uhuhu Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Na ittis megkérdezem. Benzin szürőt cseréltem az 1.2-es 16 szel. autómban. Kell ezután légteleníteni az injektorokat? nem kő. lelégteleniti magát.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hartl Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha valaki használt már, legyen oly szíves megmondani nekem hogy a PREVENT motorindító spray vezetések változatát pontosan hova kell bekötni, hogy flottul induljon a motor. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 A levegőszűrőbe. Pontosabban utána, minél közelebb a motorhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha valaki használt már, legyen oly szíves megmondani nekem hogy a PREVENT motorindító spray vezetések változatát pontosan hova kell bekötni, hogy flottul induljon a motor. Köszi. Ahogyan én hallottam-láttam, elég veszélyes a hidegindító. Már láttam traktorfőtengelyt eltörve miatta, nem is egyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Ahogyan én hallottam-láttam, elég veszélyes a hidegindító. Már láttam traktorfőtengelyt eltörve miatta, nem is egyet... Nem orba szájba kell küldeni neki az anyagot :lol: Amúgy ha már úgy indul egy autó akkor hmm :roll: :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Ide is beírom a problémámat: A mai nap folyamán sikerült összehorpasztani az üzemanyagtartályt. Szegény 300km-en keresztül nem kapott levegőt, úgyhogy most olyan 15literrel kisebb térfogatú. Van valami megoldás a javítására (pl.: kompresszorral megnyomatni), vagy csere :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 vagy csere :) ? Szvsz ez a szomorú valóság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Szvsz ez a szomorú valóság. ;) Vagy járjak kevesebb naftával!? :D Ennyire egyértelmű a dolog? Már próbálkoztál vele? Ha jól emlékszem, már volt erről szó, de nem emlékszem a végkifejletre :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Vagy járjak kevesebb naftával!? :D Ennyire egyértelmű a dolog? Már próbálkoztál vele? Ha jól emlékszem, már volt erről szó, de nem emlékszem a végkifejletre :) . Tomi023 cserélte nemrégen a kombiján.A cégesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Ide is beírom a problémámat: A mai nap folyamán sikerült összehorpasztani az üzemanyagtartályt. Szegény 300km-en keresztül nem kapott levegőt, úgyhogy most olyan 15literrel kisebb térfogatú. Van valami megoldás a javítására (pl.: kompresszorral megnyomatni), vagy csere :D ? Mi úgy csináltuk anno, hogy sűrített levegővel megnyomottuk óvatosan míg ki nem urik a helyére, majd műanyag kalapáccsal megütögettük a tank alját óvatosan (levegő nyomás alatt) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Mi úgy csináltuk anno, hogy sűrített levegővel megnyomottuk óvatosan míg ki nem urik a helyére, majd műanyag kalapáccsal megütögettük a tank alját óvatosan (levegő nyomás alatt) :) :D És hogyan nyomattátok meg sűrített levegővel? Hogyan csatlakoztattátok a tartályra a tömlőt? Miért kellett megütögetni kalapáccsal?... (nincs kedvem tartály után mászkálni) Légyszi írd le részletesen! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Pedig nem drága móka, és a cseréje is megvan 1-2 óra alatt. :) 5000-ért már láttam tankot bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 :) És hogyan nyomattátok meg sűrített levegővel? Hogyan csatlakoztattátok a tartályra a tömlőt? Miért kellett megütögetni kalapáccsal?... (nincs kedvem tartály után mászkálni) Légyszi írd le részletesen! Előre is köszi! Lezárod a tanksapkát és valahol vékony csövön fújod meg, de légmentesen legyen lezárva a többi. Kalapálni azért kell mert, hogy általában visszaugrik mikor nincs rajta nyomás de kalapálással úgymarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Pedig nem drága móka, és a cseréje is megvan 1-2 óra alatt. ;) 5000-ért már láttam tankot bontóban. Az addig OK, hogy nem olyan drága móka, csak ez most már a sokadik 5000-10000Ft, amit a hülyeségeim miatt ki kell adnom :) Főleg, ha megoldható ingyenből is. Még az sem olyan nagy probléma, ha így marad, de így sajnos jóval kisebb a hatótávolságom :D . Ami ugye csak otthon tankolás esetén elég hátrányos (a 800-900km helyett csak 500-600-at tudok menni). Lezárod a tanksapkát és valahol vékony csövön fújod meg, de légmentesen legyen lezárva a többi. Kalapálni azért kell mert, hogy általában visszaugrik mikor nincs rajta nyomás de kalapálással úgymarad. Hát nem lett túl részletes, de majd megsasolom, hogy mit lehet tenni. Azért köszi! :P Gondolom mindenképpen le kell szerelni a tartályt, és csak úgy lehet vele kezdeni valamit ;) . Egyébként hány lik van a tartályon? Gondolom van a betöltőnyílás plusz a "szellőzőcső", egy cső az üzemanyagellátáshoz, egy visszafolyócső, és a műszerhez is kell valahol csatlakoztatni. Egyéb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Az addig OK, hogy nem olyan drága móka, csak ez most már a sokadik 5000-10000Ft, amit a hülyeségeim miatt ki kell adnom :) Főleg, ha megoldható ingyenből is. Még az sem olyan nagy probléma, ha így marad, de így sajnos jóval kisebb a hatótávolságom :D . Ami ugye csak otthon tankolás esetén elég hátrányos (a 800-900km helyett csak 500-600-at tudok menni). Hát nem lett túl részletes, de majd megsasolom, hogy mit lehet tenni. Azért köszi! :P Gondolom mindenképpen le kell szerelni a tartályt, és csak úgy lehet vele kezdeni valamit ;) . Egyébként hány lik van a tartályon? Gondolom van a betöltőnyílás plusz a "szellőzőcső", egy cső az üzemanyagellátáshoz, egy visszafolyócső, és a műszerhez is kell valahol csatlakoztatni. Egyéb? Nem kell levenni a tarályt de ne legyen benne üzemanyag, de ha akarod akkor leveheted és akkor jobban látod a nyílásokat+kitakarítod a tankot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Pedig nem drága móka, és a cseréje is megvan 1-2 óra alatt. :D 5000-ért már láttam tankot bontóban. Itt Pécsen 12k-t mondtak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Annyiért itt már AC-t dobnak utánad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Annyiért itt már AC-t dobnak utánad. :D Az nem kell! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Na, tegnap felfújtuk a behorpadt üzemanyagtartályt! :rolleyes: Leszedtük, és a "túlfolyó-csonkra" (ami a motortól jön vissza a tartályba) csatlakoztattuk a levegőt. A kimenő csonkot befogtam, a tanksapkát felraktuk, és szép lassan megnyomtuk. Szépen ki is ugrott, egy kis nyoma azért maradt, mert két helyen egy kicsit megtört a tartályon lévő merevítőborda (akkor keletkezhetett, amikor összehorpadt). 40 litert sikerült beletöltenem, meg még volt benne valamennyi. A műszer szerint még 10 liter körül, úgyhogy kb oké, de szerintem a műszer egy kicsit elállítódott :blink: . Majd kiderül, ha megyek Sopronba. Csináltam 3 képet a behorpadt tartályról: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060211/_ze...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060211/_ze...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060211/_ze...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Na, tegnap felfújtuk a behorpadt üzemanyagtartályt! :rolleyes: Leszedtük, és a "túlfolyó-csonkra" (ami a motortól jön vissza a tartályba) csatlakoztattuk a levegőt. A kimenő csonkot befogtam, a tanksapkát felraktuk, és szép lassan megnyomtuk. Szépen ki is ugrott, egy kis nyoma azért maradt, mert két helyen egy kicsit megtört a tartályon lévő merevítőborda (akkor keletkezhetett, amikor összehorpadt). 40 litert sikerült beletöltenem, meg még volt benne valamennyi. A műszer szerint még 10 liter körül, úgyhogy kb oké, de szerintem a műszer egy kicsit elállítódott :blink: . Majd kiderül, ha megyek Sopronba. Csináltam 3 képet a behorpadt tartályról: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060211/_ze...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060211/_ze...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060211/_ze...ltoltes.hu_.jpg Örülök neki, hogy jó lett de a háború veszteségekkel jár ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Örülök neki, hogy jó lett de a háború veszteségekkel jár ;) Hát igen, ez sajnos így van! :blink: (Egyébként köszi a tanácsokat! Mi nem kalapáltunk, szerencsére nem ugrott vissza, ha levettük a nyomást.) Úgyis mindig tele tankolom a kocsit, 6 liternél többet még soha nem fogyasztott (5,5 körül), úgyhogy a számolásos módszerrel szerintem nem lehet gond. Bár, azt jó lenne kideríteni, hogy most ténylegesen hány literes a tartály. Most 40(+egy-két) litert vett be, de szerintem nem volt benne 10 liter. Bár a műszer szerint igen :rolleyes:. Azzal mekkora gondot okozok, ha teljesen kiürítem a tartályt? Most a tartály leszerelése után semmi gondot nem okozott a légtelenítés, magától megoldódott, de gondolom, ha az egész rendszer levegős lesz, akkor már nem olyan egyszerű a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Néztem a fenit képeket, és elámultam, :rolleyes: mecsoda depresszio van a gépben. :blink: Na de a kérdésem az lenne, hogy szedte-e már szét valaki a beöntőcsövet. Mert az a gyanum, hogy valamelyik levegőzőm eldugult. Csak háromnegyedig tudom tankolni a csacsit, és már szinte kibugyog az anyag a sapkánál. Ivannorbi A másik meglátásom az hogyha a sapkával zártad le a tankot, és nem szelelt, akkor számíthatsz egy újabb horpadásra, ugyanis ott lennie kellene egy kis lyuknak amin keresztül levegőzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Néztem a fenit képeket, és elámultam, :blink: mecsoda depresszio van a gépben. ;) Na de a kérdésem az lenne, hogy szedte-e már szét valaki a beöntőcsövet. Mert az a gyanum, hogy valamelyik levegőzőm eldugult. Csak háromnegyedig tudom tankolni a csacsit, és már szinte kibugyog az anyag a sapkánál. Ivannorbi A másik meglátásom az hogyha a sapkával zártad le a tankot, és nem szelelt, akkor számíthatsz egy újabb horpadásra, ugyanis ott lennie kellene egy kis lyuknak amin keresztül levegőzik. A hozzászólásod második felére: Szétszedtük a tanksapkát és nem igazán láttunk szellőztetésre utaló szerkezetet, úgyhogy a biztonság kedvéért furtonk a fém részének a közepére egy kis lyukat, úgyhogy most már tud szellőzni! Remélem a beöntőnyílás ajtaja nem zár hermetikusan, mert arra nem furtunk szellőzőt :D ! Az első részhez: Mi nem szedtük la a beöntőcsövet a tartályról, mert igencsak rá volt ragadva (hiába szedtük le a bilincset), de mintha mellette lett volna egy vékonyabb cső is, és úgy rémlik, hogy az is bilinccsel volt rögzítve a tartályhoz. Szerintem ha azt leveszed, és megynyomatod egy kicsit levegővel, akkor ki kellene tisztulnia :rolleyes: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Szerintem ha azt leveszed, és megynyomatod egy kicsit levegővel, akkor ki kellene tisztulnia :rolleyes: . Ezeket én is néztem, de az a gyanúm hogy abban a dobozban van valami gubanc amire a csövek mennek. Tavasszal kb 2 kiló homokot kapartam ki onnan, lehet hogy ez nem tett jót neki. Mármint a homok. Ja a kis lyuk meg a tanksapka alatt, a beöntő cső felső részén, a sapkatömítés szélére eső részen van. Legalábbis az enyimen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts