Atommanó Elküldve November30, 2004 Elküldve November30, 2004 2 CD nálam... :wink: Pénteken megkapod... Üdv.: Atommanó
Gepard Elküldve December6, 2004 Elküldve December6, 2004 Előre is hálás köszönet! Egyszer lesz egy kis időm, és nem felejtem el, beballagok a KPM-be és megkérdezem. Az a baj, hogy mindíg csak este, a gép előtt ülve jut eszembe. Történt már valami ez ügyben?
GPont Elküldve December6, 2004 Elküldve December6, 2004 Történt már valami ez ügyben? Elfelejtettem... :oops: :oops: :oops: Esküszöm, mindíg esténként jut eszembe... Nade előbb-utóbb majdcsak :!:
Szabyka Elküldve December12, 2004 Elküldve December12, 2004 Hmm ... Kukkantsatok ide : http://www.a5.hu/automania/041113porsche.mpg Ha nincs unios kisrendszam akkor ez mi ??? Ez is "házi" ???? :? :? :?
Laci4 Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Hmm.. nem rossz ótó.. de a következö kadett jobban érdekelt volna :wink: Nem ismerjük véletlen? :shock: 8)
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 De Csabit hívta meg az autómánia, és ő gyorsult a kis turbós csodájával a porsche ellen... :wink: Üdv.: Atommanó
Gepard Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Az olasz kocsikon is sok kisméretű rendszámot lehet látni,és szerintem ők is uniósok.
Laci4 Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 De Csabit hívta meg az autómánia, és ő gyorsult a kis turbós csodájával a porsche ellen... :wink: Üdv.: Atommanó Akkor jól sejtettem, csak nem akartam hülyeséget mondani. Ismerösek voltak a spricnik :wink: és nincs meg valakinek az a videó?
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 De már rég beraktam a stritaccsing topikba... :) :) :D Üdv.: Atommanó
greenthunder Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Tisztelt klubbtársak! Kiindulópont: Szép a matricarendszám... Vázolnám a problémámat... Forgalmit elvették, müszaki érvényesítő matricát lekaparták... Következmény: replay müszaki vizsga a KPM-nél... így vázlatosan... Érdeklődtem Kpm-nél és okmányirodánál matricarendszám ügyben... Nos régifajtához NEM készítenek semmiképpen matricarendszámot... Unios rendszámhoz készitenek D típusú azaz matricarendszámot DE csak ha a gépjármü adottságai szükségessé teszik és akkoris csak Normálméretüt... Ezzel csak az a gond hogyha már egyszer valamilyen autóra szükségvan rá akkor jönne az a mutatvány hogy felragasztás... Ekkora méretü matricát felragasztani esztétikusan ferde felületre NEM lehet... Jól kitalálták... ĺgy röviden... Ui: kétsoros kicsi fémet lehet csináltatni decsak ha a fent említett problémák miatt a normál nem jöhet szóba... :)
Sonique Gsi 16V Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Pedig van uniosból is kis méretű ! :roll: NINCS
Szabyka Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 NINCS ÉS ez ? http://www.a5.hu/automania/041113porsche.mpg
aztec Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 ez 1 porka :) új autokra úgy tudom lehet bizonyos esetekben amúgy nem ha lejár nem kapsz
Szabyka Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 ez 1 porka :) új autokra úgy tudom lehet bizonyos esetekben amúgy nem ha lejár nem kapsz DE akkor mégis van vagy nem ?? :shock:
Sonique Gsi 16V Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 ez 1 porka :) új autokra úgy tudom lehet bizonyos esetekben amúgy nem ha lejár nem kapsz nem nem lehet ....... semilyen esetben sem D tipusu rendszam csak és kizarolag normal A méretben van ......... a plaket kft nem is tud EU rendszambol kicsit gyartani hivjatok fel
aztec Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 ma 2x derül ki,h tudásbázisom nem lett frissítve :oops:
bazs Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 a porschén egy kamu-rendszám van utánzat ha megfigyeled, van egy kép, amin elég közelről látszik nézd meg a betűket! gyenge hamisítvány :wink:
Szabyka Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 a porschén egy kamu-rendszám van utánzat ha megfigyeled, van egy kép, amin elég közelről látszik nézd meg a betűket! gyenge hamisítvány :wink: :shock: ne mán és ilyet lehet ? :evil:
bazs Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 :shock: nahát és ilyet lehet ? :evil: nyomtassak neked? :) ilyen autó mellett meg lehet dumálni a rendőrt, ha nagyon muszáj :wink:
aztec Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 bazs menj el nyomozónak :) elfoglalt a látvány, nemhogy a renccám betűzipusait nézzem :)
Amusing Elküldve Március11, 2005 Szerző Elküldve Március11, 2005 tuti mindent lehet, csak jó sok pénz kell hozzá
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 Mivel tavaly beszart a gép amivel csinálták a Plakett kft-nél, (És már nem csináltatták meg) így Mo-on nincs lehetőség ennek a legyártására, ergo nincs kis matrica rendszám, csak a normál méretű... :wink: Üdv.: Atommanó
fehérgsi Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 Ez a szép MAGYARORSZÁG. 8) :twisted: :evil: 8) :shock: :? Mindig csak bonyolítja a dolgokat....... 8) :x :evil: mindig kersztbe tesz a kisembernek. Nekimár a 2000 ccm fölötti gépkocsi LUXUS kategória............. :) 8) Pedig már menni akartam én is matricás rendszámot rendelni....de ezek után!!!!!!!!!!?????????? :) :twisted: Viccc- Japán gyerek telcsizik az apjának haza. -apám , itt minden szép Budapesten itt minden jó! Csak olyan rosszak az utak , hogy mindenki TRAKTORRAL jár!!!!!!! :) :lol: :shock: :P
Recommended Posts