Gepard Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Mármint alap "gyantakéket"? Tudtommal csak víztiszta tokosat gyártanak belőle, néhánynál kékesítve is van a tok. Nem olyan? Ma bementem a boltba és megkérdeztem, szóval ez anyagában szinezett, de nem is kék inkább egy kicsit lilás a szine. Viszont kéken pilácsol és a fickó szerint kb fél éve lehet kapni ezt a fajtát (tehát nem a régi kék, de ahhoz hasonló). 225 forint volt darabja ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 A lényeg: Átlátszós kékes, vagy homályos (amolyan gyertyaviasz-szerű)? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Na vaze akkor én mit vettem? Valszeg extra fényes kék ledet amit elszámoltak mert megtévesztetted az eladót a piros ledekkel. Max menj vissza és kérdezősködj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 A lényeg: Átlátszós kékes, vagy homályos (amolyan gyertyaviasz-szerű)? :) Homályos kékes, ja olyan viasz szerű. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Ez érdekes!! Valószínű hogy a Forrásba voltál és én voltam ott kb 3 hete és kérdeztem hogy milyen kék ledek vannak és sima natúr uveges fejűt adott ami jó meert erős de sajna pontszrű!!! :) Na mindegy egyszer meg oldottam ezzel akkor meg fogom oldani mégegyszer. De lehet hogy csiszolok vagy egy przmát kéne széttörni és a fejére ragasztani az is vinné a fényt szrte széllyel!!! Nem :?: Ma csinálok piros helyzetjelzőt Havernak Két-két extrafényű led remélem jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Gepard! Na olyat sem láttam még. :) Akkor az széles kisugárzási szögű, és alacsonyabb fényerejű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Gepard! Na olyat sem láttam még. :) Akkor az széles kisugárzási szögű, és alacsonyabb fényerejű. Elvileg 26.-án tudok majd majd egyet, de ehhez nagyon kell szorítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Ez érdekes!! Valószínű hogy a Forrásba voltál és én voltam ott kb 3 hete és kérdeztem hogy milyen kék ledek vannak és sima natúr uveges fejűt adott ami jó meert erős de sajna pontszrű!!! :) Na mindegy egyszer meg oldottam ezzel akkor meg fogom oldani mégegyszer. De lehet hogy csiszolok vagy egy przmát kéne széttörni és a fejére ragasztani az is vinné a fényt szrte széllyel!!! Nem :?: Ma csinálok piros helyzetjelzőt Havernak Két-két extrafényű led remélem jó lesz! Vagy levágod a LED fejét,hogy sik legyen a fel része! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 vki nem tud vmi razjot adni, hogy hol megy a belső világításnak a kébele? most akarok a kocsiba belső uv-t, és a belső világításra akarom rákötni, csak simán rá kell forrasztani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 vki nem tud vmi razjot adni, hogy hol megy a belső világításnak a kébele? most akarok a kocsiba belső uv-t, és a belső világításra akarom rákötni, csak simán rá kell forrasztani? Valószínű a bal oldalon megy föl a szélvédő mellett de én azt nem bontanám hanem a lámpánál vezetnám be és benyomkodnám a a kárpit alá!ja és simán raforraszthatod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 hát majd ha garázsba lesz a kisautó megnézem, de sok reményt nem fűzök hozzá, hogy meg tudom oldani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Kinek van kék kijelző világítása corsában? Nektek sem látni napsütésben semmit? Vagy csak nekem? Hogy lehet megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Már volt egyszer téma az "ajtó-becsukós-lámpa-elhalványodós" kütyü, de számomra nem derült ki igazán, hogy hol is lehet ilyet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 pl lomex és hasonszörű elektroniakai boltok. ha lusta vol elmenni akkor vatera és tsai :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 :oops: Sir, yes sir!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Én a csergoe.hu-ról rendeltem, és már megvan.Helyesebben már tervbe van véve a beszerelése :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 én meg megcsináltam magamnak a panel és beforasztgattam a többi cuccot kb 7-800ft ba jött ki és 15mp ig még égve marad és utánna elhványodva alszik ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 A ködlámpában milyen izzó van? (Az egyik kiégett! :) ) H1-es? És hány wattos? Esetleg van valakinek valamilyen jó tippje, hogy milyen típusú izzót érdemes venni a ködlámpába? (Illetve milyet nem?!) A totalcar weboldalon dícsérik az Osram Allseason Supert (bár ez H3-as). Van valakinek ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Általában H3 szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 én meg megcsináltam magamnak a panel és beforasztgattam a többi cuccot kb 7-800ft ba jött ki és 15mp ig még égve marad és utánna elhványodva alszik ki! Nem akarsz esetleg egy kapcs. rajzot és egy alkatrész listát közzé tenni ezzel kapcsolatosan? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 milyen izzó kell G astrába? Mert szeretnék bele xeon szerű izzót, csakhát ugye nem tom milyet kell vennem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 milyen izzó kell G astrába? Mert szeretnék bele xeon szerű izzót, csakhát ugye nem tom milyet kell vennem Kivezs, megnéz, kezében az izzóval boltba beront, és követel+alkudozik! Sztem! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Kivezs, megnéz, kezében az izzóval boltba beront, és követel+alkudozik! Sztem! :) :) :) nem egy rossz gondolat :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Bár a kivétellel még tuti nem lesz gond, max a visszarakással :scratch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Bár a kivétellel még tuti nem lesz gond, max a visszarakással :scratch: Elvileg ahogy kivetted!Bár én is bele estem abba a hibába, hogy "csak" kivettem. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts