Kess Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 a középkonzolt (fűtés...) hogy lehet szétszedni?? oda is ledet szertnék berakni... 8) ja és a boardot is szeretném megvilágítani leddel, megoldható? (astra gsi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 mind2 megoldható Kess. board 2db csak a tetejét majd meg kell csiszolni, mert ellenkező esetben 2 poton fogja erősen megvilágítani. konzol meg kicsit makkosabb meló :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 meg köll csiszolni a tetejét???? hát akkor szólok az asszonynak :) :D :lol: komolyra fordítva a szót, akkor a KM-óránál is érdemes megcsiszolni a LED tetejét??? de mennyire?? kockára? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 hol lehet maszkot fényeztetni? és kb mennyiért? ha rakok fel maszkot előre meg hátulra akkor a rend éber őrei nem fognak kötözködni? igaz, hogy azokat csak fel kell ragasztani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 ujratoltve megkaptam az üzenetedet! Én is írtam kettőt is, nem kaptad meg??? amugy ha valakit érdekel::: http://invitel.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm én maradok egyelőre a kijelzőnél meg a kulcsnál! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 és hogy tudom bekötni a neont a belső világításra? vagy az túl bonyolult egy magamfajta 1szerű emberkének? :smt017 ja és azért úgy szeretném megcsinálni, hogy ki is tudja kapcsolni, mert ha pl takarítom a verdát akkor nem kell hogy merítse az aksit, de egyébként meg úgy múködjön, mint a belső világítás. Vagy túl nagyok az igényeim? :?: tehát ha veszel neont (dietz gyárt autoba valót ) annak van egy piros eé egy fekete vzetéke értelem szerűen rá kell kötni a beltérvilágítás vezetékére és késsz. Az pedig fölödleges kikapcsolni ha takaítod az autot hisz nekem a kettő fele annyit fogyazt mint a gyári izóó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 hol lehet maszkot fényeztetni? és kb mennyiért? ha rakok fel maszkot előre meg hátulra akkor a rend éber őrei nem fognak kötözködni? igaz, hogy azokat csak fel kell ragasztani? Fényeztetni szerintem bármelyik festőnél illetve a jobb tuning műhelyekben tudod. Elöl mivel felül takar nem zavarja a szembejövőket, nem szólhat a rendőr. Hátra már meggondolnám, hogy tegyek-e takar, is, meg röhejesen néz ki. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 de mitől illyen szöcske :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 OFF ROAD Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Hát nem tom ,vettem 5 állítólag extra fényes kék ledet , 3 sima pirosat, 12db ellenséget :arrow: és fizettem 1120ft :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 az nagyon jó ár lenne az extraféne kg 250-300ft között van per darab a kék színből lehet elszámolták és mindet pirosnak számolta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 az nagyon jó ár lenne az extraféne kg 250-300ft között van per darab a kék színből lehet elszámolták és mindet pirosnak számolta! Hát nem tom lehet hogy nem is extra fényes, de én úgy kértem, ezt hogy tudom kideriteni . :?: Sehogy mi. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ha extra fényes akkor a szine nafta nélkül átlátszó, ha csak sima kék akkor alapból szinezve van a led. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Alap kéket nem fogsz kapni, amennyire Én tudom mostanság csak víztiszta tokozásban készül. Van emelt fényerejű, extra fényerejű, és ultra fényerejű. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Alap kéket nem fogsz kapni, amennyire Én tudom mostanság csak víztiszta tokozásban készül. Van emelt fényerejű, extra fényerejű, és ultra fényerejű. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Alap kéket nem fogsz kapni, amennyire Én tudom mostanság Tegnap vettem, de ne kérdezd mennyi volt az ára, mást is vettem, és nem kérdeztem külön külön , mi mennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Mármint alap "gyantakéket"? Tudtommal csak víztiszta tokosat gyártanak belőle, néhánynál kékesítve is van a tok. Nem olyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Hát!!!!!!!!!!!!! átlátszó :) kéken vírit :D de szerintem nem extra :? Na ez megint hülye kérdés lessz :!: Ha nam extra akkor mitörténik :?: Kisebb fény erő :arrow: nem szép kék szín :arrow: idő előtt megmurgelnak a ledek :?: Na csak mert forrasztani tudok de a többi az kínai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 A fényerőben, az árnyalatban (nem mindegyik ugyanolyan hullámhosszon működik), és a kisugárzási szögben szoktak különbözni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Hát!!!!!!!!!!!!! átlátszó :) kéken vírit :D de szerintem nem extra :? Na ez megint hülye kérdés lessz :!: Ha nam extra akkor mitörténik :?: Kisebb fény erő :arrow: nem szép kék szín :arrow: idő előtt megmurgelnak a ledek :?: Na csak mert forrasztani tudok de a többi az kínai. Ha üveg színű akkor sok gond nem lehet egyre dobjál rá egy éjszakár kb 3-3,5voltot ha birja akkor extra fényes mert a normál nem birja azt a feszt!!! Inkább most füstöljön el mint amior beszerelted mert akor szedheted szétt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Ha üveg színű akkor sok gond nem lehet egyre dobjál rá egy éjszakár kb 3-3,5voltot ha birja akkor extra fényes mert a normál nem birja azt a feszt!!! Inkább most füstöljön el mint amior beszerelted mert akor szedheted szétt! Köszi az infókat :wink: Még valami, a középső kijelzőhöz is elég 1db ledd foglalatonként, nappal látható rendesen? Biztos volt róla szó ,de lusta vagyok vissza olvasni :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Megalkodtam azt a világításkikpcsoló késleltetőt. Ha valakit érdekel tudok neki segíteni. Nekem a két neont kb 15mp késéssel kapcsol ki!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Én ma vettem extra fényű kék led-et! színezett és szórt fényt bocsájt ki! 345ft/db + ellenállás 5ft :) :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 halihóó!!! én csináltam a Kadettomba belsőtérvilágítást ami úgy történt,h az erdeti "lámpatestet" megfúrtam hat helyen mattfeketére fújtam és belehelyeztem 6db magas fényű ledet jó játék volt a plusszokat meg a testeket összeforrasztgatni ilyen kicsiben de élveztem ami nem elhanyagolható az az,h olyan iszonyatosan jó fénye van!!! :) nagyon tetszik!! nekem rengeteg led lesz még a verdámban az biztos!!! :D :lol: Üdv:Racce :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Én ma vettem extra fényű kék led-et! színezett és szórt fényt bocsájt ki! 345ft/db + ellenállás 5ft :) :D :lol: :lol: :lol: Na vaze akkor én mit vettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts