Laurent Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Mivel tavaly beszart a gép amivel csinálták a Plakett kft-nél, (És már nem csináltatták meg) így Mo-on nincs lehetőség ennek a legyártására, ergo nincs kis matrica rendszám, csak a normál méretű... :wink: Üdv.: Atommanó Alapból már csak az új Alfákra raknak kis rendszámot mert engedéjük van rá, viszont bárki csináltathat ha van ismerőse a KPM-nél, ha ott megvan oldva akkor irány az okmányiroda ahol megint kell egy ismerős, aki elintézi, hogy te csináltathasd meg a kis rendszámot. Innen már egyszerű, elmész bármelyik dekoros boltba és csinálnak neked egyet. Ilyen egyszerű. :lol:
Kombitomi Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Érdeklődnék hol lehet Opelclub-os rendszámtábla tartót beszerezni? Lehet-e "Opelsárga" felirattal kérni? Borsod megyében Ózd, Kazincbarcika, Miskolc környékén van-e beszerzési lehetőség? :?:
redline Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Érdeklődnék hol lehet Opelclub-os rendszámtábla tartót beszerezni? Lehet-e "Opelsárga" felirattal kérni? Borsod megyében Ózd, Kazincbarcika, Miskolc környékén van-e beszerzési lehetőség? :?: - klubtagoknak jár már a belépésnél, azt nem tudom hogy lehet e külön venni - csak 1 szinben van (drága és fölösleges lett volna sokfélét cisnáltatni) - jelenleg csak bp-en tudod átvenni vagy valamelyik talin (figyeld a talis topikokat de a legközelebbi az évadzáró lesz)
uhuhu Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 és ez mért is tuning/ matricás rendszámtábla téma??? :roll: 0 ez sokkal inkább ez. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=188 nem?:
Newl Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Csao!Kori az lenne a kérésem hogy nem tudnád esetleg nekem is megcsináltatni a matrica rendszámot??valamennyi felár ellenében természetesen és akkor ha megkérhetlek add fel nekem postán!Tudom sokat akarok de nagyon szeretnék már egyet én is a rendőrt meg leszarom mert azt mondom neki elhagytam az elsőt és hirtelen csak ez volt :lol: vagy valami ilyesmit!Köszi előre is
uhuhu Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Csao!Kori az lenne a kérésem hogy nem tudnád esetleg nekem is megcsináltatni a matrica rendszámot??valamennyi felár ellenében természetesen és akkor ha megkérhetlek add fel nekem postán!Tudom sokat akarok de nagyon szeretnék már egyet én is a rendőrt meg leszarom mert azt mondom neki elhagytam az elsőt és hirtelen csak ez volt :lol: vagy valami ilyesmit!Köszi előre is nekem majdnem elvették a forgalmimat, pedig be volt irva hogy engedélyezett matricarendszámom van. csak ezt a dekoros csinálta, és a jórendőr meg kiszurta.... vigyázz ezzel...
Newl Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Ilyenért ennyire szemétkednek???Megáll az eszem!DE gondolom valahogy csak ki lehet magyarázni!!meghát az az igazság h amit nagyon szeretnék azt nagyon szeretném és ha a rendőr egyszer elkap akkor tanulok belőle de addig nem!Szeretném ha az én vasamon is lenne egyszer egy ilyen..ha csak egy fénykép erejéig is!
uhuhu Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Ilyenért ennyire szemétkednek???Megáll az eszem!DE gondolom valahogy csak ki lehet magyarázni!!meghát az az igazság h amit nagyon szeretnék azt nagyon szeretném és ha a rendőr egyszer elkap akkor tanulok belőle de addig nem!Szeretném ha az én vasamon is lenne egyszer egy ilyen..ha csak egy fénykép erejéig is! nekem 1 éve van ilyen kb. nekem be van jegyezve a forgalmiba, igy 95% ban megusztam a dolgot, 1 ember aki nagyon akarta hogy valamibe beleköthessen ő észrevette. de minden rendőrnek ez az első hogy megnézi: be van e jegyezve a matrica redszám....
Newl Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Akkor viszont lehet h rád kell hallgatnom!!!Köszönöm a tanácsokat!megfogadom!!
uhuhu Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Akkor viszont lehet h rád kell hallgatnom!!!Köszönöm a tanácsokat!megfogadom!! hát vagy csináld ugy ahogy én: jegyeztesd be a forgalmiba,és csináltass dekorossal teljesen tökéletes másolatot... mert ugye mostmár csak nagyméretü matrica az engedélyezett méret.
WaseK Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 hát vagy csináld ugy ahogy én: jegyeztesd be a forgalmiba, És erre mondasz tanácsot? :lol:
uhuhu Elküldve December16, 2005 Elküldve December16, 2005 És erre mondasz tanácsot? :lol: természetesen!!! megy pü....
Newl Elküldve December16, 2005 Elküldve December16, 2005 igen erre nekem is kéne egy tanács!!!de arra gondoltam hogy ha csak a nagy alapú engedélyezett akkor tök mindegy hogy az matrica vagy nem...
uhuhu Elküldve December16, 2005 Elküldve December16, 2005 igen erre nekem is kéne egy tanács!!!de arra gondoltam hogy ha csak a nagy alapú engedélyezett akkor tök mindegy hogy az matrica vagy nem... még mindig nem vagyunk egy hullámhosszon... :lol: itt egy nagyalakura vizsgázott matricarendszám... http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra/lampa11.jpg
WaseK Elküldve December16, 2005 Elküldve December16, 2005 Segíts már neki na. A forgalmiban nincs benne, hogy mekkora a matricarendszám. A régebbi kis méretű, vagy az új nagy. na :lol:
tyson666 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Sziasztok! Érdeklődnék van egy 2007 Skoda Octavia gépjármüvem szeretnék egyéni rendszámot méghozzá TYSON:1 mennyibe kerül és hol kérhetem interneten is van rá modom? Elöre is köszi.
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Sziasztok! Érdeklődnék van egy 2007 Skoda Octavia gépjármüvem szeretnék egyéni rendszámot méghozzá TYSON:1 mennyibe kerül és hol kérhetem interneten is van rá modom? Elöre is köszi. Tudod, a Google te barátod, a Wiki meg az én barátnőm. :lol: Klikk1 Klikk2 ésatöbbö, ésatöbbi. :lol: Amúgy tök Opel fórumra való téma Skodára az egyedi rendszám. :lol:
yooccoo Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Tudod, a Google te barátod, a Wiki meg az én barátnőm. :lol: Klikk1 Klikk2 ésatöbbö, ésatöbbi. :D Amúgy tök Opel fórumra való téma Skodára az egyedi rendszám. :lol: amilyen népeket ide beengednek, ez is elfér :P :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 amilyen népeket ide beengednek, ez is elfér :lol: :lol: :lol: Kösz a bókot! :lol:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Tudod, a Google te barátod, a Wiki meg az én barátnőm. :lol: Klikk1 Klikk2 ésatöbbö, ésatöbbi. :lol: Amúgy tök Opel fórumra való téma Skodára az egyedi rendszám. :lol: Az egyedileg előállított rendszámtáblával kapcsolatos díjak: * Egyedileg előállított rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 336 000 Ft * Egyedileg előállított rendszámtábla jogosítottjának személyében történő változás engedélyezése: 336 000 Ft * Egyedileg előállított, EU-s rendszámtáblához tartozó regisztrációs matrica egyedi gyártásának engedélyezése: 1200 Ft Ez a legszebb része...
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Az egyedileg előállított rendszámtáblával kapcsolatos díjak: * Egyedileg előállított rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 336 000 Ft * Egyedileg előállított rendszámtábla jogosítottjának személyében történő változás engedélyezése: 336 000 Ft * Egyedileg előállított, EU-s rendszámtáblához tartozó regisztrációs matrica egyedi gyártásának engedélyezése: 1200 Ft Ez a legszebb része... Neked minek, úgysem látszik a gumifüsttől! :lol:
tyson666 Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Lenne egy olyan kérdésem mint magánszemély lehet RB:66:66 rendszámot kérnem? engedélyezik ezt nekem? és ha igen mennyibe kerülne.Elöre is köszönöm.
yooccoo Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Lenne egy olyan kérdésem mint magánszemély lehet RB:66:66 rendszámot kérnem? engedélyezik ezt nekem? és ha igen mennyibe kerülne.Elöre is köszönöm. semmi esetre sem
Colin Elküldve Szeptember22, 2009 Elküldve Szeptember22, 2009 Lenne egy olyan kérdésem mint magánszemély lehet RB:66:66 rendszámot kérnem? engedélyezik ezt nekem? és ha igen mennyibe kerülne.Elöre is köszönöm. :rolleyes: -_- <_< ha tök egyedi rendszámot akarsz, akkor ugy kérd, hogy előre tyson-1, hátra tyson-2 legyen, különben sosem lesz egyedi darab :D
Recommended Posts