Laurent Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Mivel tavaly beszart a gép amivel csinálták a Plakett kft-nél, (És már nem csináltatták meg) így Mo-on nincs lehetőség ennek a legyártására, ergo nincs kis matrica rendszám, csak a normál méretű... :wink: Üdv.: Atommanó Alapból már csak az új Alfákra raknak kis rendszámot mert engedéjük van rá, viszont bárki csináltathat ha van ismerőse a KPM-nél, ha ott megvan oldva akkor irány az okmányiroda ahol megint kell egy ismerős, aki elintézi, hogy te csináltathasd meg a kis rendszámot. Innen már egyszerű, elmész bármelyik dekoros boltba és csinálnak neked egyet. Ilyen egyszerű. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Érdeklődnék hol lehet Opelclub-os rendszámtábla tartót beszerezni? Lehet-e "Opelsárga" felirattal kérni? Borsod megyében Ózd, Kazincbarcika, Miskolc környékén van-e beszerzési lehetőség? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Érdeklődnék hol lehet Opelclub-os rendszámtábla tartót beszerezni? Lehet-e "Opelsárga" felirattal kérni? Borsod megyében Ózd, Kazincbarcika, Miskolc környékén van-e beszerzési lehetőség? :?: - klubtagoknak jár már a belépésnél, azt nem tudom hogy lehet e külön venni - csak 1 szinben van (drága és fölösleges lett volna sokfélét cisnáltatni) - jelenleg csak bp-en tudod átvenni vagy valamelyik talin (figyeld a talis topikokat de a legközelebbi az évadzáró lesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Vagy postán elküldjük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 és ez mért is tuning/ matricás rendszámtábla téma??? :roll: 0 ez sokkal inkább ez. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=188 nem?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Csao!Kori az lenne a kérésem hogy nem tudnád esetleg nekem is megcsináltatni a matrica rendszámot??valamennyi felár ellenében természetesen és akkor ha megkérhetlek add fel nekem postán!Tudom sokat akarok de nagyon szeretnék már egyet én is a rendőrt meg leszarom mert azt mondom neki elhagytam az elsőt és hirtelen csak ez volt :lol: vagy valami ilyesmit!Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Csao!Kori az lenne a kérésem hogy nem tudnád esetleg nekem is megcsináltatni a matrica rendszámot??valamennyi felár ellenében természetesen és akkor ha megkérhetlek add fel nekem postán!Tudom sokat akarok de nagyon szeretnék már egyet én is a rendőrt meg leszarom mert azt mondom neki elhagytam az elsőt és hirtelen csak ez volt :lol: vagy valami ilyesmit!Köszi előre is nekem majdnem elvették a forgalmimat, pedig be volt irva hogy engedélyezett matricarendszámom van. csak ezt a dekoros csinálta, és a jórendőr meg kiszurta.... vigyázz ezzel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Ilyenért ennyire szemétkednek???Megáll az eszem!DE gondolom valahogy csak ki lehet magyarázni!!meghát az az igazság h amit nagyon szeretnék azt nagyon szeretném és ha a rendőr egyszer elkap akkor tanulok belőle de addig nem!Szeretném ha az én vasamon is lenne egyszer egy ilyen..ha csak egy fénykép erejéig is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Ilyenért ennyire szemétkednek???Megáll az eszem!DE gondolom valahogy csak ki lehet magyarázni!!meghát az az igazság h amit nagyon szeretnék azt nagyon szeretném és ha a rendőr egyszer elkap akkor tanulok belőle de addig nem!Szeretném ha az én vasamon is lenne egyszer egy ilyen..ha csak egy fénykép erejéig is! nekem 1 éve van ilyen kb. nekem be van jegyezve a forgalmiba, igy 95% ban megusztam a dolgot, 1 ember aki nagyon akarta hogy valamibe beleköthessen ő észrevette. de minden rendőrnek ez az első hogy megnézi: be van e jegyezve a matrica redszám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Akkor viszont lehet h rád kell hallgatnom!!!Köszönöm a tanácsokat!megfogadom!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Akkor viszont lehet h rád kell hallgatnom!!!Köszönöm a tanácsokat!megfogadom!! hát vagy csináld ugy ahogy én: jegyeztesd be a forgalmiba,és csináltass dekorossal teljesen tökéletes másolatot... mert ugye mostmár csak nagyméretü matrica az engedélyezett méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 hát vagy csináld ugy ahogy én: jegyeztesd be a forgalmiba, És erre mondasz tanácsot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 És erre mondasz tanácsot? :lol: természetesen!!! megy pü.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 igen erre nekem is kéne egy tanács!!!de arra gondoltam hogy ha csak a nagy alapú engedélyezett akkor tök mindegy hogy az matrica vagy nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 igen erre nekem is kéne egy tanács!!!de arra gondoltam hogy ha csak a nagy alapú engedélyezett akkor tök mindegy hogy az matrica vagy nem... még mindig nem vagyunk egy hullámhosszon... :lol: itt egy nagyalakura vizsgázott matricarendszám... http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra/lampa11.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Segíts már neki na. A forgalmiban nincs benne, hogy mekkora a matricarendszám. A régebbi kis méretű, vagy az új nagy. na :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tyson666 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Sziasztok! Érdeklődnék van egy 2007 Skoda Octavia gépjármüvem szeretnék egyéni rendszámot méghozzá TYSON:1 mennyibe kerül és hol kérhetem interneten is van rá modom? Elöre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Sziasztok! Érdeklődnék van egy 2007 Skoda Octavia gépjármüvem szeretnék egyéni rendszámot méghozzá TYSON:1 mennyibe kerül és hol kérhetem interneten is van rá modom? Elöre is köszi. Tudod, a Google te barátod, a Wiki meg az én barátnőm. :lol: Klikk1 Klikk2 ésatöbbö, ésatöbbi. :lol: Amúgy tök Opel fórumra való téma Skodára az egyedi rendszám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Tudod, a Google te barátod, a Wiki meg az én barátnőm. :lol: Klikk1 Klikk2 ésatöbbö, ésatöbbi. :D Amúgy tök Opel fórumra való téma Skodára az egyedi rendszám. :lol: amilyen népeket ide beengednek, ez is elfér :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 amilyen népeket ide beengednek, ez is elfér :lol: :lol: :lol: Kösz a bókot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Tudod, a Google te barátod, a Wiki meg az én barátnőm. :lol: Klikk1 Klikk2 ésatöbbö, ésatöbbi. :lol: Amúgy tök Opel fórumra való téma Skodára az egyedi rendszám. :lol: Az egyedileg előállított rendszámtáblával kapcsolatos díjak: * Egyedileg előállított rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 336 000 Ft * Egyedileg előállított rendszámtábla jogosítottjának személyében történő változás engedélyezése: 336 000 Ft * Egyedileg előállított, EU-s rendszámtáblához tartozó regisztrációs matrica egyedi gyártásának engedélyezése: 1200 Ft Ez a legszebb része... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Az egyedileg előállított rendszámtáblával kapcsolatos díjak: * Egyedileg előállított rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 336 000 Ft * Egyedileg előállított rendszámtábla jogosítottjának személyében történő változás engedélyezése: 336 000 Ft * Egyedileg előállított, EU-s rendszámtáblához tartozó regisztrációs matrica egyedi gyártásának engedélyezése: 1200 Ft Ez a legszebb része... Neked minek, úgysem látszik a gumifüsttől! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tyson666 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Lenne egy olyan kérdésem mint magánszemély lehet RB:66:66 rendszámot kérnem? engedélyezik ezt nekem? és ha igen mennyibe kerülne.Elöre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Lenne egy olyan kérdésem mint magánszemély lehet RB:66:66 rendszámot kérnem? engedélyezik ezt nekem? és ha igen mennyibe kerülne.Elöre is köszönöm. semmi esetre sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Lenne egy olyan kérdésem mint magánszemély lehet RB:66:66 rendszámot kérnem? engedélyezik ezt nekem? és ha igen mennyibe kerülne.Elöre is köszönöm. :rolleyes: -_- <_< ha tök egyedi rendszámot akarsz, akkor ugy kérd, hogy előre tyson-1, hátra tyson-2 legyen, különben sosem lesz egyedi darab :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts