Gepard Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 Mit tegyek? Szíveasen cserélném ledekre én is! Milyen anyagokat használjak? Hol érdemes megvenni és mennyibe kerül egy ilyen játék? Válaszodat várva Thx. Az ellenállatok kb: 30-40 Ft-ba kerülnek a ledek pedig 200-300-ba. A topik első oldalán ajánlottam egy honlapot szerintem nézd meg, én az alapján csináltam meg az rds-t és a kapcsolót, a műszerfal még hátra van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 én anno ez alapján indultam el :arrow: http://vnet.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm azt hiszem még nem volt belinkelve 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 én anno ez alapján indultam el :arrow: http://vnet.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm azt hiszem még nem volt belinkelve 8) Spec. én is ezt javallottam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Szeva! Van valakinek valamilyen tapasztalata, vagy véleménye az ún. IceBlue izzókról? (A fórumot olvasgatva rájöttem, hogy a xenon nem egy egyszerű dolog :oops: !) A válaszokat köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Még mindig Újonc vagyok?! :) :crybaby: :smt089 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Szeva! Van valakinek valamilyen tapasztalata, vagy véleménye az ún. IceBlue izzókról? (A fórumot olvasgatva rájöttem, hogy a xenon nem egy egyszerű dolog :oops: !) A válaszokat köszi! Nekem, és Gepárdnak is ilyen van a gépében, és nagyon meg vagyunk vele elégedve, mert sötétben a szembe jövő verdák sárga fényét símán átvilágítja, tehát minimálisra csökken az az idő, amíg nem látsz.A távolsági funkciót most így már nem részletezném.Nagyon király! Viszont így, hogy szemöldökök vannak a gépemen, sokkal jobban "élvezhető" a távolsági, mert egy kicsit letakarja a lámpa felső részét, és nem szórja a fényt a fák tetejére, így még jobban lehet vele látni, és ezáltal haladni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Azért ha van rá keret, én a xenont javasolnám... Ég és föld... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Azért ha van rá keret, én a xenont javasolnám... Ég és föld... :wink: Ergó mindenhova világít :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 ezért nem árt ha van mellette projektor. spanomat eccer kéccer már maj'nem leverték mert kiégette az elötte haladó embör retináját :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Na látjátok mire nem jó az éndzsöl ájz.... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Köszi a hozzászólásokat! Sajnos Xenon-szettre nem futja, mert spórolni kell a gyerekre. Erős hét hónap múlva lesz kis ivannorbi! :roll: Az ArticWhite és az IceBlue között is van eltérés? Van olyan típus amit nem érdemes megvenni? És olyan, ami tényleg jó? Nem akarok úgy járni, mint a ledes helyzetjelzővel, hogy megveszem, és utána azt olvasom a fórumon, hogy GAGYI!! (Mondjuk még műxik: kb. 1 hónapja van meg) Elég eltérő árban láttam ilyen izzókat: Tesco kb. 1900/db, autóhifi.hu: 2200/2db (xenon fényű?). Ha még bírtok a kérdéseimmel, akkor: Köszi! (Hátha mások is okulhatnak belőle!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 azért arra figyelj, hogy nehogy olyat vegyél amire ugranak a rend éber őrei..... szar lehet az ut mellett lámpát szerelni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Melyikekre ugranak? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 ha kéken világít akkor valszeg belédkötnek...de ugye ez is mint minden apró szarság emberfüggő Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Mé?! Annyira kék? :smt102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 Mé?! Annyira kék? :smt102 nyáron a szemünk láttára (pontosabbna a hátunk mögött mert épp pucoltunk onnan mint az állat :)) szereltették át egy suzukis sráccal az övét az olyan kékes-zöldes szinben világított Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 Nos, az a fajta valóban elég irritáló a rend szigorú őreinek, de ha az autós boltokban kapható Ultra White feliratú lámpát raksz bele, aminek az üvegrésze kék, akkor azt nem bántják, mert már sokan kezdenek rájönni, hogy nem elég, hogy sötétben kékesfehér színe van, de még látni is jobban lehet vele.Én most cseréltem, mert már tavasz óta ilyen volt, de a jobb oldali tompított elfáradt.Sajnáltam is nagyon, de így legalább már van csereizzóm! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 ... pucoltunk onnan mint az állat :D) szereltették át egy suzukis sráccal az övét nekem is előfordult ilyen, méghozzá törökbálinton :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Hát ezek így önmagában nagyon távol állnak a kék, de még csak a kékes fénytől is.... :wink: Amit tudni kell, hogy a sima izzóknak sárgás a fénye, míg a kékes üvegűeknek fehér... (de nem kékes... :wink: ) Ezek jobbak mint a simák, de nem kell tőlük csodát várni, mert nem lesz xenon hatású soh a büdös életbe... (Én már kipróbáltam egy párat...tudom) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Hát ezek így önmagában nagyon távol állnak a kék, de még csak a kékes fénytől is.... :wink:Ezt azért vitatnám, elég kékes annak a fénye, a sárgához képest lényegesen más, és klasszisokkal jobb is. Főleg akkor látszik ha egymás mellett látsz két ilyen lámpát. mert nem lesz xenon hatású soh a büdös életbe... (Én már kipróbáltam egy párat...tudom) Ezt viszont aláírom, de nem minden embernek van 100-150 ezer forintja átalakíttatni xenonra, akkor már megteszi a kékes színű is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Gyengén kékes... :) :) Múltkor Ip-nél egymásmellé álltunk pont emiatt... Nekem ilyen van, a másikban meg sima volt, és persze látszott a különbség, az enyém fehér volt, az övé meg sárgás, nekem ráadásul kék ledes a helyzetjelzőm (külön soha nem használom mert nem tetszik-de egyben tuti-) de még így is csak kicsit, de nagyon kicsit (sőt egyáltalán nem :wink: ) kék... :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Mielőtt még szét OFFolnánk a topicot, beleegyezem, hogy másabb a szín (de nekem egy kicsit akkor is kék :twisted: ) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Én is aláírom, hogy a xenon jobb, meg ilyenek, viszont onnan tudom állítani, hogy kék, mivel a bal első lámpám most lett cserélve, gyakorlatilag tök új, és abban biz' benne van a kékes fény.A jobb első, mivel már nem új, inkább fehéren világít :wink: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Nekem mind a kettő új, de nem kék... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts