warwolf Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Fehér és kék, 1400.- forint. http://www.xenonizzo.hu/ledes2.html Na dobtam nékik egy mélt, hogy ájem kell 2db, kék az 100, de ha van zöld, akkor az mégjobb lenne! Kíváncsi vok hogy mi lesz a re. ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Én pl. SMD ledekkel oldottam meg és elég szépen világítanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Na dobtam nékik egy mélt, hogy ájem kell 2db, kék az 100, de ha van zöld, akkor az mégjobb lenne! Kíváncsi vok hogy mi lesz a re. ! :) Elküldik postán?? Ha érdekel, én minden nap elmegyek előttük. Megvehetem és leviszem évnyitóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Elküldik postán?? Ha érdekel, én minden nap elmegyek előttük. Megvehetem és leviszem évnyitóra. Ha nem lesz 1 7n belül re. akkor végtelenül hálás lennék.De mindenféleképpen jelezni fogom a tényállást! :) S, köszi a felajánlást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Nincs mit. Ha van még kecsói jelentkező, gyűjtsd össze! Vagy aki hallja, jelezzen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Nincs mit. Ha van még kecsói jelentkező, gyűjtsd össze! Vagy aki hallja, jelezzen! Ha nála beválik akkor rendelünk még. Addig várunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Erre a led -kontra- szofita bizniszre én is benevezek... :D Csak az a kérdésem hogy, melik méretű szofitával kompatibilis ? Én két félét ismerek, nem nagy a különbség de van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Erre a led -kontra- szofita bizniszre én is benevezek... :D Csak az a kérdésem hogy, melik méretű szofitával kompatibilis ? Én két félét ismerek, nem nagy a különbség de van... :) Van 2 fajta méretben is.Neked a nagyobbik kell.De az érintkezők egy mozdulattal átállíthatóak bármelyik méretre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Én az első adandó alkalommal kikaptam a gyári belsőtér világítást, szerintem elég ...... már a 20 éves Kadettekben is ilyen volt... :) Én egy más márka armatúráját raktam bele, ez külön lekapcsolható + olvasó lámás, ja és egy kis átalakítás után megmaradtak a gyári funkciók is: a kp -zár nyitásra felkapcsol stb... A lényeg, nekem a kissebbik szofitaméretű kellene.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 A Ledes helyzetjelzőről: Idén már a 3. garnitúrát dobtam ki az autóból, mert bekrepáltak.Először szép volt, meg minden, aztán elkezdtek stroboszkóp lámpát játszani, aztán tegnapelőtt meg már azt vettem észre, hogy baxik világítani. Szal most visszaraktam a normál helyzetjelző izzókat, aztán várok v.mi normálisabb, használható konstrukcióra.Mert azt nem hiszem el, hogy a 960ft-os LEDes izzónak 2 hét a szavideje. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 A Ledes helyzetjelzőről: Idén már a 3. garnitúrát dobtam ki az autóból, mert bekrepáltak.Először szép volt, meg minden, aztán elkezdtek stroboszkóp lámpát játszani, aztán tegnapelőtt meg már azt vettem észre, hogy baxik világítani. Szal most visszaraktam a normál helyzetjelző izzókat, aztán várok v.mi normálisabb, használható konstrukcióra.Mert azt nem hiszem el, hogy a 960ft-os LEDes izzónak 2 hét a szavideje. :) 150 Forintért lehet venni ledet és bele kell szerkeszteni a 960 ft-os foglalatba. Szerintem, (ha a foglalat még megvan ledestől mindenestől) hozd be holnap és átalakítom neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 150 Forintért lehet venni ledet és bele kell szerkeszteni a 960 ft-os foglalatba. Szerintem, (ha a foglalat még megvan ledestől mindenestől) hozd be holnap és átalakítom neked. Ez olyan egybeöntött geny@ volt.Sok helyen reklámozzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Én halogént raktam helyzetjelzőnek, igaz ez fehér fényű (nem sárga mint a gyári...) :P Fecske u.-i lámpaboltban Kb: 800 pííz/db.... ;) Nekem sokszor feláll a szőr a hátamon, amikor jön szemben Off full drága ótó xenon csudalámpával... A lámpa sarkában meg ott parázslik a helyzetjelző....Nem az USA verdákra gondolok, mert ott tényleg sárga a helyzetjelző. A másik... Szerintetek hány éves a LED dióda ? Én 35-40 évesre tippelem...és csak most kerül bele néha-néha valami drága ótó hátsó pilácsába !!!! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 A 25 éves TPA-kban már volt hébe-hóba, de az országban igazán kb. 17-18 éve kezdett el terjedni, igaz még iszonyat drága volt akkoriban. Szó se lehetett róla, hogy 100 LED-ből designvilágítást csináljanak, az többe került volna, mint más drága extrák. :) Továbbá anno még nem létezett "növelt" fényerejű változat, és víztiszta tok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 '80 körül már mindennapos használatban volt fusi berkekben is. Sőt már 70-es évek közepén is alkalmazták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Hát ezt mondom én is... ;) Off Golf I-ben már Ledek voltak a visszajelzők... a 70-es évek elején.... :) Azokból símán lehetett volna hátsóvilágítást kreálni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 A Golfokban is csak az alap fényerejű, 3 fő színű LED volt, az nem lett volna alkalmas hátsó lámpa kreálására. :) A növelt fényerejű víztiszta tokozású LED-ek azért nincsenek olyan régóta forgalomban. :D (kb. 8-10éve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Mondjuk a sárga + a piros hátra pont elég... :D Na jó befejeztem.... ;) Más, van Kecsón G Astra kijelző....... Már csak meg kell alkudnom a bontóssal.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Meg akarod venni? Csak azért hogy kölcsön add? :) Vagy amúgy is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Hát ez az...Én csak köccsönbe kérném, ha adja... :) Bocsi Modibácsik nem Offolok tovább... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Gabi! Én mondtam, hogy kiszerelem neked a G-kijelzőmet. De ez 2-soros, tehát MID, ha jól értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ha nem tud BC funkciókat, akkor TID, attól függetlenül hogy kétsoros. :D Ha tudod nélkülözni két hétig, nekem úgyis jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Hamarosan berakom az autóba a Chygától vett PCbe való neonokat, de a konverter utáni kábelszakaszba, ami a neonhoz megy, bele kell toldanom egy kicsit.Ugye ott olyan 600V környéke van.Erre az 1.5-es hangfalkábel megfelelő választás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nem kell vastag keresztmetszetű kábel, mert nincs nagy áramerősség, csak jó legyen a szigetelése (tehát ne kínai karácsonyfaégősorról szedjed). :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nem kell vastag keresztmetszetű kábel, mert nincs nagy áramerősség, csak jó legyen a szigetelése (tehát ne kínai karácsonyfaégősorról szedjed). :rolleyes: Vettem speckósat, aztán szvsz szerdán beszerkesztem! :blink: Szépen, zsugorcsővel, forrasztva, ahogy kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts