rtomi Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 ja és hol lehet olyan biztosítékot venni? mert a kötelező kütyüs cuccba, minden fajta van csak olyan kicsi sárga amilyen nekem kell :( mennyibe kerülhet? A bizti az kb. fél centi széles? Az van nekem egy marékkal,ha akarom. A sárga a 20-as asszem. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 raktam a kicsi-kocsiba 2 db 30 cm neont, kapcsolóval, nahátérzékelővel 5.000 pénz vót, naon kafa 8) iga miközben beraktam kisütöttem egy biztositékot, de megérte :lol: ja és hol lehet olyan biztosítékot venni? mert a kötelező kütyüs cuccba, minden fajta van csak olyan kicsi sárga amilyen nekem kell :( mennyibe kerülhet? tescóban és társaiban lehet kapni, mint a leveles orvosságot :( Nekem is kell neon! Hol vetted? Jövő héten leugrom megnézni. Mikor vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Jim74! Küldtem pü-t neonokról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Jim74! Küldtem pü-t neonokról. Megkaptam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 nem tudjátok, a belső neon is tilos? Vagy inkébb kapcsolja le, ha rendőr bácsit látok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 nem tudjátok, a belső neon is tilos? Vagy inkébb kapcsolja le, ha rendőr bácsit látok? Szia! Papírforma szerint, ha jól tudom mozgásban lévő járműben nem lehet pilácsolni. A neont külön nem tilja semmi. Nekem lábtérnél van és úgy van elhelyezve, hogy kb. csak bokáig ér a fény, kintről nem látszik semmi. A kékre nagyon harapnak, azt szerintem érdemes kikapcsolni, ha igazoltatnak, bár minden rendőr és főleg hangulat függő. Ja, a KÖM-ben utánna tudsz olvasni. (ez valami kormány rendelet, közúti járművekre) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 nem tudjátok, a belső neon is tilos? Vagy inkébb kapcsolja le, ha rendőr bácsit látok? elvileg semmileyen zavaró cucc nem lehet a vasadon. de szte ez is mint megannyi magyar tyuning rendőrfüggő éppen mijjen kedvük van.... A minap céges vassal elhúztam egy ######kabáttal teli kocsi mellett és le se sóztak, míg aki követett ( bravo 1.2 vagy 1.4 semmi alatt kék neon) csórikám úgy le lett meszelve mint atom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 nekem a reitnám szokta kiégetni az ablaktörlőspricc helyén uv led... engem ez az 1etlen zavar de ez nagyon mivel nem kicsit érzékeny a szemem... az ilyeneket kilóra tudnám büntetni... nameg a ködfény mhol ha 2 csepp eső esik :x :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Nem teljesen ideillik, csak azért kérdezem, hátha van valakinek emléke, hogy volt már ilyen. Meg akarom növelni a középső kijelző fényerejét, mert nappal bekapcsolt tompival nagyon gyenge. Volt-e már ilyen téma valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Nem teljesen ideillik, csak azért kérdezem, hátha van valakinek emléke, hogy volt már ilyen. Meg akarom növelni a középső kijelző fényerejét, mert nappal bekapcsolt tompival nagyon gyenge. Volt-e már ilyen téma valahol. Kellett neked gyári rádió... :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ez nem gyári rádió kérdése. Az idő dátum is ugyanolyan gyengén látszik. Amellett nekem nincs kedvem ott lejjebb egy csillogó-villogó karácsonyfát nézni, amin egy csomó haszontalan info van bolhapöcsnyi betűkkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ez nem gyári rádió kérdése. Az idő dátum is ugyanolyan gyengén látszik. Amellett nekem nincs kedvem ott lejjebb egy csillogó-villogó karácsonyfát nézni, amin egy csomó haszontalan info van bolhapöcsnyi betűkkel. Jóvanna', csak vicceltem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Először is elnézést, hogy idepiszkítok a hirdetésemmel, de talán itt jobban megtalálom a célcsoportot. :-) Szóval vannak eladó kék smd LED-ek, olyan folxvágenesek :oops: :wink: . Mivel ezek kisebbek, mint az általában használt 5mm-esek, nehezebb velük dolgozni, és a fényük is kisebb, de pont a méretük miatt jobban elhelyezhetők, és így a fényük is homogénebb lehet. Viszont ezekből egy műszercsoport bekékítéséhez 30-40db kell. Az áruk mennyiségfüggő, 80Ft-tól indul lefelé, 100db-nál 50Ft/db, tehát 3-4000 pénzből be lehet kékíteni a csoportot, az összes kapcsolót, és még marad is ide-oda! :lol: Ha valakit érdekel, [url=http://www.osram.convergy.de/scripts/product_family.asp?CLSOID=10056&FAMILYOID=20095]itt van a leírása, adatlapja. Érdeklődés, szaktanácsadás: PÜ, levél, mittudomain! :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 http://mitglied.lycos.de/Lassmagotchaspiel...download/11.jpg Nekem tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 http://mitglied.lycos.de/Lassmagotchaspielen/download/11.jpg Nekem tetszik :lol: http://www.freeweb.hu/kovy/progsn.php 1-2 prog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Van valakinek a G astra alján neon? Ha igen leírhatna róla pár dolgot: Pl.: - mekkorát érdemes venni - hol van hely a felrakásra, hogy ne csak a fénye látszódjon - és esetleg megskubizhatom-e hogy hogy néz ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Van valakinek a G astra alján neon?se g astma, se neon :lol: - mekkorát érdemes venni a legnagyobbat 8) - hol van hely a felrakásra, hogy ne csak a fénye látszódjon 1., neont ugy kell felrakni, hogy CSAK a fénye látszódjon! mert ez ugy szép! 2., asszem a kressz vagy törvény vagy bármi is kimondja, hogy nem lehet (vagy csak nem látszódhat?) az előirtakon kivul más fényforrás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 se g astma, se neon :lol: a legnagyobbat 8) 1., neont ugy kell felrakni, hogy CSAK a fénye látszódjon! mert ez ugy szép! 2., asszem a kressz vagy törvény vagy bármi is kimondja, hogy nem lehet (vagy csak nem látszódhat?) az előirtakon kivul más fényforrás 1: ja, de sok luzer-nek úgy van fennt, hogy látszik 2: tudom egyéb hozzászólás? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 1: ja, de sok luzer-nek úgy van fennt, hogy látszik ezért luzerek te ne legyél az, tedd fel ugy hogy csak a fénye látszódjon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 igen, csak tanulni akarok más hibáiból ezért érdeklődök körbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Nekem speckó nagyon nem tetszik... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Szerintem jól néz ki,ha van egy kis "aurája" a vasnak. :lol: Bár az enyémnek sincs :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Nekem speckó nagyon nem tetszik... :roll:nekem se igazán jön be a kocsi alján a neonfény,szerintem ez olyan mint a villágító ablakspriccelö.remélem nem sértek meg vele senkit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Egyetértek, nejont valószínűleg az szerel fel, aki túl sok nájtrájdert nézett annó kiskorában, s nála ez a optikai tyúning csúcsa! :lol: :D De lehet, hogy csak valami speciális önkifejezési eszköz, amivel gyermeki lelkületét fejezi ki ....ja és meg is valósíccsa önmagát. :twisted: Ja és ezeket a kékes-lilás fényeket én meghagynám a rendőrautóknak, legalább felismerem messziről őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts