opel16v Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Homasita Andor utcánál van, nem a Hengermalomnál :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Homasita Andor utcánál van, nem a Hengermalomnál :lol: Hopp!Igaz!Sry! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Hali!! Valaki meg tudná mondani, hogy ledesítés utánn miért nem lehet álíttani a megvilágítás fényerejét?? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Hali!! Valaki meg tudná mondani, hogy ledesítés utánn miért nem lehet álíttani a megvilágítás fényerejét?? Köszi A ledek elé beépített előtét-ellenállás az oka. Ez ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Hali!! Valaki meg tudná mondani, hogy ledesítés utánn miért nem lehet álíttani a megvilágítás fényerejét?? Köszi Ahogy Invictus cartárs is említette, az előtét ellenállás az oka, mivel a led nem 12V-on van hajtva, hanem 3Voltot kap megfelelő ellenállás alkalmazásával, a többi az ellenálláson "esik", ezért van csak minimális hatása a fényerőszabályzónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ahogy Invictus cartárs is említette, az előtét ellenállás az oka, mivel a led nem 12V-on van hajtva, hanem 3Voltot kap megfelelő ellenállás alkalmazásával, a többi az ellenálláson "esik", ezért van csak minimális hatása a fényerőszabályzónak. Nem tudom, én soha nem használom a fényerő szabályzót, igazából azt sem értem minek van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Nem tudom, én soha nem használom a fényerő szabályzót, igazából azt sem értem minek van. :lol: Nekem is be van LED-esítve, és nálam működik. Egyedül a BC-nél venni észre, hogy egy kicsit gyengébben szabályoz, de a többit majdnem teljeset sötétre le lehet szabályozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Gondolkodóba estem, hogy az angel fényszóróimba lehet, hogy kellene xenon. Tudom, nem szabályos, de projektoros lámpában, jól beállítva, korrekt lenne, és mellesleg ha vennék, akkor mindenképp a kapható legsárgább (asszem 4300K) színű változatot venném, így nem is lenne feltűnő, mert nem kék. Valakinek van tapasztalata ilyen téren? Általános minőségi és működési tapasztalat? Melyik márka...stb jobb? köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Gondolkodóba estem, hogy az angel fényszóróimba lehet, hogy kellene xenon. Tudom, nem szabályos, de projektoros lámpában, jól beállítva, korrekt lenne, és mellesleg ha vennék, akkor mindenképp a kapható legsárgább (asszem 4300K) színű változatot venném, így nem is lenne feltűnő, mert nem kék. Valakinek van tapasztalata ilyen téren? Általános minőségi és működési tapasztalat? Melyik márka...stb jobb? köszi előre is Nem vagyok róla meggyőzödve, hogy erőltetni kellene ezt az utólagos xenon dógot :rolleyes: Négyezerhármas az szerintem fehér és gyújtásnál kék kicsit, de csak másodpercekig <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Nem vagyok róla meggyőzödve, hogy erőltetni kellene ezt az utólagos xenon dógot :rolleyes: Négyezerhármas az szerintem fehér és gyújtásnál kék kicsit, de csak másodpercekig <_< Már átgondoltam. Nem erőltetem. Felesleges. Fellángolás volt csupán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Hali! :rolleyes: Szereztem egy 6000k -s HID Xenon szettet és az a problémám akadt vele,hogy beszereltem és azt csinálja,hogy felkapcsolástól számított 15-20másodpercig csak villog aztán világít szépen....és ha távolságira váltok és aztán vissza,akkor megint csak villog és egy kis idő után világít folyamatosan....... Meg nekem nagyon úgy tűnik,hogy a xenonos tompított jobban világít,mint a távolsági ami sztem kis halogén izzó lehet a középső xenon mellett...,vagy rosszul kötöttem be és a távolságinak kellene lennie a xenonnak??? Még nagyon tájékozatlan vagyok e téren,remélem nem írtam nagy hülyeséget!!! <_< Előre is köszi a segítséget!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Még jó,hogy van ez a Topic!!!!!!! Bezzeg,ha máshol tenném fel ezt a kérdést,akkor egyből eldurranna az agya vkinek és írná,hogy ez nem ide való téma!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Még jó,hogy van ez a Topic!!!!!!! Bezzeg,ha máshol tenném fel ezt a kérdést,akkor egyből eldurranna az agya vkinek és írná,hogy ez nem ide való téma!!! :D Tudni kellene ez milyen gyártmány, mind a két oldal villog vagy csak az egyik oldal....sajnos ennyi infóból elég kevés behatárolni a hibát lehet izzó és trafó is. Szerintem vissza kellene vinni és kicseréltetni ha lehetséges. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Tudni kellene ez milyen gyártmány, mind a két oldal villog vagy csak az egyik oldal....sajnos ennyi infóból elég kevés behatárolni a hibát lehet izzó és trafó is. Szerintem vissza kellene vinni és kicseréltetni ha lehetséges. :D Hali! Kicseréltem egy teljesen másik márkájura"Thunder" Bi-xenonra...Ez nem villog,tökjó,csak ugyan úgy zavarja a rádiót,mint az előző,sztetek miért lehet ez?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hali! Kicseréltem egy teljesen másik márkájura"Thunder" Bi-xenonra...Ez nem villog,tökjó,csak ugyan úgy zavarja a rádiót,mint az előző,sztetek miért lehet ez?? A trafó miatt valószínűleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Igen az olcsó noname szettek ilyenek.... ha mégis noname-t veszel keress olyat amin egy Audi szerű verda van a dobozán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Köszi a tippeket!!!! :D Még lehet,hogy kipróbálok egy zavarszűrőt a fejegység tápkábelére!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Köszi a tippeket!!!! :D Még lehet,hogy kipróbálok egy zavarszűrőt a fejegység tápkábelére!!! Szerintem a trafókra kéne zavarszűrő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Szerintem a trafókra kéne zavarszűrő. Tudsz ilyet? Mert én még csak a CAN-BUS-os autókhoz való hibatörlő kütyüt találtam,állítólag abban is van vmi szűrő !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ha régi analóg elektronikás trafód van akkor az zavarni fog mindent. Nekem ilyen szettem van és nem zavarja a rádiót: http://www.xenon.hu/shop/index.php?lap=104 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Szerintem a trafókra kéne zavarszűrő. Tudsz zavarszűró kapcs.-rajzot? Az is jó lenne!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ha régi analóg elektronikás trafód van akkor az zavarni fog mindent. Nekem ilyen szettem van és nem zavarja a rádiót: http://www.xenon.hu/shop/index.php?lap=104 Értem! Ez egy Thunder Bi-xenon szett.... Ugye te is tudod,hogy a Philips nem gyárt Xenon izzókat??? És a SiemensHID sem Siemens.....Ezek is mind-mind kínai cuccok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Van vkinek a Xenon szettjéhez külön Can Bus szürős kis kütyüje? Csak azért kérdezem,mert nem akarok csak azért venni egyet,hogy rádugjam és esetleg nem is értem el vele a kellő hatást!!! Hanem,ha valaki lenne olyan szíves,akkor a Lyrdyban,vagy egyeztetett helyszínen megnéznénk,hogy az ő szűrőjével változik e a helyzet! Előre is köszi!!! Amúgy azt vettem észre,hogy ha egy kicsit bemelegszik a trafó akkor nem zavarja nagyon a rádiót! Amúgy a CD részét a dolognak abszolút nem zavarja!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Rádiófrekit zavarja csak... a can-bus-os szűrő meg egy sima ellenállás vagy műterhelés azért, hogy kb. 55W-os legyen a fogyasztás és ne dobjon hibakódot kiégett izzóra. Sajna ez nem fog segíteni, trafót kéne cserélni "digitálisra". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Rádiófrekit zavarja csak... a can-bus-os szűrő meg egy sima ellenállás vagy műterhelés azért, hogy kb. 55W-os legyen a fogyasztás és ne dobjon hibakódot kiégett izzóra. Sajna ez nem fog segíteni, trafót kéne cserélni "digitálisra". :D Hát sztem nem fogok most másiktrafót venni,mert ezt az egész szettet is most vettem.... Még hallottam olyat,hogy a trafóba menő kábelből kell egy pár menetet rátekerni egy ferrit vasmagra,amit egy PC-tápjából is ki lehet berhelni! Majd írok,hogy mi lett az eredmény!! Volt ezelőtt is egy sima Hid-Xenon szettem is,aminek extraslim trafója volt,az is zavarta a rádiót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts