Laci4 Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Kell egy ilyen! :lol: Ez jópofa :) valahol mintha már láttam volna ilyesmit.. de lehet a táblákkal keverem.. Végülis akár meg is lehetne csinálni.. jópár ledecske.. az én tudásommal meg vhogy mátrixba rakni öket, és úgy kimókázni.. de a mai világban biztos lenne rá vmi egyszerú és nagyszerü PIC-es megoldás.. sööt hobby elektronikánál lehet van is ilyesmi.. erről a PIC-es dolgokról már le vok maradva. rég nem foglalkozom a szakmámmal.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Kell egy ilyen! :lol: Csúnyán belédgangolnának, miközben ezeket olvasgatják... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Csúnyán belédgangolnának, miközben ezeket olvasgatják... :huh: Amennyi birka van az utakon! :lol: Főleg, hogy nem mindenki tudni angol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Pl én is. Vagy inkább sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Csúnyán belédgangolnának, miközben ezeket olvasgatják... :huh: Kell csinálni egy autómatikát.. ha lenyomod a fékpedált felülbirálna mindent, és belevirítana az arcába, hogy FÉÉÉK!! vazee!! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Kell csinálni egy autómatikát.. ha lenyomod a fékpedált felülbirálna mindent, és belevirítana az arcába, hogy FÉÉÉK!! vazee!! :lol: :) Ha pedig mégsem fékezne, akkor meg : nawazze!!!! :huh: :D :D :) De hogy a témánál maradjunk, én meg uninstalláltam az Astrából az egyik neont, amit hátra tettem fel, és beaplikáltam a Corsába, a lábhoz.Érdekesen világít, sötétben úgy nézek ki, mint v.mi horrorfilm figura! :) De nekem tessik! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 De hogy a témánál maradjunk, én meg uninstalláltam az Astrából az egyik neont, amit hátra tettem fel, és beaplikáltam a Corsába, a lábhoz.Érdekesen világít, sötétben úgy nézek ki, mint v.mi horrorfilm figura! :) De nekem tessik! :D csak sötétben? :D :huh: :lol: de mekkora neon az, hogy ennyire bevilágítja az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 csak sötétben? :D :huh: :lol: de mekkora neon az, hogy ennyire bevilágítja az autót? Nem a méret a lényeg... Made in Ukrajna, 1986. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Nem a méret a lényeg... Made in Ukrajna, 1986. :lol: :huh: Nemnyert!Síma PC neon, olyan huszonmittoménmennyi cm hosszú! :) Anno Chygától vettem még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Mivel még nem láttam B vekiben Angel eye's lámpicskát, ezért photoshop segítségét vettem igénybe. Eredmény: Nem a legsikerültebb kép, de egynek nem rossz. :) Szerintetek? Érdemes vele foglalkoznom? ui: Ha lehet, ne a két felmosót nézzétek a jobb oldalon! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Király lett a Veki Upgrade!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Mivel még nem láttam B vekiben Angel eye's lámpicskát, ezért photoshop segítségét vettem igénybe. Eredmény: http://img.tar.hu/mackosajt/img/23307869.jpg Nem a legsikerültebb kép, de egynek nem rossz. :D Szerintetek? Érdemes vele foglalkoznom? ui: Ha lehet, ne a két felmosót nézzétek a jobb oldalon! :lol: :) Csak azokat figyeltem! :D Egyébként mik azok a bisz-baszok a hütőmaszk melett a lámpában? :huh: Szerintem inkább szerválj egy gyári xenonos lámpát bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Csak azokat figyeltem! :lol: Egyébként mik azok a bisz-baszok a hütőmaszk melett a lámpában? :huh: Szerintem inkább szerválj egy gyári xenonos lámpát bele! Gondoltam rá, de alig kapni, ha meg van, akkor murva drága. A bizbaszok meg ledek... helyzetjelzők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 A bizbaszok meg ledek... helyzetjelzők. Érdekes megoldás, hogy ennyi helyzetjelzője van! Szerintem felesleges, elveszi a karikákról a figyelmet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Szerintem kikapcsolhatóak... vagy passz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 EZT a linket Mackósajt cartárstól kaptam.lehet, nem mondok vele újdonságot, de egy misét megérne, aki rá tudja szánni a pézetet............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Kicsit talán elektromos tuning, ezért megkérdezném, hogy a Kadett Digithez való csati helyettesíthető-e másmilyen csatival, s ha igen, akkor hol lehet ezt beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Kicsit talán elektromos tuning, ezért megkérdezném, hogy a Kadett Digithez való csati helyettesíthető-e másmilyen csatival, s ha igen, akkor hol lehet ezt beszerezni? Mégis mire gondolsz? Mindkét csatit akarod cserélni (apa-anya részt), vagy csak az egyik oldalt? Ha mindkettőt akkor nem nehéz a válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Mégis mire gondolsz? Mindkét csatit akarod cserélni (apa-anya részt), vagy csak az egyik oldalt? Ha mindkettőt akkor nem nehéz a válasz. A gyári csatit elvileg lehet pótolni v.melyik PC-s csatival.Demónak is ilyenje van.Erre gondoltam.Az órát nem akarom szétdíbolni............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Az órát nem akarom szétdíbolni............. Vagy mégis?Ugyanis megint megállt a km. számlálóm.Eh............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Vagy mégis?Ugyanis megint megállt a km. számlálóm.Eh............ Lehet,hogy nem menetközben kéne lenullázni a számlálót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Lehet,hogy nem menetközben kéne lenullázni a számlálót. :lol:Mindig tankoláskor, álló helyzetben szoktam.De ma rejtélyes módon hangos kattogások közepette elindult.Minden előjel nélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Október30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2006 Helló cartársak! NEM REKLÁM csak INFO! Check-contollos autókba (is) jó "xenon-színű" W5W helyzetjelző izzó kapható a Bp., Villányi úti boltban! Nem festett, hanem az üveg anyagában színezett, darabja 750,-. E betű ezen sincs persze... A színhőmérséklete magasabb, mint a FutureLight "Gold" izzóknak, inkább LEDes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 Nekem nem anyázik a LED miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Egy hét alatt 2 inverter adta meg magát a csomagtérneon projektben.Érdekes.Mind2ből kijött a füst. :unsure: Úgyhogy most vadásznom kell olyanokat.......amanóbais........ :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts