ivannorbi Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Ja a kis lyuk meg a tanksapka alatt, a beöntő cső felső részén, a sapkatömítés szélére eső részen van. Legalábbis az enyimen. Na, ezt majd megsasolom! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Azzal mekkora gondot okozok, ha teljesen kiürítem a tartályt? Teszel magad mellé egy kólásüvegben 2 lityi anyagot, és amikor kezd fulladni belenyomod, majd irány a kút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Teszel magad mellé egy kólásüvegben 2 lityi anyagot, és amikor kezd fulladni belenyomod, majd irány a kút. Meg egy csavarhúzót is különben macera lesz beönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Én tollal szoktam megoldani...azt oda lehet csiptetni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Én tollal szoktam megoldani...azt oda lehet csiptetni... :blink: Elegáns. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Meg egy csavarhúzót is különben macera lesz beönteni. Ezt kifejthetnétek egy kicsit bővebben, mert nem igazán vágom, hogy mire gondoltok :blink: . Egyébként viszem az egyik kannát, azzal már egész jól megy a tankolás! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Ezt kifejthetnétek egy kicsit bővebben, mert nem igazán vágom, hogy mire gondoltok :blink: . Egyébként viszem az egyik kannát, azzal már egész jól megy a tankolás! :rolleyes:Ha marmonkannád van betöltőcsővel akkor nem szóltak. Ha nincs betöltőcső akkor kell valami amivel a "pillangószelepet" benyomod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Ha marmonkannád van betöltőcsővel akkor nem szóltak. Csak nem adnak a 2 liter kólásflakonhoz marmonkannát. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Ha nincs betöltőcső akkor kell valami amivel a "pillangószelepet" benyomod. :blink: Nálam nincs pillangószelep :rolleyes: ! Legalábbis nem láttam még! Ez hogy lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 :blink: Nálam nincs pillangószelep :rolleyes: ! Legalábbis nem láttam még! Ez hogy lehet? Majd lesz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 ;) Nálam nincs pillangószelep :rolleyes: ! Legalábbis nem láttam még! Ez hogy lehet? Ha belenézel a betöltőcsőbe, akkor belátsz a tankba (legalábbis elviekben :blink: )? Nekem a betöltő nyílástól kb. 8-10 centire van egy fém lap, amit töltőpisztoly nyom be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Ha belenézel a betöltőcsőbe, akkor belátsz a tankba (legalábbis elviekben :rolleyes: )? Nekem a betöltő nyílástól kb. 8-10 centire van egy fém lap, amit töltőpisztoly nyom be. Akkor nekem tényleg nincs! Warwolf! Szerintem nem is lesz. :blink: Minek az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Akkor nekem tényleg nincs! Warwolf! Szerintem nem is lesz. :blink: Minek az? Szerintem hogy ne lehessen könnyen leszívni, de lehet hogy az ellen nem véd... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Gondolom hogy ne lötyögjön ki az üzemanyag a betöltőnyílásnál :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Gondolom hogy ne lötyögjön ki az üzemanyag a betöltőnyílásnál :rolleyes: Azért a tanksapka van, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Gondolod az tökéletesen zár? Az ényémből kiindulva nem mondanám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Gondolod az tökéletesen zár? Az ényémből kiindulva nem mondanám... Szerintem igen. Nálam legalábbis nagyon jól zár, remélem nem lesz belőle gond... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Lehet azért van, hogy csak csőrös kannával vagy kútpisztollyal tankoljál. :rolleyes: A németnek eszébe se jutna, hogy úgy tankoljon, hogy csavarhúzóval nyomja meg a szelepet és neadjisten a kezére menjen a benzin!!! Ott csupasz kézzel még az olajos csavarhoz se érnek hozzá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Szerintem igen. Nálam legalábbis nagyon jól zár, remélem nem lesz belőle gond... :blink: Hát, az enyém is tökéletesen zárt! :D ;) ;) Most már nem annyira! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Az egy visszacsapószelep, ami az autó borulásakor jut főszerephez. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Az egy visszacsapószelep, ami az autó borulásakor jut főszerephez. :blink: Köszi! Akkor ezentúl jobban vigyázok, nehogy felboruljak! A végén még kárbavész a drága gázolaj! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 A funkciója inkább életvédelmi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Köszi! Akkor ezentúl jobban vigyázok, nehogy felboruljak! A végén még kárbavész a drága gázolaj! :blink: ;) Szerintem Diesel-be nem nem raktak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Szerintem Diesel-be nem nem raktak :rolleyes: Az biztos nem folyik ki magától borulás esetén... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Szerintem nem létezett külön tank dízelhez és benzineshez. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts