aztec Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Ne küldjél semmije lóvéét.Csak a r.számod küld el korimv6@freemail.hu-ra: és talira hozom. :!: őőőőő esetleg éjn is csatlakoz6nék????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Na a pofátlan GSI-s banda.. :oops: :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Ne küldjél semmije lóvéét.Csak a r.számod küld el korimv6@freemail.hu-ra: és talira hozom. :!: Ilyet én is akarok! Ér még csatlakozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Na szegény Kori! Még a végén anyagi csődbe kerül... Mi lenne, ha mégis küldenénk pénzt... :roll: Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 :prayer: ímélt ment!!! :prayer: :supz: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 kinek milyen lesz fent? elöl uniós hátul meg a régi? :) :) :D most kötözködős kedvem van Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Arról nincs infója valakinek, hogy ha már "D" típusú rendszám nincs, motorrendszám méretűt sem lehet igényelni? Sok autóra csak olyan fér el, csak kell, hogy legyen... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Arról nincs infója valakinek, hogy ha már "D" típusú rendszám nincs, motorrendszám méretűt sem lehet igényelni? Sok autóra csak olyan fér el, csak kell, hogy legyen... :roll: Majd megkérdem haveromat, neki olyan van elöl. Annyit tudok, hogy motorrendszámból csak egyet adnak ki, tehát nem lehet kérni előre és hátra is, pedig az amcsi verdákra csak olyan megy fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Arról nincs infója valakinek, hogy ha már "D" típusú rendszám nincs, motorrendszám méretűt sem lehet igényelni? Sok autóra csak olyan fér el, csak kell, hogy legyen... :roll: de van még D tipusu rendszám. csak már nem kis méretü, hanem a normál rendszám méretü matrica rendszám. azaz a kis alaku rendszám szünt meg, mert a jó unio nem támogatja! viszont van nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 aztec küld el te is a r.számodat és akkor hozom.Különben jó befektetés ez,mert most kaptam fizut gyorsban megcsináltatom,hónap végén meg lesz mibő lankolni. :wink: Azért ha a rendőr a kötekedősebb fajta akkor nektek kell magyarázkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 aztec küld el te is a r.számodat és akkor hozom.Különben jó befektetés ez,mert most kaptam fizut gyorsban megcsináltatom,hónap végén meg lesz mibő lankolni. :wink: Azért ha a rendőr a kötekedősebb fajta akkor nektek kell magyarázkodni. megy a mail és előre is big thx :!: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Majd megmondjuk, hogy a Kori csinálta... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 :oops: nem mejem a mail, mivel nem tuom :) helyette :arrow: PÜ :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Pedig ottan van: "Ne küldjél semmije lóvéét.Csak a r.számod küld el korimv6@freemail.hu-ra: és talira hozom. " Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 :oops: most szégyenkezem :oops: thx Anti :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Ne tedd :!: Évzáróra hozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Ne tedd :!: Évzáróra hozom. köx :wink: mostmár mindenhova Lküldtem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Majd megkérdem haveromat, neki olyan van elöl.Előre is hálás köszönet! Egyszer lesz egy kis időm, és nem felejtem el, beballagok a KPM-be és megkérdezem. Az a baj, hogy mindíg csak este, a gép előtt ülve jut eszembe. Annyit tudok, hogy motorrendszámból csak egyet adnak ki, tehát nem lehet kérni előre és hátra is, pedig az amcsi verdákra csak olyan megy fel. Pedig, mintha láttam volna elől-hátul is ilyen rendszámot ugyanazon az autón. Persze csináltathatta is. Sőt lehet, hogy hátul IFA-rendszám volt. Na olyat nem biztos, hogy szeretnék :) de van még D tipusu rendszám. csak már nem kis méretü, hanem a normál rendszám méretü matrica rendszám, azaz a kis alaku rendszám szünt meg A D-típus nem a rendszám méretére utal? Asszittem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 A D-típus nem a rendszám méretére utal? Asszittem... :roll: NEM A méret, d TIPUS A MATRICA TIPUSU RENDSZÁM. javitottam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 DE! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 DE! :wink: Üdv.: Atommanó javitottam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Megvannak a matrica számok. szobatra hozom mindet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Megvannak a matrica számok. szobatra hozom mindet. KI a KIRÁLY :?: A KORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Kori! Ezúton szeretném megköszönni mindannyiunk nevében a matricákat! :wink: KÖSZI!!!!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Csatlakozom! Éjn majd még Ádámnak is megköszönöm, ha meetingelünk :wink: Anti hoztál nekem el tzuccokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts