Atommanó Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 2 CD nálam... :wink: Pénteken megkapod... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 Előre is hálás köszönet! Egyszer lesz egy kis időm, és nem felejtem el, beballagok a KPM-be és megkérdezem. Az a baj, hogy mindíg csak este, a gép előtt ülve jut eszembe. Történt már valami ez ügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 Történt már valami ez ügyben? Elfelejtettem... :oops: :oops: :oops: Esküszöm, mindíg esténként jut eszembe... Nade előbb-utóbb majdcsak :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Hmm ... Kukkantsatok ide : http://www.a5.hu/automania/041113porsche.mpg Ha nincs unios kisrendszam akkor ez mi ??? Ez is "házi" ???? :? :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Hmm.. nem rossz ótó.. de a következö kadett jobban érdekelt volna :wink: Nem ismerjük véletlen? :shock: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 De Csabit hívta meg az autómánia, és ő gyorsult a kis turbós csodájával a porsche ellen... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Az olasz kocsikon is sok kisméretű rendszámot lehet látni,és szerintem ők is uniósok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 De Csabit hívta meg az autómánia, és ő gyorsult a kis turbós csodájával a porsche ellen... :wink: Üdv.: Atommanó Akkor jól sejtettem, csak nem akartam hülyeséget mondani. Ismerösek voltak a spricnik :wink: és nincs meg valakinek az a videó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 De már rég beraktam a stritaccsing topikba... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 :oops: :oops: Oks.. megkeresem :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greenthunder Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Tisztelt klubbtársak! Kiindulópont: Szép a matricarendszám... Vázolnám a problémámat... Forgalmit elvették, müszaki érvényesítő matricát lekaparták... Következmény: replay müszaki vizsga a KPM-nél... így vázlatosan... Érdeklődtem Kpm-nél és okmányirodánál matricarendszám ügyben... Nos régifajtához NEM készítenek semmiképpen matricarendszámot... Unios rendszámhoz készitenek D típusú azaz matricarendszámot DE csak ha a gépjármü adottságai szükségessé teszik és akkoris csak Normálméretüt... Ezzel csak az a gond hogyha már egyszer valamilyen autóra szükségvan rá akkor jönne az a mutatvány hogy felragasztás... Ekkora méretü matricát felragasztani esztétikusan ferde felületre NEM lehet... Jól kitalálták... ĺgy röviden... Ui: kétsoros kicsi fémet lehet csináltatni decsak ha a fent említett problémák miatt a normál nem jöhet szóba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Pedig van uniosból is kis méretű ! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Pedig van uniosból is kis méretű ! :roll: NINCS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 NINCS ÉS ez ? http://www.a5.hu/automania/041113porsche.mpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ez 1 porka :) új autokra úgy tudom lehet bizonyos esetekben amúgy nem ha lejár nem kapsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ez 1 porka :) új autokra úgy tudom lehet bizonyos esetekben amúgy nem ha lejár nem kapsz DE akkor mégis van vagy nem ?? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ez 1 porka :) új autokra úgy tudom lehet bizonyos esetekben amúgy nem ha lejár nem kapsz nem nem lehet ....... semilyen esetben sem D tipusu rendszam csak és kizarolag normal A méretben van ......... a plaket kft nem is tud EU rendszambol kicsit gyartani hivjatok fel Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ma 2x derül ki,h tudásbázisom nem lett frissítve :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 a porschén egy kamu-rendszám van utánzat ha megfigyeled, van egy kép, amin elég közelről látszik nézd meg a betűket! gyenge hamisítvány :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 a porschén egy kamu-rendszám van utánzat ha megfigyeled, van egy kép, amin elég közelről látszik nézd meg a betűket! gyenge hamisítvány :wink: :shock: ne mán és ilyet lehet ? :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :shock: nahát és ilyet lehet ? :evil: nyomtassak neked? :) ilyen autó mellett meg lehet dumálni a rendőrt, ha nagyon muszáj :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 bazs menj el nyomozónak :) elfoglalt a látvány, nemhogy a renccám betűzipusait nézzem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2005 tuti mindent lehet, csak jó sok pénz kell hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Mivel tavaly beszart a gép amivel csinálták a Plakett kft-nél, (És már nem csináltatták meg) így Mo-on nincs lehetőség ennek a legyártására, ergo nincs kis matrica rendszám, csak a normál méretű... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Ez a szép MAGYARORSZÁG. 8) :twisted: :evil: 8) :shock: :? Mindig csak bonyolítja a dolgokat....... 8) :x :evil: mindig kersztbe tesz a kisembernek. Nekimár a 2000 ccm fölötti gépkocsi LUXUS kategória............. :) 8) Pedig már menni akartam én is matricás rendszámot rendelni....de ezek után!!!!!!!!!!?????????? :) :twisted: Viccc- Japán gyerek telcsizik az apjának haza. -apám , itt minden szép Budapesten itt minden jó! Csak olyan rosszak az utak , hogy mindenki TRAKTORRAL jár!!!!!!! :) :lol: :shock: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts