Jánoska Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Hát akkor elnézést. Annyit tudok hogy a középső "gombot" függőlegesen kell beállítani és egy vékony csav.húzóval be kell nyúlni és lejön a gomb. De innen folytathatnátok, esetleg kép nincs erről sehol hogy hogy kell izzót cserélni? Egyébként ki van égve az égő és ha már cserélni akarom egy kicsit szinesítem. Nem nézted a linket, amir írtam??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 De néztem de ebből nem tudom hogy hogy férek hozzá az izzókhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Na??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Na??? Nem nagy ügy sztem... Ahogy néztem a PDF-et. Amúgy ha színesíteni akarsz, akkor legtöbb esetben nem elég a gyári izzó helyére színeset LEDet berakni, mivel nem lesz olyan fénye... Több ledet kell forrasztgatni. Szóval szedd szét, és látni fogod... :P Nem kell félni, mindent nézz meg honnan vetted le, meg a csavarok helyét jegyezd meg. :D Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Oké köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Sziasztok! Látom, már több mint egy hónapja nem szólt senki ebben a témában, azért beírom, hátha valakinek segít, illetve megtetszik ez az ötlet. Mivel nekem Kadettom van, és a műszercsoport nem hátulról kapja a fényt, hanem oldalról van megvilágítva a nem atlátszó számlap, így egy belső térbe való kék neon-t szétbombáztam, és hosszában a belsejébe raktam. Neon mivoltjának köszönhetően több, mint homogén a fénye mindenhol, csak lehet ez a tipus éppen gyenge fényügyileg... Meghát úgyis kicserélem előbb-utóbb az egész műszercsoportot terveim szerint digitre, csak hogy addig se az a régi izzós megoldás legyen, azért csináltam! Üdv: Crime Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Fotóid nincsenek véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Fotóid nincsenek véletlenül? Jelenleg nincsen, de ha nem felejtem el, akkor csinálok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Beltéri neon.Ki halott már róla?Javaslatok?Ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Beltéri neon.Ki halott már róla?Javaslatok?Ötletek? mi a kérdés? :) egy biztos: soha nem lehet elég belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 mi a kérdés? :) egy biztos: soha nem lehet elég belőle :DValami okosságot akarok kitalálni a beltéri világítás helyére/helyett, de nem akarom szétb@rmolni a tetőkárpitom.Erre kellene v.mi köztes megoldás. A lábtéri neon már bent van, azt a kapcsolás helyett valszeg átkötöm majd az ajtónyitásra+DSLC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 köztes megoldás: kicseréled a belsőtér világítás-izzót kék v. piros színűre 130ft-ért és kész,szerintem tutti,nekem is olyan van és nem kő szétbarmolni semmit hozzá 1perc alatt megvan :D sötétben marha jól néz ki...igaz,hogy nem sok mindent látsz vele,de azért megteszi világításnak is valamelyest :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 köztes megoldás: kicseréled a belsőtér világítás-izzót kék v. piros színűre 130ft-ért és kész,szerintem tutti,nekem is olyan van és nem kő szétbarmolni semmit hozzá 1perc alatt megvan ;) sötétben marha jól néz ki...igaz,hogy nem sok mindent látsz vele,de azért megteszi világításnak is valamelyest :) Bevallom töredelmesen, hogy ém neont szeretnék berakni.De okosan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Beltéri neon.Ki halott már róla?Javaslatok?Ötletek? Már miről nem hallottál? A belső designre kitalált neonról, vagy arról, hogy vki a műszercsoport megvilágítására használja. :) Igaz megigértem, hogy ha nem felejtem el... De elfelejtettem, és azóta nem is jártam erre, már kicseréltem a digitre! Egy hátránya azért volt: neonbetegség... Mostanában (több, mint fél éve benne volt), azt játszotta, hogy időnként csak a világítás felkapcsolása után 1-2 perccel kapcsolódott fel. Máskor meg rögtön. Nem tudom min múlott... A színes izzó tényleg csak köztes megoldás... Ha nem sikerül vmi nagyon jó minőségűt venned 1-2 hónap után azt nézheted (főleg, ha időnként hosszasan csodáltad), hogy már nincs is színe. Én a térképolvasókba tettem olyanokat, ami tulképpen mindíg világít, mikor gyújtás van. A kék izzók már zöldesfehérek, de ha kiveszem őket, nem látszik különbség az újkorukhoz képest. Oda is led lesz a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Már miről nem hallottál? A belső designre kitalált neonról, vagy arról, hogy vki a műszercsoport megvilágítására használja. :) Igaz megigértem, hogy ha nem felejtem el... De elfelejtettem, és azóta nem is jártam erre, már kicseréltem a digitre! Egy hátránya azért volt: neonbetegség... Mostanában (több, mint fél éve benne volt), azt játszotta, hogy időnként csak a világítás felkapcsolása után 1-2 perccel kapcsolódott fel. Máskor meg rögtön. Nem tudom min múlott... A színes izzó tényleg csak köztes megoldás... Ha nem sikerül vmi nagyon jó minőségűt venned 1-2 hónap után azt nézheted (főleg, ha időnként hosszasan csodáltad), hogy már nincs is színe. Én a térképolvasókba tettem olyanokat, ami tulképpen mindíg világít, mikor gyújtás van. A kék izzók már zöldesfehérek, de ha kiveszem őket, nem látszik különbség az újkorukhoz képest. Oda is led lesz a megoldás. Nálam a LEDesítés már kész van, de ma ahogy a csomitartóba raktam be a neonokat felvillant beenm az 5let, hogy mi lenne, ha azt a széria beltérvilágítást kicserézném v.mi neonra.Hallottam már olyat is, hogy v.ki annak a helyére épített be neont, tehát van kisebb is. Ezért várom az 5leteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Nálam a LEDesítés már kész van, de ma ahogy a csomitartóba raktam be a neonokat felvillant beenm az 5let, hogy mi lenne, ha azt a széria beltérvilágítást kicserézném v.mi neonra.Hallottam már olyat is, hogy v.ki annak a helyére épített be neont, tehát van kisebb is. Ezért várom az 5leteket. Értem már. Ekkora a legkisebb neon, amit találtam: 3"~7.5cm -> ez minimális barmolással befér az eredeti belsőtérvilágításba szerintem. Egyébként én úgy oldottam meg, hogy az izzós belsőtérvilágítás maradt (hogy lássak is valamit), viszont mindkét B oszlopra (később majd a c-re is fogok rakni) raktam egy-egy 17cm-es kék neont. Ha nem kell fény, csak a design, akkor kikapom az izzót az eredetiből! :) Egyébként itt nézz körül: Optimum Performance Technology Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 ez a kis 3"-os mini neon azért felkeltette az érdeklődésemet,de utánanéztem 8k azért kicsit sokkk érte. :D de ITT meg már 6k -ért hirdetik...mondjuk az is sokkk :) szerk: nem tom miért nem jön be az oldal,de amennyi bejön belőle ott a fejlécen auto neonok és az első sorban lesz "ultra mini neonok" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Cryme78, THX a tippet.A legszebb az egészben, hogy éppen a délelőtt folyamán azon okoskodtam, hogy igényesen, de mégis mutatósan tényleg a B oszlopra lehetne felrakni max. 10cm-es neont, és ott jól is néne ki.Aztán már persze a C oszlopot is méregettem, de azt elvetettem, mert az egyik lányom 3.5 éves, és tuti célpontá válna a neon ott.A második pedig még csak márciusban érkezik, de ő meg tanulna a nővérétől, szal előbb-utóbb legyaláznák onnan. :) Amik a kocsiban vannak neonok, egyébként a PC-be szerelhető neonok, konverterrel egybekötve. Nah, majd csak kiokoskodok v.mit. Köszi mindenkinek az 5leteket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Cryme78, THX a tippet.A legszebb az egészben, hogy éppen a délelőtt folyamán azon okoskodtam, hogy igényesen, de mégis mutatósan tényleg a B oszlopra lehetne felrakni max. 10cm-es neont, és ott jól is néne ki.Aztán már persze a C oszlopot is méregettem, de azt elvetettem, mert az egyik lányom 3.5 éves, és tuti célpontá válna a neon ott.A második pedig még csak márciusban érkezik, de ő meg tanulna a nővérétől, szal előbb-utóbb legyaláznák onnan. ;) Amik a kocsiban vannak neonok, egyébként a PC-be szerelhető neonok, konverterrel egybekötve. Nah, majd csak kiokoskodok v.mit. Köszi mindenkinek az 5leteket! ;) :) Nekem az első majd augusztus végén vagy szeptember elején jön, tehát pár hónapig még biztonságban vannak a neonok... :D Az enyémben nem PC-sek vannak, hanem direkt kocsiba valók saját konverterrel. Véletlen van róla egy kép is, de mivel nem ez volt a céltárgy a képen, nem látszik teljesen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Na úgy belelovalltam magam én is ebbe a nagy belsőtér világítás cserébe h én is kicseréltem végül a kék izzót (ami zöldesfehér fényt árasztott és kicsit gyenge is volt),csak azt nem tudom h miért nem egyből ilyet vettem anno mint ami most van :) Nem neon,de ezzel már tényleg meg vagyok elégedve ;) 1500ft volt, ugyanolyan forma mint a gyári (asszem szofita izzó :D ) csak ebben wolfram szál helyett 8db kék LEDecske figyel és GYÖNYÖRŰ KÉÉÉÉÉÉK szórt fényt áraszt :P ;) ;) ...és nem mellékesen lehet látni is vele közel úgy mint a fehérrel ;) Tudom ajánlani mkinek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Na úgy belelovalltam magam én is ebbe a nagy belsőtér világítás cserébe h én is kicseréltem végül a kék izzót (ami zöldesfehér fényt árasztott és kicsit gyenge is volt),csak azt nem tudom h miért nem egyből ilyet vettem anno mint ami most van :) Nem neon,de ezzel már tényleg meg vagyok elégedve :P 1500ft volt, ugyanolyan forma mint a gyári (asszem szofita izzó :D ) csak ebben wolfram szál helyett 8db kék LEDecske figyel és GYÖNYÖRŰ KÉÉÉÉÉÉK szórt fényt áraszt ;) ;) ;) ...és nem mellékesen lehet látni is vele közel úgy mint a fehérrel ;) Tudom ajánlani mkinek ;) Azt a sofitát már én is nézegettem valahol. SMD ledek vannak benne. Nekem is tetszett. Megzsíroztalak a carstylingon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Azt a sofitát már én is nézegettem valahol. SMD ledek vannak benne. És hol sikerült beszerezni ? Esetleg més szinek ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 És hol sikerült beszerezni ? Esetleg més szinek ? :) www.xenonizzo.hu Fehér és kék, 1400.- forint. http://www.xenonizzo.hu/ledes2.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Bp más területén esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Így van ,pontosan olyan mint a belinkelt kép. Bp.-en a HO-MA-SI-TA áruházban lehet bexerezni.A pult mögül kell kérni,nincs kirakva... Ami biztosan van nekik(legalábbis az üllői útiban) kék,fehér,piros színekben. :D http://www.homasita.hu/aruhazak/ ui:a különbség az enyém és a képen feltüntetett között az,hogy az enyémbe 8db led van :) 1500ft pluszmínusz 30ft volt (már nem emléxem pontosan,mást is vettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts