Zsoltee Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Rendben, köszönöm, nem szívatom meg magam estére :lol: inm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Vettem izzót, pont olyan ami bele való, trafóról világít bc-ben nem. :lol: A bc meg megy. Az izzó 12v 2.3w Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Vettem izzót, pont olyan ami bele való, trafóról világít bc-ben nem. :lol: A bc meg megy. Az izzó 12v 2.3w Próbáltad megfordítva is betenni a BC-be? Nem mindegy neki a polaritás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Próbáltad megfordítva is betenni a BC-be? Nem mindegy neki a polaritás. Persze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Tud vki arra megoldást hogy ha felkapcsolom a tompítottat a bc rögtön kiírja hogy ki va égve az 1ik tompított izzóm,de valójában nincs kiégve hanem nincs is benne izzó, ugyanis az angel eyes ugy van bekötve hogy az üresen lóg a motortérben...a másik oldaliról meg kapja a tápot.Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Tud vki arra megoldást hogy ha felkapcsolom a tompítottat a bc rögtön kiírja hogy ki va égve az 1ik tompított izzóm,de valójában nincs kiégve hanem nincs is benne izzó, ugyanis az angel eyes ugy van bekötve hogy az üresen lóg a motortérben...a másik oldaliról meg kapja a tápot.Köszi :lol: Kell valami terhelés az izzó helyére, pl. 33 Ohm/10W-os ellenállást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Kell valami terhelés az izzó helyére, pl. 33 Ohm/10W-os ellenállást. én ehez a témához szentséges hülye vagyok úgyhogy légyszi magyarázd el hogy hová menjek mit vegyek és azzal mit tegyek :lol: De amúgy most beugrott hogy mintha próbáltam volna úgy hogy tettem bele 1 izzót és úgy is kiírta a bc a szöveget. :lol: Lehet hogy a másikoldalról is be kell iktatni vmit?Köszi Pepe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Vettem izzót, pont olyan ami bele való, trafóról világít bc-ben nem. :lol: A bc meg megy. Az izzó 12v 2.3w Vettem hozzá való izzót, ami 12v 2.0w-os és azzal se világít a nyomorult, feszmérővel megmértem 2.14. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hali. A hamutartó foglalatába létezik olyan led, amit csak bele kell pásszintani, és nem kell forrasztgatni meg ilyenek? Már a harmadik rizsszem izzot teszem bele, mert mindig kiég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Vettem hozzá való izzót, ami 12v 2.0w-os és azzal se világít a nyomorult, feszmérővel megmértem 2.14. :lol: Működik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hali. A hamutartó foglalatába létezik olyan led, amit csak bele kell pásszintani, és nem kell forrasztgatni meg ilyenek? Már a harmadik rizsszem izzot teszem bele, mert mindig kiég. Ma itt voltam, van jópár fajta, érdemes elnézni/szétnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorner Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Sziasztok! Olyan problémám lenne, h szétszedtem a világításkapcsolót, mert kiégett benne a led! Nos mivel nem gondoltam, h mi van benne, ezért most megszívtam! Vissza tudtam rakni mindent, kivéve egy db rugót, aminek nem találom a helyét! Opel Tigrám van... Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Olyan problémám lenne, h szétszedtem a világításkapcsolót, mert kiégett benne a led! Nos mivel nem gondoltam, h mi van benne, ezért most megszívtam! Vissza tudtam rakni mindent, kivéve egy db rugót, aminek nem találom a helyét! Opel Tigrám van... Előre is köszönöm a segítséget! Abban nem led van hanem egy pici izzó. Elvileg. És így is működik? :lol: Szedd szét megint, és nézegesd, próbálj rájönni hogy mi kapcsol mit. Meglesz annak a helye. Feltéve ha nem vesztettél el belőle semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorner Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Abban nem led van hanem egy pici izzó. Elvileg. És így is működik? :lol: Szedd szét megint, és nézegesd, próbálj rájönni hogy mi kapcsol mit. Meglesz annak a helye. Feltéve ha nem vesztettél el belőle semmit. Nem a led a lényeg!!! Hanem az a darab rugó! Nincs neki helye, vagyis én ne találom! Nem hagytam ki belőle semmit! Így nem működik sajnos, pedig hajnalban mennem kellett volna a kocsival, csak hát ugye most nincs világításom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nem a led a lényeg!!! Hanem az a darab rugó! Nincs neki helye, vagyis én ne találom! Nem hagytam ki belőle semmit! Így nem működik sajnos, pedig hajnalban mennem kellett volna a kocsival, csak hát ugye most nincs világításom! De most nem gondolod, hogy jön valaki és megmondja így látatlanban hogy mit hova kell rakni?!?! :lol: Bár vannak itt ügyes emeberek, de vagy tegyél fel képeket, vagy szedd szét megint ülj felette fél órát és rá fogsz jönni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorner Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 De most nem gondolod, hogy jön valaki és megmondja így látatlanban hogy mit hova kell rakni?!?! :lol: Bár vannak itt ügyes emberek, de vagy tegyél fel képeket, vagy szedd szét megint ülj felette fél órát és rá fogsz jönni. :lol: Nem gondolom, csak mondom hátha járt már így valaki más is! Eddig 2 órát szórakoztam vele, de holnap inkább beviszem szervízbe...bár kétlem, h tudnának vele mit csinálni! De ha holnap sem sikerül akkor teszek fel képet! Azért köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nem gondolom, csak mondom hátha járt már így valaki más is! Eddig 2 órát szórakoztam vele, de holnap inkább beviszem szervízbe...bár kétlem, h tudnának vele mit csinálni! De ha holnap sem sikerül akkor teszek fel képet! Azért köszönöm! :lol: Én eddig 3szor szedtem szét a sajátomat, első 2 alkalommal úgy raktam össze mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Harmadszor viszont szívtam vele annyit hogy megfogadtam, ha nem muszáj nem szedem szét soha többet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 a kapcsoló fekete szárába megy a rugó és két kis golyó, ezek tartják a kapcsolót az állásban ha nincs berakva, akkor úgymond fokozatmentesen tudod tekerni, nem kattog és nem biztos, hogy ott marad, ahova tekered :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorner Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 a kapcsoló fekete szárába megy a rugó és két kis golyó, ezek tartják a kapcsolót az állásban ha nincs berakva, akkor úgymond fokozatmentesen tudod tekerni, nem kattog és nem biztos, hogy ott marad, ahova tekered :lol: Igazad van...tényleg oda megy...csak hát kell hozzá egy kis technika, h betudja tenni az ember...nekem pl fél óra alatt nem sikerült... holnap elviszem szagemberhez, kiváncsi leszek mivel rakja be! Köszönöm Szépen a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Igazad van...tényleg oda megy...csak hát kell hozzá egy kis technika, h betudja tenni az ember...nekem pl fél óra alatt nem sikerült... holnap elviszem szagemberhez, kiváncsi leszek mivel rakja be! Köszönöm Szépen a segítséget! az ott kezdődik, hogy nem kell kivenni :lol: de ezt általában mindenki megcsinálja, akinek nem szólnak előtte :lol: nekem eltört a rugó, meg leejtettem a golyókat, úgyhogy bontóból vettem egyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorner Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Sziasztok! Nos mivel összerakni szerintem emberi kézzel lehetetlen, s mivel szervízbe meg se próbálták, ezért kénytelen voltam venni egyet bontóból! Naggggyyyon baráti áron 4000 Magyar Kemény Forintért kaptam meg...Most már működik, de azt tudom, h soha a rohadt életbe nem szedem többet szét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Sziasztok! Nos mivel összerakni szerintem emberi kézzel lehetetlen, s mivel szervízbe meg se próbálták, ezért kénytelen voltam venni egyet bontóból! Naggggyyyon baráti áron 4000 Magyar Kemény Forintért kaptam meg...Most már működik, de azt tudom, h soha a rohadt életbe nem szedem többet szét! Legközelebb ha mégis erre vetemedsz, rakd be a rugót, két oldalról a golyókat, majd trombitalemezzel (nagyon vékony rézlemez) tekerd körbe. Amikor berakod a furatba, akkor meg óvatosan csúsztasd át a trombitalemez alól a helyére a racsnit... Kipróbált, bevált eljárás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorner Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Legközelebb ha mégis erre vetemedsz, rakd be a rugót, két oldalról a golyókat, majd trombitalemezzel (nagyon vékony rézlemez) tekerd körbe. Amikor berakod a furatba, akkor meg óvatosan csúsztasd át a trombitalemez alól a helyére a racsnit... Kipróbált, bevált eljárás! :lol: De az csak az egyik gond... a másik a két kis rézlapocska, ami szerintem az érintkezője?! Amit vettem, abban se ég a kis égőcske sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Amit vettem, abban se ég a kis égőcske sajnos... Legalább kevesebbet fogyaszt az autó. :lol: Add nekem a régit én összerakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorner Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Legalább kevesebbet fogyaszt az autó. :lol: Add nekem a régit én összerakom. Már hiányzik belőle az egyik kis rézlapocska! Megpróbálom én is összerakni, aztán eladom valakinek! Vagy visszaviszem a bontóba, kérek helyette valami mást! :lol: De ha nagyon kell, akkor szólj, és valahogy megügyezzük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts