Amusing Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Lehet hogy már lerágott csont nektek, de én nem tom ennek a szabályait - Igaz az hogy a rendőrök kötözködnek miatta? - Hogy este semmit nem látni és akadályoz a kilátásba? - elveszíti a kocsi a gart ha megcsináltatom? ha kiveszik az ablakokat, akkor visszatudják rakni a szigeletést is normálisan??? Én már láttam cserélt szélvédőt, szalonba cserélték és elég nagy rések voltak rajta Kb. mennyibe került? egyenlőre csak ennyi kérdés jutott eszembe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=320 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 kb mindenre már válaszoltak a TUNING -> Fólia topikban ezt most lezárom és holnap törlöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 kb mindenre már válaszoltak a TUNING -> Fólia topikban ezt most lezárom és holnap törlöm lassú voltál :-) de holnap töröld :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts