GPont Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ennyiért adnak rá vajon garanciát? Adnak, és állítólag nem kötözködnek; ha rossz, rossz, cserélik. Mindenfelé azt hallani, hogy "biztos megfogtad, azért ment tönkre". Itt meg annyit mondtak, hogy ha megfogod, puha ruhával töröld le... Nekem végülis ettől a hozzáállástól lettek szimpatikusak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 És most jön a kérdés, hogy ebből a 100W-os darabhoz mit szól a gyári lámpán a foncsor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 És most jön a kérdés, hogy ebből a 100W-os darabhoz mit szól a gyári lámpán a foncsor? :lol: Hamarabb mattul meg, + a világítás relézése kötelező, különben összeégnek az irányjelző karban lévő érintkezők, amivel a távolságit és a tompítottat váltod, és ha kell ha nem a távolsági fog csak világítani! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Asszem jó lesz az 50W is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 És most jön a kérdés, hogy ebből a 100W-os darabhoz mit szól a gyári lámpán a foncsor? :lol: Nem kell 100-as, jó az ugyanolyan értékű, mint ami benne van gyárilag. Mivel nagyobb a színhőmérséklete, mint a hagyományos izzóknak, sokkal jobban lehet látni a fényénél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Nem kell 100-as, jó az ugyanolyan értékű, mint ami benne van gyárilag. Mivel nagyobb a színhőmérséklete, mint a hagyományos izzóknak, sokkal jobban lehet látni a fényénél. Csak a kátyuk miatt akartam... Bár nálam is az lesz, ami a havernál, ködlámpa. Azóta városban éjjel is azzal jár, és végül is indokolt, sokkal hamarabb lehet kiszúrni velegödröket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Csak a kátyuk miatt akartam... Bár nálam is az lesz, ami a havernál, ködlámpa. Azóta városban éjjel is azzal jár, és végül is indokolt, sokkal hamarabb lehet kiszúrni velegödröket. A vele szemben jövő meg @nyáz, mert kivilágítja a szemét!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Na, mi a helyzet kedves Amu?? Világít már Kitt? Kérünk egy f@sza nightshot-t :!: sajnálom rá a pénzt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 angel eye-t mo-on kitől érdemes beszerezni? vagy ebay?? Anti a tiétekkel mivan mááá?? szombat óta nem tudom kiverni a fejemből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Nekem az a króm nem gyere be... Amúgy kintről érdemes, bár amit mi kinéztünk abból még egy darabot sem gyártottak le...szóval várjuk vissza a mánit... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 :? nem irigyellek ezért koma. nekem majd 24 sznapomra hozza a télapó az angyali szemeket... Meg most keresem jó 2 hónapja az mtsen kivül hol lehet kapni búrát, de egyelőre úgy tünik nem úszom meg a 170 eurt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Nekem az a króm nem gyere be... Amúgy kintről érdemes, bár amit mi kinéztünk abból még egy darabot sem gyártottak le...szóval várjuk vissza a mánit... :roll: Az hogy lehet?Demot csináltak csak? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 nem full idetartozik de minden ötlet welcome: az indexes visszapillantókat, hogyan kell bekötni?? mmint az index részét? honnan kell és mit bekötni?? csak játszadozom az ötlettel 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 hát szerintem baromi egyszerű... :wink: olasz típus esetén az oldalindexről, egyébként meg elölről, áthúzod az ajtón a kijelölt helyen és ennyi... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 az index felé menő kábelt kell gondolom, hogy ezt hol kapod el az már X! Itt mellettünk az AS tuningban (volt AutoSun) van 1 eladó srác, aki anno pár hete mondta nekem h érkezett új m style talppal mindennel 1ütt nem kell vele szharozni, indexes,stb... ő olyat vett és vejek én is. Mikor megtudtam 3x ropiért adják rájöttem nekem tökéletesen jó a shima mezei fk m3 tükröm. Viszont őt meg tudod ezügyben kérdezni hova is kötötte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Lassssssúúúúúúúúúúúúúú... :roll: Amúgy nem értem a kérdést... Hát hova a lófüttybe lehetne máshova kötni... :roll: :lol: :lol: .ha nem az indexre... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 elektronyos, indexes, m3 tükör 3X-ért??? :shock: :shock: ebay-en sem nagyon vagy 65 eur alatt...+ posta + várakozás....attól függ mennyi az X a hármas után...lehet jobban megéri :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Nekem amúgy nem gyere be... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Lassssssúúúúúúúúúúúúúú... :roll: Te tök tudom h rég volt már neked h vki ilyet mondjon, de ezt nem hallottad még h nem mindig a gyorsaság számít és jó :?: :roll: :arrow: :lol: Igen Redi ez ennyi és adapterrel 1be van és szebb mint a shima m3.... Ennyi az ára de megint dsikerült a nemlényeget kivenni a sztoriból.. Tisztára mintha csajokkal csacsognék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
András555 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Sziasztok!! A segitségeteket kérném! Van egy B-és Corsám és nem nagyon tetszik a fekete (kmh) számlapja. Tudna nekem valaki segiten ez ügybe, hogy honan tudnék én fehér (kmh) számlapot szerezni! Olcson! (ingyen) :oops: Nem lehet valahonan letölteni?? :roll: Elöre is köszönöm a segitséget! Üdv.:András Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Sziasztok!! A segitségeteket kérném! Van egy B-és Corsám és nem nagyon tetszik a fekete (kmh) számlapja. Tudna nekem valaki segiten ez ügybe, hogy honan tudnék én fehér (kmh) számlapot szerezni! Olcson! (ingyen) :oops: Nem lehet valahonan letölteni?? :roll: Elöre is köszönöm a segitséget! Üdv.:András reiroll@axelero.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
András555 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 reiroll@axelero.hu Szia! Ez milyen cím? :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 amúgy nem olyan egyszerű ez, hiába töltesz le bármit, nem tudsz nyomtatni egyet és berakni, mert nem fogja átvilágítani semmi vagy ha igen, akkor az egészet egyben és foltos lesz, vagy megvakulsz ;-) ez már nem trabant, vagy lada :-P ;-) Reiser Roland címe megírod neki, mi kell és ő meg tudja csinálni pár embernek már csinált innen a fórumról, mindenki elégedett amúgy: ]http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id...id=7864 Link to comment Megosztás: More sharing options...
András555 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Ohh köszi! Nyomtatni tudok! :( Már szét is van szedve! Mert a villágitást cserélem ki pirosra. Amugy se világitaná át semmi mert a feketét se világitja át csak elölröl világit rá! Ezért gondolom, hogy a fehér az elég jó lessz a piros villágitásal. Nos tudnék valahonan letölteni ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
András555 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Reiser Roland címe megírod neki, mi kell és ő meg tudja csinálni pár embernek már csinált innen a fórumról, mindenki elégedett amúgy: ]http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id...id=7864 Bocsi!! Most vettem csak észre! Elnézést!! Köszi szépen mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts