Gabo Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Nem tudom, én soha nem használom a fényerő szabályzót, igazából azt sem értem minek van. :) Mondjuk a pár óra éjszakai autópályázáskor jól jön, hogy nem teljes fényerővel világít az arcodba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Mondjuk a pár óra éjszakai autópályázáskor jól jön, hogy nem teljes fényerővel világít az arcodba... Ez lehet, de én még nem autóztam több órát éjszaka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Mondjuk a pár óra éjszakai autópályázáskor jól jön, hogy nem teljes fényerővel világít az arcodba... Így van. Édesapám citroenjében-igaz digit műszerfal-lehet éjjeli üzemmódot állítani, és akkor csak a sebességet írja ki, semmi mást, meg ha valami baja van, akkor azt. Éjjel nagyon hasznos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Így van. Édesapám citroenjében-igaz digit műszerfal-lehet éjjeli üzemmódot állítani, és akkor csak a sebességet írja ki, semmi mást, meg ha valami baja van, akkor azt. Éjjel nagyon hasznos. Amúgy - csak infoképp - ezt az Airbustól vették át... mi ezt Dark Cockpit-nak hívjuk, magyarán semmi "haszontalan" infó vagy lámpa nincs. még zöld se, hogy rendben - ha rendben akkor sötét, ha rossz borostyán, vagy piros... Hosszútávon kevéssé fárasztja a szemet, az éjszakai látást sem rontja annyira, nomeg nem vonja el a figyelmet a szemsarkába fel-felbukkanó bármilyen lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Amúgy - csak infoképp - ezt az Airbustól vették át... mi ezt Dark Cockpit-nak hívjuk, magyarán semmi "haszontalan" infó vagy lámpa nincs. még zöld se, hogy rendben - ha rendben akkor sötét, ha rossz borostyán, vagy piros... Hosszútávon kevéssé fárasztja a szemet, az éjszakai látást sem rontja annyira, nomeg nem vonja el a figyelmet a szemsarkába fel-felbukkanó bármilyen lámpa. OFF: Nem is tudtam tudtam, hogy repülős irányban vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 OFF: Nem is tudtam tudtam, hogy repülős irányban vagy. :) ott a bal oldalon van egy avatar, alatta meg egy kis szöveg :lol: elég régóta ugyanaz :lol: B) Nem is vagyok olyan irányban.. épp küzdök a munkanélküliséggel, meg a dél-afrikai hivatalokkal... ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 ott a bal oldalon van egy avatar, alatta meg egy kis szöveg :lol: elég régóta ugyanaz :lol: B) Nem is vagyok olyan irányban.. épp küzdök a munkanélküliséggel, meg a dél-afrikai hivatalokkal... ;) :) :D Apropó. Lufthansánál volt most ex-szobatársam nyári gyakon. Aszonta jó volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Apropó. Lufthansánál volt most ex-szobatársam nyári gyakon. Aszonta jó volt. :) menjünk vmi csevegőcsatira... Méghogy a Lufi jó... 5 évig voltam ott... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 menjünk vmi csevegőcsatira... Méghogy a Lufi jó... 5 évig voltam ott... :) :) Melyik topikra gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Melyik topikra gondolsz? :) társalgó chat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 társalgó chat.... Nem igazán találom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Nem igazán találom. :) Tessék :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Tessék :) ) Még nem vagyok tag....Tudtam én....köv ösztöndíj utalásnál tag leszek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 BeLEDeztem a műszeregységet és a középkonzolt. A műszeregység kék színt kapott, emiatt a piros részek éjszaka nem nagyon látszanak. :blink: :lol: A középkonzol sima fehér LEDeket kapott, kivéve az óraegységet, ő kék lett. Mindenhol csak a gyári égők helyére került LED. Megcsiszolva az oldala és a teteje. Így jobban szórja a fényt. Nincs is plusz LED elhelyezésére szükség. A fényszóróba, a helyzetjelző helyére 2-2 db csiszolt, fehér LEDet raktam. Kb annyit világít mint az eredeti izzó, csak sokkal fehérebben. :D Képek még nincsenek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Mindenhol csak a gyári égők helyére került LED. Megcsiszolva az oldala és a teteje. Így jobban szórja a fényt. Nincs is plusz LED elhelyezésére szükség. Azért én szeretném látni azokat a képeket, hogy hogy nincs plusz LEDekre szükség... Nézd meg az enyémet. Ebben bizony jó sok plusz LED volt, hogy többé-kevésbé homogén legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Azért én szeretném látni azokat a képeket, hogy hogy nincs plusz LEDekre szükség... Nézd meg az enyémet. Ebben bizony jó sok plusz LED volt, hogy többé-kevésbé homogén legyen... led típusától is függ, hogy milyen, amikor még astrám volt, nekem is csak be volt rakva a foglalatos led és egyenletes volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Azért én szeretném látni azokat a képeket, hogy hogy nincs plusz LEDekre szükség... Nézd meg az enyémet. Ebben bizony jó sok plusz LED volt, hogy többé-kevésbé homogén legyen... Csinálni fogok. :rolleyes: Egyedül a középkonzol az ami nem teljesen homogén...a többi szerintem megfelelő... Bár a műszerfalban, mint írtam, a piros színű elemek éjszaka nem nagyon látszanak a kék LED miatt. De engem nem zavar... :blink: Hát láttam már más kartársak LEDezési módszerét is, és van olyan, akinek a műszeregységben több LED van, mint nekem a csomagtartó világításában. :lol: És azt nem értem, h éjszaka hogy nem vakítja őket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Csinálni fogok. :rolleyes: Egyedül a középkonzol az ami nem teljesen homogén...a többi szerintem megfelelő... Bár a műszerfalban, mint írtam, a piros színű elemek éjszaka nem nagyon látszanak a kék LED miatt. De engem nem zavar... :blink: Hát láttam már más kartársak LEDezési módszerét is, és van olyan, akinek a műszeregységben több LED van, mint nekem a csomagtartó világításában. :lol: És azt nem értem, h éjszaka hogy nem vakítja őket! :D Én is ledeztem, sok leddel. Előtét ellenállásokkal van beállítva a megfelelő fényerő, meg működik az eredeti fényerőszabályzó is. Ha visszaolvasol, találsz képeket is azt hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Nem tudja valaki, h milyen fényességűnek kell lennie a hátsó helyzetjelzőnek és féklámpának? Mondjuk Lumenben vagy kandellában!!! A wattokat én is tudom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Nem tudja valaki, h milyen fényességűnek kell lennie a hátsó helyzetjelzőnek és féklámpának? Mondjuk Lumenben vagy kandellában!!! A wattokat én is tudom! :lol: Ensz egb előírások tartalmazzák, azokban keresd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hétvégén újabb LED projektbe kezdek. Hátsó helyzetjelzők és féklámpák kerülnek átalakításra. Találtam megfelelő ledeket. A helyzetjelző helyére 60 lumenes, a féklámpa helyére 100 lumenesek kerülnek. :rolleyes: Az első helyzetjelző helyére már bekerültek az 1 centis fehér ledek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hétvégén újabb LED projektbe kezdek. Hátsó helyzetjelzők és féklámpák kerülnek átalakításra. Találtam megfelelő ledeket. A helyzetjelző helyére 60 lumenes, a féklámpa helyére 100 lumenesek kerülnek. :rolleyes: Az első helyzetjelző helyére már bekerültek az 1 centis fehér ledek. :D Nálam elöl ilyen ledek vannak: Nem az igazi, jobbra számítottam, de legalább nem csak előre világít, hanem a foncsorra is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nálam elöl ilyen ledek vannak: http://i18.ebayimg.com/03/i/001/24/e8/2416_12.JPG Nem az igazi, jobbra számítottam, de legalább nem csak előre világít, hanem a foncsorra is... Ha a normál ledet körbecsiszolod finom csiszolópapírral, akkor úgy fog világítani, mint egy hagyományos izzó! :D Legalábbis a fényszórás tekintetében! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Eljutottam a világításkapcsolóhoz! Szét is szedtem (segédlet később :rolleyes: ), de az izzónak nincs foglalata, forrasztani kell! És felmerült egy gondolat, itt lehet látni ezeket a műanyag FÉNYVEZETŐKET! Hasonlónak kellene lennie a fűtésszabályzó kapcsolónál is, NEM? Mert nekem nincs!!! Pedig ha lenne, elegendő lenne 1 izzó is, nem kellene 3 vagy 6 vagy szalag. Nektek hogy van? Valaki megnézné? ha lehet venni akkor veszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Ezt az új ledet kell odaforrasztani és kész is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts