Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ja a kis lyuk meg a tanksapka alatt, a beöntő cső felső részén, a sapkatömítés szélére eső részen van. Legalábbis az enyimen.

Na, ezt majd megsasolom! :rolleyes:

• Hozzászólások 178
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Azzal mekkora gondot okozok, ha teljesen kiürítem a tartályt?

Teszel magad mellé egy kólásüvegben 2 lityi anyagot, és amikor kezd fulladni belenyomod, majd irány a kút.

Elküldve
Teszel magad mellé egy kólásüvegben 2 lityi anyagot, és amikor kezd fulladni belenyomod, majd irány a kút.

Meg egy csavarhúzót is különben macera lesz beönteni.

Elküldve
Meg egy csavarhúzót is különben macera lesz beönteni.

Ezt kifejthetnétek egy kicsit bővebben, mert nem igazán vágom, hogy mire gondoltok :blink: .

Egyébként viszem az egyik kannát, azzal már egész jól megy a tankolás! :rolleyes:

Elküldve
Ezt kifejthetnétek egy kicsit bővebben, mert nem igazán vágom, hogy mire gondoltok :blink: .

Egyébként viszem az egyik kannát, azzal már egész jól megy a tankolás! :rolleyes:

Ha marmonkannád van betöltőcsővel akkor nem szóltak.

Ha nincs betöltőcső akkor kell valami amivel a "pillangószelepet" benyomod.

Elküldve
Ha marmonkannád van betöltőcsővel akkor nem szóltak.

Csak nem adnak a 2 liter kólásflakonhoz marmonkannát. :rolleyes: :blink:

Elküldve
Ha nincs betöltőcső akkor kell valami amivel a "pillangószelepet" benyomod.

:blink: Nálam nincs pillangószelep :rolleyes: ! Legalábbis nem láttam még!

Ez hogy lehet?

Elküldve
;) Nálam nincs pillangószelep :rolleyes: ! Legalábbis nem láttam még!

Ez hogy lehet?

Ha belenézel a betöltőcsőbe, akkor belátsz a tankba (legalábbis elviekben :blink: )?

Nekem a betöltő nyílástól kb. 8-10 centire van egy fém lap, amit töltőpisztoly nyom be.

Elküldve
Ha belenézel a betöltőcsőbe, akkor belátsz a tankba (legalábbis elviekben :rolleyes: )?

Nekem a betöltő nyílástól kb. 8-10 centire van egy fém lap, amit töltőpisztoly nyom be.

Akkor nekem tényleg nincs!

Warwolf! Szerintem nem is lesz. :blink: Minek az?

Elküldve
Akkor nekem tényleg nincs!

Warwolf! Szerintem nem is lesz. :blink: Minek az?

Szerintem hogy ne lehessen könnyen leszívni, de lehet hogy az ellen nem véd... :rolleyes:

Elküldve
Gondolod az tökéletesen zár? Az ényémből kiindulva nem mondanám...

Szerintem igen. Nálam legalábbis nagyon jól zár, remélem nem lesz belőle gond... :rolleyes:

Elküldve

Lehet azért van, hogy csak csőrös kannával vagy kútpisztollyal tankoljál. :rolleyes: A németnek eszébe se jutna, hogy úgy tankoljon, hogy csavarhúzóval nyomja meg a szelepet és neadjisten a kezére menjen a benzin!!!

Ott csupasz kézzel még az olajos csavarhoz se érnek hozzá..

Elküldve
Szerintem igen. Nálam legalábbis nagyon jól zár, remélem nem lesz belőle gond... :blink:

Hát, az enyém is tökéletesen zárt! :D ;) ;)

Most már nem annyira! :rolleyes: ;)

Elküldve
Az egy visszacsapószelep, ami az autó borulásakor jut főszerephez. :blink:

Köszi!

Akkor ezentúl jobban vigyázok, nehogy felboruljak!

A végén még kárbavész a drága gázolaj! :rolleyes: ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.