aztec Elküldve Október28, 2004 Elküldve Október28, 2004 Idéz Ne küldjél semmije lóvéét.Csak a r.számod küld el korimv6@freemail.hu-ra: és talira hozom. :!: őőőőő esetleg éjn is csatlakoz6nék?????
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Elküldve Október28, 2004 Na a pofátlan GSI-s banda.. :oops: :oops: Üdv.: Atommanó
tgabika76 Elküldve Október28, 2004 Elküldve Október28, 2004 Idéz Ne küldjél semmije lóvéét.Csak a r.számod küld el korimv6@freemail.hu-ra: és talira hozom. :!: Ilyet én is akarok! Ér még csatlakozni?
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Elküldve Október28, 2004 Na szegény Kori! Még a végén anyagi csődbe kerül... Mi lenne, ha mégis küldenénk pénzt... :roll: Üdv.:Atommanó
uhuhu Elküldve Október28, 2004 Elküldve Október28, 2004 :prayer: ímélt ment!!! :prayer: :supz: :prayer:
Gepard Elküldve Október28, 2004 Elküldve Október28, 2004 kinek milyen lesz fent? elöl uniós hátul meg a régi? :) :) :D most kötözködős kedvem van
GPont Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Arról nincs infója valakinek, hogy ha már "D" típusú rendszám nincs, motorrendszám méretűt sem lehet igényelni? Sok autóra csak olyan fér el, csak kell, hogy legyen... :roll:
tgabika76 Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Idéz Arról nincs infója valakinek, hogy ha már "D" típusú rendszám nincs, motorrendszám méretűt sem lehet igényelni? Sok autóra csak olyan fér el, csak kell, hogy legyen... :roll: Majd megkérdem haveromat, neki olyan van elöl. Annyit tudok, hogy motorrendszámból csak egyet adnak ki, tehát nem lehet kérni előre és hátra is, pedig az amcsi verdákra csak olyan megy fel.
uhuhu Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Idéz Arról nincs infója valakinek, hogy ha már "D" típusú rendszám nincs, motorrendszám méretűt sem lehet igényelni? Sok autóra csak olyan fér el, csak kell, hogy legyen... :roll: de van még D tipusu rendszám. csak már nem kis méretü, hanem a normál rendszám méretü matrica rendszám. azaz a kis alaku rendszám szünt meg, mert a jó unio nem támogatja! viszont van nagy.
kori Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 aztec küld el te is a r.számodat és akkor hozom.Különben jó befektetés ez,mert most kaptam fizut gyorsban megcsináltatom,hónap végén meg lesz mibő lankolni. :wink: Azért ha a rendőr a kötekedősebb fajta akkor nektek kell magyarázkodni.
aztec Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Idéz aztec küld el te is a r.számodat és akkor hozom.Különben jó befektetés ez,mert most kaptam fizut gyorsban megcsináltatom,hónap végén meg lesz mibő lankolni. :wink: Azért ha a rendőr a kötekedősebb fajta akkor nektek kell magyarázkodni. megy a mail és előre is big thx :!: :wink:
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Majd megmondjuk, hogy a Kori csinálta... :) :) :D Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 :oops: nem mejem a mail, mivel nem tuom :) helyette :arrow: PÜ :idea:
Atommanó Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Pedig ottan van: "Ne küldjél semmije lóvéét.Csak a r.számod küld el korimv6@freemail.hu-ra: és talira hozom. " Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 :oops: most szégyenkezem :oops: thx Anti :wink:
aztec Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Idéz Ne tedd :!: Évzáróra hozom. köx :wink: mostmár mindenhova Lküldtem :)
GPont Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Idéz Majd megkérdem haveromat, neki olyan van elöl.Előre is hálás köszönet! Egyszer lesz egy kis időm, és nem felejtem el, beballagok a KPM-be és megkérdezem. Az a baj, hogy mindíg csak este, a gép előtt ülve jut eszembe. Idéz Annyit tudok, hogy motorrendszámból csak egyet adnak ki, tehát nem lehet kérni előre és hátra is, pedig az amcsi verdákra csak olyan megy fel. Pedig, mintha láttam volna elől-hátul is ilyen rendszámot ugyanazon az autón. Persze csináltathatta is. Sőt lehet, hogy hátul IFA-rendszám volt. Na olyat nem biztos, hogy szeretnék :) Idéz de van még D tipusu rendszám. csak már nem kis méretü, hanem a normál rendszám méretü matrica rendszám, azaz a kis alaku rendszám szünt meg A D-típus nem a rendszám méretére utal? Asszittem... :roll:
uhuhu Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Idéz A D-típus nem a rendszám méretére utal? Asszittem... :roll: NEM A méret, d TIPUS A MATRICA TIPUSU RENDSZÁM. javitottam :)
kori Elküldve November24, 2004 Elküldve November24, 2004 Megvannak a matrica számok. szobatra hozom mindet.
aztec Elküldve November24, 2004 Elküldve November24, 2004 Idéz Megvannak a matrica számok. szobatra hozom mindet. KI a KIRÁLY :?: A KORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)
Atommanó Elküldve November30, 2004 Elküldve November30, 2004 Kori! Ezúton szeretném megköszönni mindannyiunk nevében a matricákat! :wink: KÖSZI!!!!!! Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve November30, 2004 Elküldve November30, 2004 Csatlakozom! Éjn majd még Ádámnak is megköszönöm, ha meetingelünk :wink: Anti hoztál nekem el tzuccokat?
Recommended Posts