bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Ohh köszi! Nyomtatni tudok! :( Már szét is van szedve! Mert a villágitást cserélem ki pirosra. Amugy se világitaná át semmi mert a feketét se világitja át csak elölröl világit rá! Ezért gondolom, hogy a fehér az elég jó lessz a piros villágitásal. Nos tudnék valahonan letölteni ilyet? tévedsz b corsában hátulról világít, ezért nem olyan egyszerű ;-) ez a Rolandé, a B corsában ugyanez van, csak más értékekkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Nos, tudom hogy rengeteg szó esett már róla, de: Csak annyit mondjatok meg tutira, hogy akkor milyen erős led kell kékből, és milyen pirosból, hogy normális fénye legyen (nappal nem nagyon érdekel, hogy mennyire látszik, ha látszik egyáltalán, de éjszaka ne vakítson (nem szándékszom összekombinálni a fényerő potival)). Az ellenállatokat már ki tudom számolni a ledek teljesítménye alapján. Ja és ugye minden ledhez dukál egy ellenállat?! Köszönettel: I_S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Az ellenállatokat már ki tudom számolni a ledek teljesítménye alapján. Ja és ugye minden ledhez dukál egy ellenállat?! Én kocsiba kértem extrafényes kék ledeket, ellenállattal, és a boltban tudta a fickó, hogy mit adjon, egy része már több mint egy éve bent van gond nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 OK! Lehet én is ezt csinálom, de egyébként oan 600-as led az jó nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zSeKo Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Sziasztok! Corsa A-ba szeretnék kék ledes műszerfal világítást tenni, megnéztem a műszerfalat, kicsit más, mint az Astrában... Tapasztalata van valakinek, hogy kellene? Bementem a boltba, hogy vegyek ledet, mondom mi kell, azt mondja 70 Ft... Mondtam, hogy de mega-super-ultra fényű kell (hátha rosszra gondolt), de azt mondja hogy ez az. 20000 cadmellás, vagy mi. Szép kék, az igaz, de közel sem olyan árban volt, mint amit itt olvastam; majd kiderül.. zSeKo Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 [url=http://www.vectraclub.hu/aty/kek/b/index.htm]Itt olvasgass! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zSeKo Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 [url=http://www.vectraclub.hu/aty/kek/b/index.htm]Itt Köszi, az oldalt le is mentettem, csak az Astrában és a Vectrában eleve hátulról jön a fény, nekem meg inkább oldalról világítja meg az egész számlapot, nem csak a számok meg jelek világítanak. zSeKo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 OK! Lehet én is ezt csinálom, de egyébként oan 600-as led az jó nem?Nem tudom mennyi az átütésije, de majd megmérek egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Nem tudom mennyi az átütésije, de majd megmérek egyet. Köszönöm szépen gepard, de közben kockáztattam és látszólag bejött. kész a műszerfal, meg a konzol, csak a két ködfény kapcs hiányzik még illetve a fűtéskeringetőhöz még beteszek 2 ledet, hogy a középső kapcsolót is szépen világítsa át és finish. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Épp ledeket keresgettem a szuterinban, mikor erre akadtam: http://users.atw.hu/colin/tmp/kep17.jpg http://users.atw.hu/colin/tmp/kep18.jpg Már ki is probáltam a szomszéd off autójában és csodálatosan müködik. Hol érdemes ebbe 12V - 12W-os izzót venni és milyen színben lehet kapni nem tudja valaki? És rámegy az opel szivargyújtójára? Ui: Egyébként a neve: szivargíújtóról müködtethető Off Lada On belső világítás :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Épp ledeket keresgettem a szuterinban, mikor erre akadtam: http://users.atw.hu/colin/tmp/kep17.jpg http://users.atw.hu/colin/tmp/kep18.jpg Már ki is probáltam a szomszéd off autójában és csodálatosan müködik. Hol érdemes ebbe 12V - 12W-os izzót venni és milyen színben lehet kapni nem tudja valaki? És rámegy az opel szivargyújtójára? Ui: Egyébként a neve: szivargíújtóról müködtethető Off Lada On belső világítás :twisted: Szivargyújtó szivargyújtó... szóval sztem rá kell mennie.. izzó.. bármelyik autós bolt, nem lehet túl drága, igy nagy diffi se lehet.. (vagy akár tescoban is) Szinek.. háát fene tudja.. milyenekre festik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Mondjuk fater réges régen ilyen lámpát szereléshez használt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 eredetileg nálunk is ez volt, de gondoltam kicsit designosítom, aztán lesz ebből diszkólámba. ha elrontom, akkor meg fogpiszkáló :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Johnnycartársal ma hackeltük kicsit a műszerfalamat, konkrátan a kmórát.Ledesítettünk.Kicsit elb@sztam a dolgot, mert nem emlékeztem pontosan, hogy milyen színű ledeket kaptam Speed cartárstól, és ezért most szééép piros színű a gépem órája.Mondanom sem kell, hogy mikor megláttam, szakadtam a röhögéstől.Szal más azé' figyeljen oda, hogy milyen ledeket adnak neki, és úgy tegye be. :oops: :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 a piros jobb, mint a kék hosszú távon nyugtat, a kéktől meg fájni fog a szemed inkább örülj neki! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 a piros jobb, mint a kék hosszú távon nyugtat, a kéktől meg fájni fog a szemed inkább örülj neki! :-) A pirostól én bevadulok! :twisted: :twisted: :twisted: Amúgy fehér a cél, mert már boldog boldogtalan kékíti.Ezért szeretnék másmilyet, és Speed gépén ilyen színű volt, és nagggyon teccett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 te tudod csak ne menj vele hosszabb útra ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 te tudod csak ne menj vele hosszabb útra ;-) Elvileg a jövő héten helyre hozzuk ezt a kis hibát.Meg aztán ott van méfg a középkonzol is.Az meg tök sötét.Szal most kell nekilátni, helyrehozni. Egyébként az asszony használja, de neki úgyse tűnne fel.Mer' én Corsázok 1000rel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 ízlések és tűréshatárok különböznek ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Klikk IDE Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 http://www.innoparts.de/ebay/plasma_opel_v...a_240_dzm/4.jpg Klikk IDE Széph! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Széph! :wink: Ha egyszer eljutok oda hogy szétszedem végre én is,megnézem,hogy a mutatókat hogyan lehet szinezni külön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Ez engem is érdekelne, mert azoknál rettentem vissza, egyébként már a kezemben volt gyak félig szétszedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Ha egyszer eljutok oda hogy szétszedem végre én is,megnézem,hogy a mutatókat hogyan lehet szinezni külön! Olyat láttam,amit fóliával színeztek . Asszem Blackat gépében is úgy van megcsinálva . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts