Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos dizájn (LEDek, neonok, xenon és társai)

Recommended Posts

Elküldve

Én meg már vettem ott olyan dolgokat, amiről máshol nem is hallottak. Nade most a LED-ekről van szó, töltsétek le az árlistát, vagy ötven különféle biztos lesz benne! Csak győzzetek válogatni! :twisted:

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
na igen! :)

de melyik világít elég erősen kmórába???? :shock:

éjn mind a pirosból, mind a kékből magasfényűt vettem (5mm-es) és elég szépen világít!

Elküldve
Csak győzzetek válogatni! :twisted:
de melyik világít elég erősen kmórába???? :shock:

Mondtam én... :)

Naja, magasfényűből is van vagy háromfajta...

Szerintem ne a legerősebbet, mert az este vakítani fog.

Elküldve

éjn mind a pirosból, mind a kékből magasfényűt vettem (5mm-es) és elég szépen világít!

Bevilágítja rendesen annyi led, amennyi foglalat van az órában, vagy kellene még bele egy pár?

Elküldve
A kőhíd utcával páruzamos utcába (Forrásba) sokkal minőségibb cuccokat adnak meg jobban is ért hozzá a ######i mint a digitába. igan valamivel dragabb is de szerintem inkább legyen egységes szine 2000ft vel többért a műszerfalnak mint össze vissza mert én mar vettem a digitálba de az egyik full zöldes és baromira látszik ott se veszek smmit többé, mert amikor mondtam a nőnek akko mosolygott egyet és azt mondta van ilyen.

Forrásban vettem, 6 extrafényes kék,2 piros,+ellenállatok 750ohm,=2200ft.

Elküldve

Fűtéskonzolon van piros is, majd egy terelőlap segítségével megpróbálom elválasztani.Nem 560-ast vettem, mert inkább egy kicsit rátartok.ha nem jön be, akkor csere! :)

Elküldve
Bevilágítja rendesen annyi led, amennyi foglalat van az órában, vagy kellene még bele egy pár?

illene a műszercsoporthoz még vmi megoldás :idea: mert a uatók szépen világítanak, de a számok halványabbak + nem egyenletesen vannak megvilágítva :roll:

Elküldve

A 820ohm az sok lesz szerintem kocsiba ha abbol indulsz ki hogy kb 14volt van ha megy a kocsi Kb 550-620ohm os elég de nem nagy a különbség én specile 550-essel fogom ujra csinálni. de aki nem akrja sokszor szétt szedni vagy nem ért hozzá annak ajánlom a nagyobbat akkor biztos hogy birni fogja a lett jó darabig (Forásban a kék led 2.2volton gyújt 5,5 volt a max és kb 20mA ergo 550 ohm körül jol fogja magát érezni)

Üdv

Elküldve

én 20mA-st vettem tegnap és vígan ment 2 használt cerkaelemről ellenállás nélkül.. :)

mondta is a csávó, hogy 2.5-3V körül nyitnak 8)

Elküldve

Hát persze az nem mindegy hogy normál-extra vagy ultra fényü ledet használsz!

De az extra fényű kék és az extra féxnyű piros között is van különbség!!!

Elküldve
Hát persze az nem mindegy hogy normál-extra vagy ultra fényü ledet használsz!

De az extra fényű kék és az extra féxnyű piros között is van különbség!!!

Na akkor fogjak neki azt csináljam meg mi :?: :) még az a jó hogy ez nemtud agyon ütni :D

Elküldve
nekem 560asok vannak benn (legalábbis a színkód szerint ezt dekódoltam) és semmi baj nincsen velük pont jó fényerő és tsai....

Nekem is ezt mondták :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.