bazs Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Bevezető áron: 12000 Ft (14e lesz) Megoldás lehet a következőkre: túlfogyasztás, alapjárat problémák, teljesítmény csökkenés, kopogásos égés, stb. Eljárás: üzemanyagrendszerről lekötik az motort, speciális eszköz és speciális szer segítségével üzemeltetik az autót, kb. 20 percig. Az eljárás során kiszedik a kormot, lerakódásokat. Itt lehet előjegyezni: http://auto-pel.fw.hu, vagy írhatunk listát is ide: 1. Vktr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 És ez tényleg jó??? Mert akkor én is beneveznék... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Minek az neked? Minden pénteken megtisztul a motorod.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2004 És ez tényleg jó??? :arrow: Vktr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Most kérdezzem a Viktort, vagy arra gondoltál, hogy ha ő is megcsináltatja, akkor nem lehet rossz? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2004 Most kérdezzem a Viktort, vagy arra gondoltál, hogy ha ő is megcsináltatja, akkor nem lehet rossz? szerinted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Most kérdezzem a Viktort, vagy arra gondoltál, hogy ha ő is megcsináltatja, akkor nem lehet rossz? Üdv.: Atommanó Sztem kérdezz engem :!: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 hát a benzinkunál kapható üzemanyagrendszer tisztitó csodakészitmény sem sokkal rosszabb, mint ez....... szerintem 12.000 ft-ot nem ér meg.... mert ennyivel nem jobb, mint az 1.000 ft-os csodalötty. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Pécsen anno a márkaszervízben vállaltak ilyet ugyanennyiért. Ilyenkor lekötik a tankot, és egy kis tartályból a Protec nevű csodalöttyel járatják a motort, és állítólag tényleg hasznos. Viszont a szerelőm elmondta azt is hozzá, ha 10000km-ként használja valaki ezt a Protec adalékot, akkor semmi szükség nincs ilyen tisztításra. Egyébként az adalék 2800-ba került legutóbb, amikor vettem, csak az a baj, hogy elég kevés helyen lehet kapni (pedig tényleg nagyon jó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október10, 2004 Megoszt Elküldve Október10, 2004 hát a benzinkunál kapható üzemanyagrendszer tisztitó csodakészitmény sem sokkal rosszabb, mint ez....... szerintem 12.000 ft-ot nem ér meg.... mert ennyivel nem jobb, mint az 1.000 ft-os csodalötty. Te már próbáltad? Mert, ha télleg nem éri meg, én sem csináltatom meg. Egyébént itt túlnyomással megy, csak erről jár a motor. Az 1000 ft-osat meg én sem önteném be, a protec, meg a tunap 3000 Felett van, de az ér is vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2004 Megoszt Elküldve Október10, 2004 Te már próbáltad? Mert, ha télleg nem éri meg, én sem csináltatom meg. Egyébént itt túlnyomással megy, csak erről jár a motor. Az 1000 ft-osat meg én sem önteném be, a protec, meg a tunap 3000 Felett van, de az ér is vmit. nálunk most pro-tec van, az előző helyemen meg tunap vót. mindkettő tök jó volt olyan: hogy a leragadt - cserére itélt befecskendező, a pro-tec betöltése után elindult, és azóta is megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Én is a protec-et részesítem előnyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Hali Tudja valaki, hogy ezt a Protec dolgot hol lehet kapni? Nagyon nézem a kutaknál de semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Nem sok helyen lehet sajnos. Leginkább a márkaszervizekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Valaki nem tudna szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október18, 2004 Megoszt Elküldve Október18, 2004 A TESCO-ban kapható 2000 ft körüli STP injektortisztítóról mi a véleményetek? Vki említette, hogy nem érdemes ezzel próbálkozni... Inkább akkor Protec? Ja, és én is csatlakoznék az előttem szólókhoz: hol lehet hozzájutni a Protec-hez és kb mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2004 Megoszt Elküldve Október18, 2004 OPEL DANUBIA alkatrészraktárában lehet kapni a pro-tecet. . ára: olyan 2.400 Ft körül....... és ha arra jársz, akkor meglátogatsz, és kapsz még 10% kedvezményt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október18, 2004 Megoszt Elküldve Október18, 2004 Uhuhu! Te itt a budaörsi úton dolgozol a Danubiában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2004 Megoszt Elküldve Október18, 2004 Uhuhu! Te itt a budaörsi úton dolgozol a Danubiában? mé? van még vaLAHOL máshol is??? hát persze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Akkor nem vagy messze Tőlem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Jövő héten be megyek a Danúbiába, az alkatrész raktárt kell keresnem, vagy az alkatrész eladást? Ha kell valakinek itt Érd körül akkor hozhatok még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Ez a szer esetleg használ a központi, és a hengerenkénti befecskendezésü motoroknak is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 persze! ez mindegyxikbe jó. ugy hat, hogy a tanka feloldja a koszt, a vizet éghető anyaggá "formálja", és a motor elégeti. na ezt jólmegaszondtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 és még az orrodat is tisztíccsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Na ittis megkérdezem. Benzin szürőt cseréltem az 1.2-es 16 szel. autómban. Kell ezután légteleníteni az injektorokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts