Soma Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ammá biztos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 hát ezt magyarázuk egy jó ideje! Van aki már vetránnak számit ebben a témában. meg néha nem a számítás hanem a tapasztalat ami eldönti hogy kell csinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ammá biztos? http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=30883#30883 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 ott a válasz mindenre! és milyen igazunk volt már akkor is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 ott a válasz mindenre! és milyen igazunk volt már akkor is! Na akkor most én is be próbálkozom, hogy lehet fehéret csinálni? Nem sárgát , tiszta fehéret , szóval olyan szép fehéret vagy milyet :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Olyan szép fehér leddel probálkoznék én! de az még drágább mint a kék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nekem most ez szimpatikus :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ez szerintem is nagyon szép!! Talán szebb is, mint a kék (jó lenne eldöntenem, mert jövő héten kékíté, ha jó idő lesz... :) ) Ezek milyen ledek is egészen pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Olyan szép fehér leddel probálkoznék én! de az még drágább mint a kék! A közép kijelzőt szeretném csak fehérnek, csak led jöhet szóba? Van 1 Blaum fehéren irkál ,totál nap sütésben is jól látszik, szóval valami olyan megoldás kéne ami tök látszik nappal is :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Ez szerintem is nagyon szép!! Talán szebb is, mint a kék (jó lenne eldöntenem, mert jövő héten kékíté, ha jó idő lesz... :D ) Ezek milyen ledek is egészen pontosan? kori bír pontos információkkal, ha jól tudom fehér helyzetjelző led. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Igen, fehér helyzetjelző led, és nem kellett semmi különöset csinálni(csiszolni, többet rakni mint amennyi égő van), csak kicserélte ezekre az égőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Hi! nem is próbálkoztam az izzóval beláttam, hogy igazatok lehet! de akkor minek vannak? ilyen szellőző kapcsólókhoz sem jó??? Még egy kérdés! Az indítókulcsban lévő égő milyen led-del helyettesíthető? Voltam benn boltban ki is próbálták de nem műkszik! Vagy másmilyen elem kell bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Hi! nem is próbálkoztam az izzóval beláttam, hogy igazatok lehet! de akkor minek vannak? ilyen szellőző kapcsólókhoz sem jó??? Még egy kérdés! Az indítókulcsban lévő égő milyen led-del helyettesíthető? Voltam benn boltban ki is próbálták de nem műkszik! Vagy másmilyen elem kell bele?Ja vegyél bele 3 voltos elemet azzal műxik, az enyémben is az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 de akkor minek vannak?Mert a kedves vevő megveszi a kékre festett izzót jó drágán, boltos örül, hogy haszna van, vevő meg örül a "kék" világításának addíg, míg meg nem lát egy tényleg kéket... Az indítókulcsban lévő égő milyen led-del helyettesíthető? Voltam benn boltban ki is próbálták de nem műkszik! Vagy másmilyen elem kell bele? Az eredeti, másfél voltos elem nem éri el a LED nyitófeszültségét (pláne, ha már le is van merülve). A 3V-os elem a megoldás, ahogy előttem már írta Gepard! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Nekem most ez szimpatikus :D ]http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/PICT0236...36_.jpg Na hát amit múlkor is a kezedbenyomtam kocsimosás közben és ott hánykolódnak a hamutartó mellett azok pont ilyen színűek... :wink: Már csak be kéne raknom valamelyik nap... (Ez a jégkék amiről beszéltem régebben) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Mosatás inkább :P Ha tudtam volna, hogy ilyen színben tündököl a műszerfal a használatát követően, akkor vissza sem adom :D :D :D :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Elbuktad... Majd valamelyik nap behekkelhetnénk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Elbuktad... Majd valamelyik nap behekkelhetnénk... :wink: Nem tudom, hogyan tudnék én közremüködni ebben :roll: Csomagoljan ki az uzsit, amit szandi csinált neked ? :D :P BC kivül hova akarod még beaplikálni ? Ablakemelő kapcsoló ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Jóóóóóó, még a szellőzés tekerentyűihez is + ablakfűtés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Látod hogy megy ez neked... Egyenlőre csak a BC-hez... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 -Szép ez a fehér helyzetjelző LED, merre lehet kapni? -Másik, próbáltam kiszedni a műszerfalat 2 hónapja, de megremegett a kezem, uis megy bele egy vastagabb kanóc, gondolom, ez viszi az infót a sebességről, meg egy nagyobb csati, gondolom, ez a visszajelző pilácsoknak. Ezeket hogyan tudom lehúzni, illetve visszatenni? A műszer nem mozgott annyit, hogy elérjem ezeket a vezetékeket, pedig nincs túl nagy kezem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Fótra jössz akor kiszedem neked 2 perc alatt! leirni kicsit nehéz de valahogy be kell tudni nyulni mögé!!! és akkor le kell huzbi a vezetékeket a kilométer orának meg van egy olyan lefogato vacka majdnem ugy nez ki mint a tompitott fényszoronal amit le kell billenteni és szépen ki lehet huzni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Fótra jössz akor kiszedem neked 2 perc alatt! leirni kicsit nehéz de valahogy be kell tudni nyulni mögé!!! és akkor le kell huzbi a vezetékeket a kilométer orának meg van egy olyan lefogato vacka majdnem ugy nez ki mint a tompitott fényszoronal amit le kell billenteni és szépen ki lehet huzni! Fót még nagyon kérdőjeles nekem, mennék szívesen, de sajnos tavasszal kertesházban iszonyú sok meló van hétvégén, most kell majd permeteznem. :P Másik oldalon azt javallották, hogy a váltónál szedjem szét, és akkor enged annyit, hogy szét tudjam szedni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Totalcar oldalánleltem ezt a helyzetjelző ledet, ez az a szép, ami a fenti képen van beépítve? BBT SPL-2527 izzólámpa, Helyzetjelző LED fehér bajonettes Cikkszám: Boom5143 Az Ön ára: 1 990 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 az a váltos dolog nekem nem tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts