Vodka Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Probléma megoldva! :lol: A következő volt az ok: A jeladó úszóval együtt FORDÍTVA volt beszerelve(Fejjel lefele), így gondolom máshol van a súlypont, tehát a gázolaj nem emelte fel, teljesen lent volt. De mivel az egész fejjel lefele volt, így nem lent volt, hanem fent... értitek? Az előző gazdája, vagy akivel bütyköltette, fordítva tette vissza, nekem meg ráment pár délutánom. De legalább működik. Azt hogy milyen pontos, még nem tudom, mivel még csak egy órája van kész. Viszont feltűnt valami. Nem találtam a műszerfalban kis lámpát, ami azt jelezné, hogy kevés cucc van benne. Vagy nincs is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Probléma megoldva! :lol: A következő volt az ok: A jeladó úszóval együtt FORDÍTVA volt beszerelve(Fejjel lefele), így gondolom máshol van a súlypont, tehát a gázolaj nem emelte fel, teljesen lent volt. De mivel az egész fejjel lefele volt, így nem lent volt, hanem fent... értitek? Az előző gazdája, vagy akivel bütyköltette, fordítva tette vissza, nekem meg ráment pár délutánom. De legalább működik. Azt hogy milyen pontos, még nem tudom, mivel még csak egy órája van kész. Viszont feltűnt valami. Nem találtam a műszerfalban kis lámpát, ami azt jelezné, hogy kevés cucc van benne. Vagy nincs is? A kadettben is, csak a ford számmérős műszeregységben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G-lader Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Sziasztok! 1,3 CDTi-be ugye jó a "Pro-Tec Common Rail dízel motor üzemanyagrendszer tisztító" nevű adalék, vagy tudtok jobbat ajánlani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Sziasztok! 1,3 CDTi-be ugye jó a "Pro-Tec Common Rail dízel motor üzemanyagrendszer tisztító" nevű adalék, vagy tudtok jobbat ajánlani? Spuri.Attól elalább jobban is megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Van egy levegőztető valahol a tank környékén, ami ha eldugul, érezni a benzinszagot az autóban. Merre találom? Hideg a motornál, de néha még melegen is, kb.10-20km után, néha menet közben is érzem -nem nagyon, de érezni-, az utóbbi időben most már majdnem mindig. Olvastam itt valahol, h. ki kell takarítani a levegőztetőt és megszűnnek a kellemetlen szagok, jl tudom? A fogyasztás nem nőtt meg, tehát nem folyik a benzin, legalábbis nem vettem észre. ( egy ismerős szerint örüljek hogy érezni a benzinszagot, mert így tudom hogy van benne benzin. :lol: :huh: .. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Nem a tank környékén van. Előre jön a szellőzőcső, és egy aktívszenes tartályba megy a sárvédőnél a jobb oldalon. az pedig becsatlakozik a vákumrendszerbe. szagot leginkább akkor érezhetsz, ha valamelyik vákumcső szakadt vagy lyukas. belső levegőkeringtető csappantyúd pl működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Nem a tank környékén van. Előre jön a szellőzőcső, és egy aktívszenes tartályba megy a sárvédőnél a jobb oldalon. az pedig becsatlakozik a vákumrendszerbe. szagot leginkább akkor érezhetsz, ha valamelyik vákumcső szakadt vagy lyukas. belső levegőkeringtető csappantyúd pl működik? Köszi! Igen, a belső levegőkeringtető kapcsolója jó, működik rendesen. Akkor szombaton átnézem a vákumcsöveket, úgyis lesz rá 1 egész délelőtt. Azt az aktívszenes tartályt ki lehet venni és megtisztítani, vagy cserélni kell, ha eltömődött? Eltömődhet egyáltalán, honnan lehet azt tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Nem lehet szétszedni, ha rossz, akkor csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Nem lehet szétszedni, ha rossz, akkor csere. Hm. :huh: Szombaton már okosabb leszek. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Na, megjöttem :huh: Megnéztem a vákumcsöveket, azokat jónak találtam, nincs seholel-, vagy berepedve. A benzinszag kicsit alábbhagyott, tegnap és ma nem annyira lehetett érezni. Ha vennék ilyen aktívszenes tartályt, annak ez a hivatalos neve, így kérjem a boltban ugye? Milyen árat kóstálhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Na, megjöttem :huh: Megnéztem a vákumcsöveket, azokat jónak találtam, nincs seholel-, vagy berepedve. A benzinszag kicsit alábbhagyott, tegnap és ma nem annyira lehetett érezni. Ha vennék ilyen aktívszenes tartályt, annak ez a hivatalos neve, így kérjem a boltban ugye? Milyen árat kóstálhat? Nem olcsó, 20e-től indul az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Nem olcsó, 20e-től indul az ára. Az a kicsi??? :huh: :lol: Nem semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Az a kicsi??? :huh: :lol: Nem semmi. Ez az aktívszén tartály: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Ez az aktívszén tartály: http://n2.vatera.hu/photos/92/75/c59_1_300.jpg Köszi :huh: És ez hol van pontosan? A másik, az az ufo szerű vmi amit belinkeltem akkor micsoda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Köszi :huh: És ez hol van pontosan? A másik, az az ufo szerű vmi amit belinkeltem akkor micsoda? ez a jobb sárvédő mögött van. ami a képeden van meg sztem egy visszacsapószelep Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 ez a jobb sárvédő mögött van. ami a képeden van meg sztem egy visszacsapószelep Kössz. Megint tanultam vmit :huh: Oda már nem látok be, de addig szerencsére jók a csövek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riska Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Sziasztok! Remélem jó helyre írok ezügyben. Van egy Opel Combo-m és nagyon úgy néz ki, hogy adagoló problémával küszködök. A kérdésem az lenne, hogy tud e valaki jó adagoló szervízt Budapesten? (Ha lehet Észak-Pesten IV,XV, XIII stb..) Motorkódja: Y17DT Köszönöm előre is a segítséget. UI: Nem tudja valaki, hogy ezekbe milyen adagoló szokott lenni? 2003-as Model C Corsa alapon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Sziasztok! Remélem jó helyre írok ezügyben. Van egy Opel Combo-m és nagyon úgy néz ki, hogy adagoló problémával küszködök. A kérdésem az lenne, hogy tud e valaki jó adagoló szervízt Budapesten? (Ha lehet Észak-Pesten IV,XV, XIII stb..) Köszönöm előre is a segítséget. UI: Nem tudja valaki, hogy ezekbe milyen adagoló szokott lenni? 2003-as Model C Corsa alapon. Célszerű egy motorkódot írnod, mert az okosok is csak abból tudják megmondani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
riska Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Célszerű egy motorkódot írnod, mert az okosok is csak abból tudják megmondani. :D Köszi , pótoltam a motorkódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Célszerű egy motorkódot írnod, mert az okosok is csak abból tudják megmondani. :lol: Höhö :huh: :rolleyes: :lol: (szmájlib*zi vagyok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomaszGSI Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Sziasztok! Látom a korábbi hozzászólásokat a benzinszag ügyben...nos Nekem Opel Astra GSI-m van C20NE motorkód. Ugyanígy benzinszag mostanában. Tud esetleg valaki képet mellékelni hogy hol találom a vákum csövet és széntartályt? Előre is köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 Sziasztok! Látom a korábbi hozzászólásokat a benzinszag ügyben...nos Nekem Opel Astra GSI-m van C20NE motorkód. Ugyanígy benzinszag mostanában. Tud esetleg valaki képet mellékelni hogy hol találom a vákum csövet és széntartályt? Előre is köszönöm! :) Jobb első sárvédő alatt van a tartály, a vákuumcsövek meg értelemszerűen arról az oldalról jönnek be a motortérbe, a vákuumcsövek a tűzfalon mennek egy darabig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomaszGSI Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Köszi a választ! :) ezek szerint akkor meg kellene bontanom hozzá a sárvédőt? :icon1: Honnan tudom hogy rossz a tartály? Meg szerintem ez miatt van az hogy van olyan odalépek neki és kicsit megtorpan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Jobb első sárvédő alatt van a tartály, a vákuumcsövek meg értelemszerűen arról az oldalról jönnek be a motortérbe, a vákuumcsövek a tűzfalon mennek egy darabig. Meg kell nézni a tűzfalnál az ufó csöveit nincs-e bennük szénpor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomaszGSI Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Nagyon szépen köszönöm a képet! akkor ma meg is nézem remélem csak ott lesz a baj hogy megtorpan a kocsi... Széntartályt hol lehet szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts