk a gsi-ét vagy más fordulatszámmérőst? és ha igen át kell kalibrálni?? A műszercsoport egy az egyben cserélhető, ha szerencséd van a kábelkötegben is benne van a jelkábel, ebben az esetben kb. 8 perc a csere. Patyi Laciéknál simán megcsinálják neked, csak előbb telefonálj oda, hogy jelenleg van e a polcon fordulatszámmérős műszercsoport. 06/30 922-6040
Goliath Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 A műszercsoport egy az egyben cserélhető, ha szerencséd van a kábelkötegben is benne van a jelkábel, ebben az esetben kb. 8 perc a csere. Patyi Laciéknál simán megcsinálják neked, csak előbb telefonálj oda, hogy jelenleg van e a polcon fordulatszámmérős műszercsoport. 06/30 922-6040 köszi :) :)
radu Elküldve Május1, 2004 Elküldve Május1, 2004 Tiszteletem ujra!:) Mivel ket hete eltort a muszerfalba meno kilometerspiral, es ki kellett cserelnem, ugy dontottem, hogy nincs az az eg, amiert meg egyszer kiszerelem a muszerfalamat :) Szoval minden maradek izzot lecsereltem ledre. Minden maradt a regi szinben, kiveve a "ures a tank" led, amelyik piros lett, es a kezifek ledje, ami helyett villogo pirosat raktam be. Itt van egy kis dokumentacio. Nem tul dijnyertes kepek, de azert hatha hasznos lesz par embernek, aki hozza akar fogni a dologhoz. http://linux.gyakg.u-szeged.hu/~radu/phoenix/muszfal/ Kicsit mas lett az aramfelvetele igy a muszerfalnak, szoval inditas utan az elso gazadasig meg vilagit par led - gondolom azert, mert nincs akkora aramfelvetel, hogy "el tudja donteni", hogy van-e toltes. Majd csinalok par kepet az megvaltozott vilagitasokrol is.
mooby Elküldve Május6, 2004 Elküldve Május6, 2004 http://vnet.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm Ez a cim sokat segithet ha müszerfalat szeretnétek babrálni....
Recommended Posts