FPepe Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 én is alkottam nemrég: kattide http://www.postimage.org/Pq2tcbFA.jpg http://www.postimage.org/aV1NiJer.jpg egy PIC vezérel 26 csatornán 52 db 5mm-es fényes narancs LED-et. majd még játszok a szoftverrel, lehet más villogásokat is kipróbálok. egyelőre csak az egyik oldalt csináltam meg, mert tesztelni akarom hogy hogyan reagál a környezeti hatásokra, hidegre, koszra, kavicsokra - eddig jól vizsgázott, a PIC nem fagyott le, a pár száz km alatt keletkezett kosz is kijött a LED fejek közül... a végleges verzióhoz majd sokkal kisebb vezérlőpanelt építek SMD alkatrészekkel, és talán a csatornák számát is redukálom, ezt majd még meglátom... ( a LEDsor kép persze még csak a fejlesztési stádiumban volt ilyen levegőben lógó hullámos, most bele vannak ültetve a lökös műanyagbetétbe ) Látom nagyon ráérsz :D Irigylem az ilyen embereket, csak úgy leakaszt egy PIC-t, és megcsinálja, én sajna nem tudok PIC-et programzani. Egy ötlet: nem gondoltál arra, hogy nyíl alakúra csináld meg? Mutatná az irányt, amerre menni szeretnél. (by Emese :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Pöpec lett! Azt hiszem, tudom már, kivel csináltatok KITT-es futófényt a Manta orrába! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Látom nagyon ráérsz :D Irigylem az ilyen embereket, csak úgy leakaszt egy PIC-t, és megcsinálja, én sajna nem tudok PIC-et programzani. Egy ötlet: nem gondoltál arra, hogy nyíl alakúra csináld meg? Mutatná az irányt, amerre menni szeretnél. (by Emese :D ). :D a PIC mély lelkivilágához én sem értek, de C-ben nagyon egyszerűen lehet dolgozni... a köv próba egy belülről kifelé tartó felvillanó csík program lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Pöpec lett! Azt hiszem, tudom már, kivel csináltatok KITT-es futófényt a Manta orrába! :D kék? szivárvány színű? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Szivárvány? Nem akarok én langyizászlót! :D Piros! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Nem akarok én langyizászlót! :D Piros! :D Na de Ibolya!Ma már a pircsi a divat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Te már csak tudod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 grat ez igen jolett szerintem is :D én egyszer 3 3 ledet szeretnék a négy sarkára bele a lökös csíkjába ilyesfajta helyzetfénynek vagy minek nevezzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 :D a PIC mély lelkivilágához én sem értek, de C-ben nagyon egyszerűen lehet dolgozni... a köv próba egy belülről kifelé tartó felvillanó csík program lesz... :D Nekem is ez jutott eszembe a videót látva.. hogy talán jelzésértékübb lenne.. kérdés a rend őrei mit szólnak hozzá.. (figyelem elvonás stb..) Sanya! KITT-hez még csak PIC se kell.. csak asszem 4017 vagy valami ilyesmi IC :D valahol van is egy ilyen áramköröm.. az volt a műfenyő ledes led-füzérem vezérlésére átalakítva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 a kitt fényt meg lehet venni összeszerelőcsomagban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 a kitt fényt meg lehet venni összeszerelőcsomagban Az úgy nem buli! Valaki izzadjon meg nekem érte! :D Amúgy csak hülyéskedek. Nem kell nekem olyan. De amint megláttam ezt az index megoldást, rögtön az jutott eszembe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 elsőre én is diszkrét alkatrészekre alapozva gondoltam a dolgot, de rájöttem hogy a PIC olcsóbb, gyorsabb, egyszerűbb, és így nem vagyok lekötve egyetlen villogási mintához, játszhatok az időzítésekkel, gyorsíthatom, lassíthatom egyes pontjait... pl vészvillogónál mind2 ezt villogja mint a videón, indexelésnél meg kifelé futó fény van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 jo már annak ki ért az ilyenhez én a c hez csak leülni tudtam de felállni már alig, érteni meg végkép semmit. pedig aztmondják(tad) hogy nem olyan nehéz... csak gondolom az is időt igényel, mint pl a weblapozás stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 jo már annak ki ért az ilyenhez én a c hez csak leülni tudtam de felállni már alig, érteni meg végkép semmit. pedig aztmondják(tad) hogy nem olyan nehéz... csak gondolom az is időt igényel, mint pl a weblapozás stb... egy ilyen program nem bonyolultabb, mint a szokásos "hello world" kiiratás, de persze nagyon el is lehet benne mélyülni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 valakinek nincs véletlenül egy bescannelt, méretarányos képe benzines ford.szám egységről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 egy ilyen program nem bonyolultabb, mint a szokásos "hello world" kiiratás, de persze nagyon el is lehet benne mélyülni... Hát azért egy PIC et megírni jól nehezebb mint egy PHP-t vagy HTML-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 valakinek nincs véletlenül egy bescannelt, méretarányos képe benzines ford.szám egységről? nekem van, a jövő héten előkaparom, és elküldöm, ha még mindig érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hát azért egy PIC et megírni jól nehezebb mint egy PHP-t vagy HTML-t :D C nyelven még könnyebb is, 1-2 óra alatt bele lehet jönni az alapokba, aztán persze jól el is lehet mélyülni a témában Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Érkezett ma hozzám egy kis csacskaság.Amint lesz időm, beinstallálom....... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 honnan, mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Én is néztem ilyet Vaterán, csak ami nem GSi-hez való volt a srácnak, azon a takszintjelző 60L-es volt, gondolom Vectrához való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 honnan, mennyiért? Ebay, 117.2 euro volt a kettőnk cucca, postaköltséggel.Mert Gepárd is benevezett 1be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Teszkós tuning! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Teszkós tuning! :sowwy: Azé' neked is baxná a csőröd a tiédbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Azé' neked is baxná a csőröd a tiédbe! :lol: Majd ha lesz jó árasítva jégfehérben! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts