GPont Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Én meg már vettem ott olyan dolgokat, amiről máshol nem is hallottak. Nade most a LED-ekről van szó, töltsétek le az árlistát, vagy ötven különféle biztos lesz benne! Csak győzzetek válogatni! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 na igen! :) de melyik világít elég erősen kmórába???? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 na igen! :) de melyik világít elég erősen kmórába???? :shock: éjn mind a pirosból, mind a kékből magasfényűt vettem (5mm-es) és elég szépen világít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Csak győzzetek válogatni! :twisted:de melyik világít elég erősen kmórába???? :shock: Mondtam én... :) Naja, magasfényűből is van vagy háromfajta... Szerintem ne a legerősebbet, mert az este vakítani fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 a lomexben vetted??? hogyé?? egyébként úgy néz ki, hogy ma meló után beugrok oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 éjn mind a pirosból, mind a kékből magasfényűt vettem (5mm-es) és elég szépen világít! Bevilágítja rendesen annyi led, amennyi foglalat van az órában, vagy kellene még bele egy pár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 A kőhíd utcával páruzamos utcába (Forrásba) sokkal minőségibb cuccokat adnak meg jobban is ért hozzá a ######i mint a digitába. igan valamivel dragabb is de szerintem inkább legyen egységes szine 2000ft vel többért a műszerfalnak mint össze vissza mert én mar vettem a digitálba de az egyik full zöldes és baromira látszik ott se veszek smmit többé, mert amikor mondtam a nőnek akko mosolygott egyet és azt mondta van ilyen. Forrásban vettem, 6 extrafényes kék,2 piros,+ellenállatok 750ohm,=2200ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 2 piros????? nem 560 ohmosat vettél?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Fűtéskonzolon van piros is, majd egy terelőlap segítségével megpróbálom elválasztani.Nem 560-ast vettem, mert inkább egy kicsit rátartok.ha nem jön be, akkor csere! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 az enyémben 820, vagy 830-Ohmos van, nem tudom mi a pontos méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Bevilágítja rendesen annyi led, amennyi foglalat van az órában, vagy kellene még bele egy pár? illene a műszercsoporthoz még vmi megoldás :idea: mert a uatók szépen világítanak, de a számok halványabbak + nem egyenletesen vannak megvilágítva :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Meg kell csiszolni egy picit a led végét... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 A 820ohm az sok lesz szerintem kocsiba ha abbol indulsz ki hogy kb 14volt van ha megy a kocsi Kb 550-620ohm os elég de nem nagy a különbség én specile 550-essel fogom ujra csinálni. de aki nem akrja sokszor szétt szedni vagy nem ért hozzá annak ajánlom a nagyobbat akkor biztos hogy birni fogja a lett jó darabig (Forásban a kék led 2.2volton gyújt 5,5 volt a max és kb 20mA ergo 550 ohm körül jol fogja magát érezni) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 A sima pirost rákötöttem egy 550-esre és kivágta mint macskát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 nekem 560asok vannak benn (legalábbis a színkód szerint ezt dekódoltam) és semmi baj nincsen velük pont jó fényerő és tsai.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 A sima piros 1.8V-on nyit és kb. 2mA az áramfelvétele, szóval jóval nagyobb ellenállás kell, mint a magasfényerejű tesóihoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 én 20mA-st vettem tegnap és vígan ment 2 használt cerkaelemről ellenállás nélkül.. :) mondta is a csávó, hogy 2.5-3V körül nyitnak 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Hát persze az nem mindegy hogy normál-extra vagy ultra fényü ledet használsz! De az extra fényű kék és az extra féxnyű piros között is van különbség!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Hát persze az nem mindegy hogy normál-extra vagy ultra fényü ledet használsz! De az extra fényű kék és az extra féxnyű piros között is van különbség!!! Na akkor fogjak neki azt csináljam meg mi :?: :) még az a jó hogy ez nemtud agyon ütni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Rakjál be kb 600ohmos ellenálást és akkor szeintem ok lesz!!! Azt hiszem 620 a szabvány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 nekem 560asok vannak benn (legalábbis a színkód szerint ezt dekódoltam) és semmi baj nincsen velük pont jó fényerő és tsai.... Nekem is ezt mondták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 akkor már két ember mondta, csináld ugy!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 "Azt hiszem 620 a szabvány!" Itt nincs szabvány. :) Itt ismerni kell a LED-et, és számolni egy kicsit... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 akkor már két ember mondta, csináld ugy!!! Most akko haragszó :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 dehogy haraxom! A szabványt az ellenállásra mondtam azt hiszem 620ohmos van!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts