aztec Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 ez minek kapcsán lett postolva :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 ez minek kapcsán lett postolva :?: :roll::arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Ha kell adok én neked 2db gyárit :wink: (Ingyé) Ha kell akkor jelezd Tom és megkeresem 8) Mert hírtelen nemTOM,hogy hol van a padláson :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 venném a bátorságot és érdeklődnék,megvan még a padlás ?mert nekem elkallodtak eme szerkezetek/még a hidegháború alatt/és még nem sikerült potolnom.De csak akkor ha nem nagy gond..... Ja ööö... holnap felmászok ha nem lesz nagyon meleg és rákeresek :wink: A Google sajnos nem írja ki :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Július30, 2005 Megoszt Elküldve Július30, 2005 köszönöm,de nem sürgős annyira,hogy kockáztasd az életed,ebben az időben én is standby üzemmódban létezem,talán jövő hétre javul a helyzet./a vizslával is próbáltad?az szag után is megy!/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Ehh : http://www.carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=586 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Ehh :http://www.carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=586 :lol: :) :( kb annyit ér mint a tájper fetámlahuzat vagy pedál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 :lol: :) :( kb annyit ér mint a tájper fetámlahuzat vagy pedál :D A végén kitalálják az is ha forma1-es illatosítót teszek a kocsiba, az autó megvadul tőle és 11e-ig ki lehet pörgetni ... :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 A végén kitalálják az is ha forma1-es illatosítót teszek a kocsiba, az autó megvadul tőle és 11e-ig ki lehet pörgetni ... :lol: :) :( Miért, hát nem? :oops: :oops: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 köszönöm,de nem sürgős annyira,hogy kockáztasd az életed,ebben az időben én is standby üzemmódban létezem,talán jövő hétre javul a helyzet./a vizslával is próbáltad?az szag után is megy!/ Szia!! Kerestem de sajnos nem találtam meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 :lol: :) :( kb annyit ér mint a tájper fetámlahuzat vagy pedál :D Caravanban olyan pedálszett van :D :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Ma voltam bent a KPM-nél, és megérdeklődtem a motorcserével kapcsolatos dolgokat, adott esetben a Corsával kapcsolatban.A helyzet, a következő.Nem rakhatsz bele a jelenleginél rosszabb környezeti besorolású motort.CSak olyan lehet a moci ,amit az adott kasztnival együtt csináltak, Pl. Corsa A, E12DV motort kicserélhetsz C12NZ, C14NZ, ill. 1300ccm-től 1500CCm-ig dieselre is.De ami a lényeg, hogy benzinesnél ez a motor,(E12DV) az 1100ccm-1400ccm-ig tartó besorolási kategóriába tartozik, tehát akár még a 13SR moci is bele mehet.Ennél nagyobb mocihoz reg.adó szükséges.Pl. egy C20XE-már csak 850e.ft+áfa+hivatalos tervezői dokumentum fejében rakhatsz hivatalosan bele, ami ugye alapból hülyeség. Járulékos költségek, kell egy bejelentő lap, átalakítási kérelem a neve, ezt 10400ft illeték ellenében fogadják el.Értelem szerűen kell kitölteni. Aztán jön még hozzá egy műszaki 6500ft-ért, ami gondolom egyszerűsített lehet, és a mocit nézik meg, ill. új zöldkártya, 5000-6000ft, új forgalmi 8000ft, aztán más nem rémlik.kb. 35000ft takarja a papírmunkát.Célszerű sztem műszakival együtt megjátszani ezt a papírozást. Kategóriák: 1100ccm benzinesig, és 1300ccm dieselig 1101ccm-1400ccm benzinesig, és 1301ccm-1500ccm dieselig 1401-1600ccm benzinesig, és 1501ccm-1700ccm dieselig 1601ccm-1800ccm benzinesig, és 1701ccm-2000ccm dieselig, 1801ccm-2000ccm benzinesig, és 2001-2500ccm dieselig, 2001ccm-2500ccm benzinesig, és 2501-3000ccm dieselig, 2501-3000ccm benzinesig, és 3001ccm-3500ccm dieselig, és van még a 3000ccm benzinestől felfelé egyforma, ill. 3500ccm dieseltől felfelé már egyforma. A lényeg, a motorszám pontosságán, és környezetvédelmi besorolásán van a hangsúly.Ill. hogy az adott típus szerelve volt már a jelenlegi besorolási hüleség mellett az adott motortípussal. Remélem jól írtam, és hellyl közzel érthető is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Beszereltem a motortértelót! Éjjel kettőkor a szálloda parkolójában, fehér ingben (a nyakkendőt azért levettem)! Hogyan kellene működnie? :? Nem kellene magától felnyílnia a gépháztetőnek? Mert az én esetemben nem nyílik fel, csak ha rásegítek! Akinek van, annak hogy működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Gondolom a teló vastag részét raktad a géptetőhöz mert F Astránál úgy kell! Egyébként nem kell magától nyilnia annyira nem erős! Viszont kb félig felnyitva is meg kell tartania. Legfőképp azért jó mert ha szereled a motort nem kell kerülgetni a kitámasztót és hát persze nem utolsó sorban gizda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Hát hogy melyik fele hol van az szerintem talán lényegtelen, de szóljatok ha nem így van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Van hozzá egy kis szereld magad és abban Astra F-hez úgy kell rakni viszont láttam benne olyan opelt ahol fordítva kell berakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 láttam én is, csak nem értem miért nem mindegy, melyik részét nyomod melyikhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Szerintem is mindegy, pl. Omegákban konzekvensen alul van a vastag rész. Ivannorbi, nekem kb. 25-30 cm-re kell megemelni, onnan kikapja a kezemből a tetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Nekem sem nyílik fel azonnal, csak némi rásegítéssel indulásnál, de aztán..... Mélykék is bizonyíthatja, hogy elég bele kapaszkodni!Amúgy nekem is a vastag része van alul, a sárvédőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Én úgytudom,hogy a gázrugóknál az egyik tol,a másik visszatart :roll: Legalábbis a Szusinál az 5. ajtóé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Ez okés, de nem tök mindegy ezt melyik irányban teszi???? Vagyis hogy mit tol el mitől az neki 8... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Ez okés, de nem tök mindegy ezt melyik irányban teszi???? Vagyis hogy mit tol el mitől az neki 8... Az 111 szerintem. :roll: Csak azért van,hogy fel ne bacódjon. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Lehet azért nem tolja fel mert nem gyári súlya van a tetőnek! Sok rajta már a gitt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Lehet azért nem tolja fel mert nem gyári súlya van a tetőnek! Sok rajta már a gitt! :wink: Hát őszintén megvallva a W R+ ét kiszedtem és a mocitetőt is cserélni kellett mert elgörbítette :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Én a vastagabb felét raktam a mocitetőhöz, ahogy a leírásban van. A felénél már megtartja, de onnan sem nyílik magától. Lehet, hogy kipróbálom fordítva is. Warwolf! Neked milyen típusú van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Én a vastagabb felét raktam a mocitetőhöz, ahogy a leírásban van. A felénél már megtartja, de onnan sem nyílik magától. Lehet, hogy kipróbálom fordítva is. Warwolf! Neked milyen típusú van? E Kadett csomitérteló! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts