FPepe Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Lassan jön a hideg idő. Van garázsom, de nem túl jól szigetelt.Arra gondoltam, hogy kellene valami időkapcsolós vízmelegítő, ami a hűtővizet előmelegítené, mint anno az ifa-k idejében. Plusz hamarabb bemelegedne az utastér is. Valahol már olvastam ilyesmiről, csak az elég húzós árban volt. Valami ötlet? 220V-van a garázsban. Én Vaterán láttam már párszor állófűtéseket, sztem nezz körül először ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Én Vaterán láttam már párszor állófűtéseket, sztem nezz körül először ott. Köszi. Ez igazán nem ugyanaz, mint az állófűtés szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Lassan jön a hideg idő. Van garázsom, de nem túl jól szigetelt.Arra gondoltam, hogy kellene valami időkapcsolós vízmelegítő, ami a hűtővizet előmelegítené, mint anno az ifa-k idejében. Plusz hamarabb bemelegedne az utastér is. Valahol már olvastam ilyesmiről, csak az elég húzós árban volt. Valami ötlet? 220V-van a garázsban. Egy haverom egy sima mezei fűtőventillátort használlt ilyen célra. Berakta a motorházba/alá amikor reggel kimászott az ágyból bedugta a konnektorba, de erre a célra van gagyitron pár száz forintos időkapcsoló, azt mire kiment már vmit lökött rajta. Ne fikázzatok, tudom, hogy nem túl hatékony és elegáns de mivel egyszerű és olcsó egy próbát megér. Neki a hidegindítással voltak gondjai és ez bejött neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Egy haverom egy sima mezei fűtőventillátort használlt ilyen célra. Berakta a motorházba/alá amikor reggel kimászott az ágyból bedugta a konnektorba, de erre a célra van gagyitron pár száz forintos időkapcsoló, azt mire kiment már vmit lökött rajta. Ne fikázzatok, tudom, hogy nem túl hatékony és elegáns de mivel egyszerű és olcsó egy próbát megér. Neki a hidegindítással voltak gondjai és ez bejött neki. Jó az ötlet, csak elég poros a garázs :lol: Azért valami komolyabbra gondoltam ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Jó az ötlet, csak elég poros a garázs :lol: Azért valami komolyabbra gondoltam ám :lol: Merülőforraló ? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Jó az ötlet, csak elég poros a garázs :lol: Azért valami komolyabbra gondoltam ám :lol: Infralámpa? :lol: A csibék is ettől melegszenek. Meg a kiscoccák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Infralámpa? :lol: A csibék is ettől melegszenek. Meg a kiscoccák. Látom építő jellegű ötlet van bőven. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Látom építő jellegű ötlet van bőven. :lol: Ahol tudunk segítünk, végülis erről szól az egész! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szevasztok! Nem tudom mennyire ismeritek ezt az oldalt német, http://www.blauetachos.de/doc/opel/astrag/index.htm de aki ledesít annak biztos hasznos! Nem csak Astrához ! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.04 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Sziasztok! Az a kérdésem, hogy most kapok egy 1.6D E kadit, de télen nem igazán jól indul, s ezért arra gondoltam, hogy generáloztatom a motorját /amúgy 340 000 van benne/. Szerelőm az van aki ingyen megcsinálja, de szerintetek menyibe lessz ez nekem? <_< A műszerfalvilágítást hogy tudom kicserélni, mert az alsó része sötétben úszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Sziasztok! Az a kérdésem, hogy most kapok egy 1.6D E kadit, de télen nem igazán jól indul, s ezért arra gondoltam, hogy generáloztatom a motorját /amúgy 340 000 van benne/. Szerelőm az van aki ingyen megcsinálja, de szerintetek menyibe lessz ez nekem? <_< A műszerfalvilágítást hogy tudom kicserélni, mert az alsó része sötétben úszik? Szia! Ezt nem ide kellett volna bevésni, hanem a technika topicba. Amúgy egy komplett motorgenerál 2-300 ezer-be kerül. A műszerfalba pedig úgy tudsz izzót cserélni, ha előbb kiszeded azt. Itt egy kis segítség a javításokhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Szia! Ezt nem ide kellett volna bevésni, hanem a technika topicba. Amúgy egy komplett motorgenerál 2-300 ezer-be kerül. A műszerfalba pedig úgy tudsz izzót cserélni, ha előbb kiszeded azt. Itt egy kis segítség a javításokhoz. Van itt mindennek "cserélye" ! :huh: :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Van itt mindennek "cserélye" ! :D :D :huh: Most nem tudom megnézni, mert karbantartás alatt van az oldal, meg ebkét nem is nagyon figyeltem. De volt ilyen elírás? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Hali. Mik vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Hali. Mik vannak. :D Na ezt szívesen megnézném működés közben. Nem tudom elképzelni, hogy adja egy 55W-os halogén fényintenzitását... Mindenesetre biztos jól mutat. Ja meg azt sem értem miért H4? Hová tűnik a reflektor? Jav: ok, megnéztem az oldalt. ezek csak dekorcuccok ködlámpába, és mindenféle színben van H1-től H7-ig. De attól még kíváncsi lennék rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Sziasztok! Jópáran leírták tapasztalatukat már műszerfal ledesítés ügyben, a képeket elnézve én is kedvet kaptam hozzá, már csak a kellő merészség hiányzik.. :blush: G-s Astrán valaki próbálkozott már?? Jó lenne ha valaki megosztaná tapasztalatait, pl.: hány darab izzót kell kicserélni, milyen típusú kell stb. mert megmondom őszintén csak emiatt nem akarom szétkapni a műszerfalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Sziasztok! Jópáran leírták tapasztalatukat már műszerfal ledesítés ügyben, a képeket elnézve én is kedvet kaptam hozzá, már csak a kellő merészség hiányzik.. :blush: G-s Astrán valaki próbálkozott már?? Jó lenne ha valaki megosztaná tapasztalatait, pl.: hány darab izzót kell kicserélni, milyen típusú kell stb. mert megmondom őszintén csak emiatt nem akarom szétkapni a műszerfalat. Én találtam színes izzót ami bele való 1200ft 2db.A műszerek mögött 4db-ot a kijelző mögött 2db-t a szellőzés kapcsolói mögött 1 vagy 2db-t kell cserélni típustól függően.A világítás kapcsolónál 1db-t +1leforrasztott ledet.Ja és a kijelző mögött a sárga műanyag lapot sem árt kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Én találtam színes izzót ami bele való 1200ft 2db.A műszerek mögött 4db-ot a kijelző mögött 2db-t a szellőzés kapcsolói mögött 1 vagy 2db-t kell cserélni típustól függően.A világítás kapcsolónál 1db-t +1leforrasztott ledet.Ja és a kijelző mögött a sárga műanyag lapot sem árt kicserélni. Köszi a választ. Hol vásároltad az izzókat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Köszi a választ. Hol vásároltad az izzókat? Hali Kápolnásnyéken a cartron tunningnál láttam,de nem vettem meg,annyit azért nem ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hali Kápolnásnyéken a cartron tunningnál láttam,de nem vettem meg,annyit azért nem ér. Valóban nem olcsó, ennyi pénzből már plazmaszámlapot veszek. :blush: Mindenesetre körbenézek pár helyen, ugyebár a szépségért szenvedni kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hali Kápolnásnyéken a cartron tunningnál láttam,de nem vettem meg,annyit azért nem ér. A környéken lax netán? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hali Én tegnap voltam a Carton tuningnál, Kápolnásnyéken. Sokmindent nagyon jó áron adnak, de izzot nem is láttam náluk. Viszont nézd meg az N-team -ot izzo ügyben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hali Én tegnap voltam a Carton tuningnál, Kápolnásnyéken. Sokmindent nagyon jó áron adnak, de izzot nem is láttam náluk. Viszont nézd meg az N-team -ot izzo ügyben! Egész korrekt oldaluk van, választék is van bőven kösz a tippet, ha itt nincs akkor sehol. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Valóban nem olcsó, ennyi pénzből már plazmaszámlapot veszek. :blush: Mindenesetre körbenézek pár helyen, ugyebár a szépségért szenvedni kell. :lol: Valóban elég drága, és 6 db ledet és ellenállást vettem 600-ft ért. Igaz F astra, de gondolom nálatok is lehet cserélni ledre az izzót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Már csak azt lenne jó tudni, hogy milyen típusú led izzó kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts