leslie Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 az a váltos dolog nekem nem tetszik! Opel16v kollega adta a tippet. :D Majd meglátom a dolgot. Lehet, h inkább nem piszkálom, mert szétszedni vmit csak a fele a mókának. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Ha opel16v mondta akor ő nem téved de nekem nem kellet! http://www.vectraclub.hu/aty/kek/b/index.htm itt néz utánna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Jól mondta a Gabi, leveszed a váltóról, utána kényelmesen előrehúzhatod a műszeregységet annyir, hogy le tudsz szedni mindent a hátuljáról. Nem gáz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Van ahol nem kell leszedni a váltóról a spirált, mert hosszú és enged annyit, hogy alá lehessen nyúlni a műszernek, de sok helyen nincs mit tenni, muszáj leszedni a spirált (kb. plusz egy perc :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Sziasztok! Ha valakit érdekel, viszek le Fótra 31cm-es neonokat (piros, zöld, kék) 12V-ról mennek és 2.500HUF az áruk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Darabja, párja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ezek darabonként vannak. 1db 31cm-es egyenes cső + 1db átalakító 12V-ról 600V-ra + van hozzá egy kapcsoló is. Az átalakítóra 2db neont is rá lehet tenni. A külön neon kb. fele ennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 2db 31cm-es egyenes cső + 1db átalakító 12V-ról 600V-ra + van hozzá egy kapcsoló is. Lehet, hogy egy ilyenre benevezek kék színben, de még nem tudom 100%-ra. Meg kell néznem majd hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Viszek le egy párat ... :D Egy lila Opel Seni B-vel leszek lent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A külön neon kb. fele ennyibe kerül. van külön neonod is? mert nekem sajna egy elpattant... bár bevallom nem tom milyen hosszú.. megnézem holnap de.-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 van külön neonod is? mert nekem sajna egy elpattant... bár bevallom nem tom milyen hosszú.. megnézem holnap de.-t Hová van rakva neked? Én is gondolkoztam már rajta, de a hely keresésnél elakadtam :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Nekem belülre lábtérhez van 1 - 1db zöld, a kesztűtartó alá és a műszerfal alá. Volt elöl a rendszámtábla mögött kék, ez előre nem világított csak a kocsi alá. Nagyon tetszett mert a földre vetett fény olyan volt mintha padlóig spoileres lenne a verda. Oszt találtam egy ellenséget a közeg köreiben és ... most nincs. Viszont ha valakit érdekel utánna néztem mit lehet és mit nem a kocsi alá neonból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Érdekel persze, mesélj róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Jaja.. nekem is a lábtérnél van.. bár bevallom , lehet meg tudnám a kezem és a lábam ujjainak segitségével számolni, hányszor volt bekapcsolva :D Én a kesztyűtartó alatti kis polcocska alá ragasztottam két apró kis pill. ragi csöppel. elötte próbálgattam hogy hol milyen lenne. Nah és ennek a kis tálcának van egy pereme... az alá raktam be, hogy ne kelljen fogni, mig a másikkal játszadozok... Nem kellett volna. épp a másikkal szarakodok, amikor pattant valami.... (januárban volt, karira kaptam egy ..jóbarátnőmtől) Pont vele voltam.. és mindig volt a kocsiban , meg van is ásványvíz. Nos vmi pattant.. összenézünk.. ja.. csak az ásványvizes flakon.. (szokott ahogy melegszik) aztán bekapcs.. és az nem világított. kivettem.. és látom, el van pattanva :D :P Tiszta szar volt a szitú.. (ajándék-leányzó miatt) Szóval oda ne rakd be ha lesz is, mert van egy ive annak a kakinak, és pont elég ahoz h elpattanjon a cső... Chyga: akkor van szimplán is csak cső? Mert ennek a kütyüje 2 neont vezérelne, és nekem csak neon kellene esetleg, és akkor lenne a lábamnál is... De csak ha nem összeg.. most másra kell igazándiból a zsé :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 A neonokkal kapcsiban: Jelenleg csak adapterrel együtt van neon :( ezeknek viszont olcsóbb lett az ára 2.000Ft / db vagy 2db-tól 1.800Ft / db (piros, kék, zöld) van UV színű is ennek 2.500Ft / db az ára. Sajnos elég sok félét gyártanak így nem mindegyik "dobozka" stimmel minden neonnal na meg nem mindig tudok külön neont szerezni. Felfogatni szerintem kötegelővel érdemes, ha nagyon macerás helyre rakod érdemes szivacsot alátenni. Van 8cm átmérőjű kör alakú neon is 4db furattal, ezeket fel is lehet csavarozni. (viszek le ilyeneket is) Ha valakit érdekel viszek még le új és tesztre használt Eco-Tech-et és Metabondos cuccosokat is. Az autók kivilágításáról: A kresz-ben nincs megtiltva, hogy mit és hogyan viszont van egy közúti járművekere vonatkozó kormány rendelet ami szerint: a járművet elölről szemlélve fehér vagy sárga, oldalról szemlélve sárga, hátulról szemlélve piros fényt bocsájthat ki. Valamit a világítás nem zavarhatja a többi közlekedőt és nem terelheti el a figyelmét. A lényeg kb. ennyi, de a CD jogtárban a teljes szöveg részletesen megtalálható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Az autók kivilágításáról: A kresz-ben nincs megtiltva, hogy mit és hogyan viszont van egy közúti járművekere vonatkozó kormány rendelet ami szerint: a járművet elölről szemlélve fehér vagy sárga, oldalról szemlélve sárga, hátulról szemlélve piros fényt bocsájthat ki. Valamit a világítás nem zavarhatja a többi közlekedőt és nem terelheti el a figyelmét. A lényeg kb. ennyi, de a CD jogtárban a teljes szöveg részletesen megtalálható. de csak akkor amikor részt veszel a forgalomban ugy tudom...ergó parkolóban akár diszkót is nyithatsz a kocsiban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ha jól tom' a parkoló is közútnak számít?! Vagy tévedek? De minden az intézkedő illetőtől függ... Nekem két hónapig minden áldott este éget elöl a neon. A kutyát nem zavarta, közben 8-szor mértek, ebből kétszer vissza is nézhettem milyen tuti este a neon. :( 2-szer is igazoltattak de semmi ellenvetés, csak a töllünk 500-méterre lakó főtörzsőrmesternek csípte a szemét, de annak nagyon ... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Sziasztok! Még sem a lila Senivel leszek lent, mert ma megadta magát az egyik torony. :( Egy ezüsttel megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Estleg nagyobb neon is van? mondjuk 38as? Mondjuk nekem kellen kb 5db biztos de majd csak késöbb mert most nincs igazán kess lesz ez még valamikor késöbb is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Csak ebben a méretben tudok jelenleg, de ez lesz folyamatossan is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Chyga ! Küldtem privit, megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április9, 2005 Megoszt Elküldve Április9, 2005 Km órába pilácsot merre lehet kapni foglalatostul? Illetve csak a foglalatot? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Km órába pilácsot merre lehet kapni foglalatostul? Illetve csak a foglalatot? :( Szerintem a Csergő Opelban, a Teve utcában van ilyesmi ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Szerintem a Csergő Opelban, a Teve utcában van ilyesmi ... Azé' gondolhattam volna. Thx. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 raktam a kicsi-kocsiba 2 db 30 cm neont, kapcsolóval, ne mánérzékelővel 5.000 pénz vót, naon kafa 8) iga miközben beraktam kisütöttem egy biztositékot, de megérte :( ja és hol lehet olyan biztosítékot venni? mert a kötelező kütyüs cuccba, minden fajta van csak olyan kicsi sárga amilyen nekem kell :( mennyibe kerülhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts