Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mivel tavaly beszart a gép amivel csinálták a Plakett kft-nél, (És már nem csináltatták meg) így Mo-on nincs lehetőség ennek a legyártására, ergo nincs kis matrica rendszám, csak a normál méretű... :wink:

Üdv.: Atommanó

Alapból már csak az új Alfákra raknak kis rendszámot mert engedéjük van rá, viszont bárki csináltathat ha van ismerőse a KPM-nél, ha ott megvan oldva akkor irány az okmányiroda ahol megint kell egy ismerős, aki elintézi, hogy te csináltathasd meg a kis rendszámot. Innen már egyszerű, elmész bármelyik dekoros boltba és csinálnak neked egyet.

Ilyen egyszerű. :lol:

• 3 months later...
  • Hozzászólások 100
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Érdeklődnék hol lehet Opelclub-os rendszámtábla tartót beszerezni? Lehet-e "Opelsárga" felirattal kérni? Borsod megyében Ózd, Kazincbarcika, Miskolc környékén van-e beszerzési lehetőség? :?:

Elküldve
Érdeklődnék hol lehet Opelclub-os rendszámtábla tartót beszerezni? Lehet-e "Opelsárga" felirattal kérni? Borsod megyében Ózd, Kazincbarcika, Miskolc környékén van-e beszerzési lehetőség? :?:

- klubtagoknak jár már a belépésnél, azt nem tudom hogy lehet e külön venni

- csak 1 szinben van (drága és fölösleges lett volna sokfélét cisnáltatni)

- jelenleg csak bp-en tudod átvenni vagy valamelyik talin (figyeld a talis topikokat de a legközelebbi az évadzáró lesz)

• 2 months later...
Elküldve

Csao!Kori az lenne a kérésem hogy nem tudnád esetleg nekem is megcsináltatni a matrica rendszámot??valamennyi felár ellenében természetesen és akkor ha megkérhetlek add fel nekem postán!Tudom sokat akarok de nagyon szeretnék már egyet én is a rendőrt meg leszarom mert azt mondom neki elhagytam az elsőt és hirtelen csak ez volt :lol: vagy valami ilyesmit!Köszi előre is

Elküldve
Csao!Kori az lenne a kérésem hogy nem tudnád esetleg nekem is megcsináltatni a matrica rendszámot??valamennyi felár ellenében természetesen és akkor ha megkérhetlek add fel nekem postán!Tudom sokat akarok de nagyon szeretnék már egyet én is a rendőrt meg leszarom mert azt mondom neki elhagytam az elsőt és hirtelen csak ez volt :lol: vagy valami ilyesmit!Köszi előre is

nekem majdnem elvették a forgalmimat, pedig be volt irva hogy engedélyezett matricarendszámom van.

csak ezt a dekoros csinálta, és a jórendőr meg kiszurta....

vigyázz ezzel...

Elküldve

Ilyenért ennyire szemétkednek???Megáll az eszem!DE gondolom valahogy csak ki lehet magyarázni!!meghát az az igazság h amit nagyon szeretnék azt nagyon szeretném és ha a rendőr egyszer elkap akkor tanulok belőle de addig nem!Szeretném ha az én vasamon is lenne egyszer egy ilyen..ha csak egy fénykép erejéig is!

Elküldve
Ilyenért ennyire szemétkednek???Megáll az eszem!DE gondolom valahogy csak ki lehet magyarázni!!meghát az az igazság h amit nagyon szeretnék azt nagyon szeretném és ha a rendőr egyszer elkap akkor tanulok belőle de addig nem!Szeretném ha az én vasamon is lenne egyszer egy ilyen..ha csak egy fénykép erejéig is!

nekem 1 éve van ilyen kb.

nekem be van jegyezve a forgalmiba, igy 95% ban megusztam a dolgot, 1 ember aki nagyon akarta hogy valamibe beleköthessen ő észrevette.

de minden rendőrnek ez az első hogy megnézi: be van e jegyezve a matrica redszám....

Elküldve
Akkor viszont lehet h rád kell hallgatnom!!!Köszönöm a tanácsokat!megfogadom!!

hát vagy csináld ugy ahogy én:

jegyeztesd be a forgalmiba,és csináltass dekorossal teljesen tökéletes másolatot...

mert ugye mostmár csak nagyméretü matrica az engedélyezett méret.

Elküldve

igen erre nekem is kéne egy tanács!!!de arra gondoltam hogy ha csak a nagy alapú engedélyezett akkor tök mindegy hogy az matrica vagy nem...

• 3 years later...
Elküldve

Sziasztok!

Érdeklődnék van egy 2007 Skoda Octavia gépjármüvem szeretnék egyéni rendszámot méghozzá TYSON:1 mennyibe kerül és hol kérhetem interneten is van rá modom?

Elöre is köszi.

Elküldve
Sziasztok!

Érdeklődnék van egy 2007 Skoda Octavia gépjármüvem szeretnék egyéni rendszámot méghozzá TYSON:1 mennyibe kerül és hol kérhetem interneten is van rá modom?

Elöre is köszi.

Tudod, a Google te barátod, a Wiki meg az én barátnőm. :lol:

Klikk1

Klikk2

ésatöbbö, ésatöbbi. :lol:

Amúgy tök Opel fórumra való téma Skodára az egyedi rendszám. :lol:

Elküldve

Klikk1

Klikk2

ésatöbbö, ésatöbbi. :D

amilyen népeket ide beengednek, ez is elfér :P :lol: :lol:

Elküldve

Klikk1

Klikk2

ésatöbbö, ésatöbbi. :lol:

Az egyedileg előállított rendszámtáblával kapcsolatos díjak:

* Egyedileg előállított rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 336 000 Ft

* Egyedileg előállított rendszámtábla jogosítottjának személyében történő változás engedélyezése: 336 000 Ft

* Egyedileg előállított, EU-s rendszámtáblához tartozó regisztrációs matrica egyedi gyártásának engedélyezése: 1200 Ft

Ez a legszebb része...

Elküldve
Az egyedileg előállított rendszámtáblával kapcsolatos díjak:

* Egyedileg előállított rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 336 000 Ft

* Egyedileg előállított rendszámtábla jogosítottjának személyében történő változás engedélyezése: 336 000 Ft

* Egyedileg előállított, EU-s rendszámtáblához tartozó regisztrációs matrica egyedi gyártásának engedélyezése: 1200 Ft

Ez a legszebb része...

Neked minek, úgysem látszik a gumifüsttől! :lol:

Elküldve

Lenne egy olyan kérdésem mint magánszemély lehet RB:66:66 rendszámot kérnem?

engedélyezik ezt nekem? és ha igen mennyibe kerülne.Elöre is köszönöm.

Elküldve

semmi esetre sem

• 2 weeks later...
Elküldve

:rolleyes: -_- <_<

ha tök egyedi rendszámot akarsz, akkor ugy kérd, hogy előre tyson-1, hátra tyson-2 legyen, különben sosem lesz egyedi darab :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.