mélykék76 Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Ha valaki még nem találkozott volna a cikkel és érdekli a xenon utólagos beépítése, akkor ajánlom a figyelmébe : http://totalcar.hu/magazin/technika/hid/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Ha valaki még nem találkozott volna a cikkel és érdekli a xenon utólagos beépítése, akkor ajánlom a figyelmébe : Utólagos Xenon Végigolvastam, tanulságos cikk.Én pont emiatt nem is tornázok ilyesmin.Majd a kövi verdámban gyárilag benne lesz. Ellenben a LED-es lámpáknak több értelmét látom........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Végigolvastam, tanulságos cikk.Én pont emiatt nem is tornázok ilyesmin.Majd a kövi verdámban gyárilag benne lesz. Ellenben a LED-es lámpáknak több értelmét látom........ ha nincsen túlelektronikázva a kocsid, nem kell átverni, akkor kb fél órás művelet berakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 angel_eyes_ne_vedd_dragan_45624022 szóval érted, ez ugyanaz, csak hát mégse annyi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Karácsonykor a párommal mi is meglepjük egymást angel eyes-okkal én neki ő meg nekem hehehe jó mi? Ez már brutális :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Karácsonykor a párommal mi is meglepjük egymást angel eyes-okkal én neki ő meg nekem hehehe jó mi? Ez már brutális :) Az jó! :( Én bezzeg eddig csak purple eye-t kaptam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 ha nincsen túlelektronikázva a kocsid, nem kell átverni, akkor kb fél órás művelet berakni... Csak projektorba tennék, mert nem akarok senkivel kiszabni aki szembejön velem.........A projektoros lámpa meg jelen estben közel 50e.ft a verdába.Szal inkább mást veszek belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Csak projektorba tennék, mert nem akarok senkivel kiszabni aki szembejön velem.........A projektoros lámpa meg jelen estben közel 50e.ft a verdába.Szal inkább mást veszek belőle. ha jól be van állítva, akkor nem vakít el senkit! ha van belső magasságállító, akkor az se gond ha néha jól megpakolod a csomagtartót, csak tekersz rajta kicsit lefelé... én most tervezem, hogy xenonos ködlámpát is kap a kocsi, annyira bevált... csillogó vizes úton, amikor csak csillagokat lát az ember minden szembejövőtől, xenonnan hirtelen helyreáll a kép! rááll a szem a sokkal fehérebb színre, és a szembe távolságizó halogénes kocsi se zavar annyira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 angel_eyes_ne_vedd_dragan_45624022 szóval érted, ez ugyanaz, csak hát mégse annyi :( alig pofátlan, 2 plexirúdért ennyit elkérni... ;) ha még ő csinálja meg neked a karikát méretre, akkor elmegy az ár, de hogy ennyi pénzért te keresgélj formát, hajlítsd, fűrészelgesd, csiszolgasd a plexit, hát ez megalol... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 ha jól be van állítva, akkor nem vakít el senkit! ha van belső magasságállító, akkor az se gond ha néha jól megpakolod a csomagtartót, csak tekersz rajta kicsit lefelé... én most tervezem, hogy xenonos ködlámpát is kap a kocsi, annyira bevált... csillogó vizes úton, amikor csak csillagokat lát az ember minden szembejövőtől, xenonnan hirtelen helyreáll a kép! rááll a szem a sokkal fehérebb színre, és a szembe távolságizó halogénes kocsi se zavar annyira... Te tudod.Én ha vennék, max. gyári Xenont vennék.Ritka, de legalább tuti jó is,és nem qr érte meg a rendőr.Előbb v. utóbb rá fognak szállni erre a dologra.Pont mint a kék helyzetjelzőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 indito_kabel_nem_gyari_nma_45750899 erről meg már ne is beszéljünk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 indito_kabel_nem_gyari_nma_45750899 erről meg már ne is beszéljünk ;) pfff, ezt viccnek szánja? :( van jópár ilyen elvetemült alak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 pfff, ezt viccnek szánja? :( van jópár ilyen elvetemült alak ;) Ezzel mit akar elindítani? ;) Dieleselhez különösen ajánlott :) Múltkor valami rejtélyes okból lemerült nálunk a diesel caravan akksija, az enyémről lett egy normális kábellel bikázva (az én autóm alapjáraton ment), de mikor ráindított a diesel, felpörgött vagy 3000-ig az enyém a hirtelen terheléstől :D Ez a kábel el is cseppenne sztem egy ilyentől :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ezzel mit akar elindítani? :( Dieleselhez különösen ajánlott ;) Múltkor valami rejtélyes okból lemerült nálunk a diesel caravan akksija, az enyémről lett egy normális kábellel bikázva (az én autóm alapjáraton ment), de mikor ráindított a diesel, felpörgött vagy 3000-ig az enyém a hirtelen terheléstől :( Ez a kábel el is cseppenne sztem egy ilyentől :) Bikázni leállított autóval szokás, mert így lehet hamar kinyírni a generátorban a fesszabályzót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Bikázni leállított autóval szokás, mert így lehet hamar kinyírni a generátorban a fesszabályzót... Ja, csa az én 55Ah-s nem teljesen feltöltött akksim nem sokat segített volna magában a dieselen, így se ment egyszerűen, hogy segített kicsit a generátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ja, csa az én 55Ah-s nem teljesen feltöltött akksim nem sokat segített volna magában a dieselen, így se ment egyszerűen, hogy segített kicsit a generátor. Egy 70A-es generátornak szerinted mennyi esélye van egy 300A-es indítóáramnál? :( És a fesszabályzó túlélésének? ;) Sok ember rosszul tudja ezt a dolgot, és csak a szerencsének, meg a nagy tűrésnek köszönhető, hogy a fesszab nem adja meg azonnal magát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 bika kábel felcsatol, másik autón motorjáratás 5-10-15 percig, aztán kábelek szét, és indít... ekkor tuti nem teszel kárt semmiben... közben persze nem árt rámérni hogy hány volttal is töltődik a gyenge akku, mert ha totálisan összeomlott, rövidzárlat van benne akkor rondán lehúzza, küzdeni sem érdemes... bátyám 1x megállt segíteni valakinek a ladájával. egy mazda v. hasonló öreg japán kisbusz volt. testkábel a helyére, tápkábel a helyére - csatt, dirr durr, piff paff puff - ki a francnak jut eszébe, hogy ezek a hülye ferdeszeműek pozitív testelésűre építik azt a vackot? ;) szerencsére masszív volt mindkettő, kábelfordítás után ment minden... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 ez komoly lehetett ;) csat pif puf :) lol egyébként gabi kössz az infot, én is ugy tudtam, de most már belátom hibásan, hogy járó motorral kell :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 ez komoly lehetett :( csat pif puf ;) lol egyébként gabi kössz az infot, én is ugy tudtam, de most már belátom hibásan, hogy járó motorral kell :) Amcsi filmekben mindíg 16000RPMig pörgetett V8assal bikáznak ha bikáznak. Lehet azért tudjuk mi magyarok így. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Amcsi filmekben mindíg 16000RPMig pörgetett V8assal bikáznak ha bikáznak. Lehet azért tudjuk mi magyarok így. :( ;) Sajnos mostanában többször is tapasztaltam a céges amcsi partnereinknél, hogy teljesen dilettáns emberek dolgoznak felelős munkakörben :( Ez ott elég általánosnak tűnik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Nem tudom, mert már régen javítottam feszszabályzót, de nem lehet, hogy a gyenge pont inkább a diódák lennének tartós önindítózásnál? Amellett a mai tescós bikakábelek önmagukban komoly áramkorlátozó szerepet játszanak...azzal a komoly 4-6 kvadrátos keresztmetszetükkel és az "ipari" csipeszekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Nem tudom, mert már régen javítottam feszszabályzót, de nem lehet, hogy a gyenge pont inkább a diódák lennének tartós önindítózásnál? Amellett a mai tescós bikakábelek önmagukban komoly áramkorlátozó szerepet játszanak...azzal a komoly 4-6 kvadrátos keresztmetszetükkel és az "ipari" csipeszekkel. No igen, azok a kábelek elég poénosak :( 5mm külső átmérő, és kb 1mm2 rézkábel ;) Ippeg nemrég néztem egy olyan dióda adatlapját, amilyet szoktak generátorban felhasználni, és nem kell félteni, többszörösen túl vannak tervezve a túláramokra. Némelyik 300A-t is tud, ami szinte hihetetlen a méretéből adódóan, de megoldották már a kicsi dropfeszültséget, ami kisebb disszipációt is eredményez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Némelyik 300A-t is tud, ami szinte hihetetlen a méretéből adódóan, de megoldották már a kicsi dropfeszültséget, ami kisebb disszipációt is eredményez :) Bámulatos... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Bámulatos... :( :) Ugye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Skacok! Ezek a pc neonoknál, jelen esetben revoltec dupla 30as, mennyire különleges a neon, és az inverter közötti vezeték? Nyugi nyugi.. csak csomagtér világítás kiegészítés készülne, mert a gyári mécsessel sokszor semmit se látni.. (mondjuk lehet ezzel se sokkal többet fogok :() No és mert egy duplát vettem.. arra gondoltam hogy az inverter részét a gyári világitás környékére rakom, a csöveket a kalaptartót tartó müanyag pereme alá mindkét oldalra.. igy a jobboldalra át kellene húzni vagy min. 2méter vezetéket.. birja ezt az inverter, vagy nem kúltiválja? Valami speckóbb vezeték kellene oda? Lehet inkább két szólót kellett volna, és akkor csak a 12Voltot kellene vinnem..?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts