Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos dizájn (LEDek, neonok, xenon és társai)

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Miért csináltok úgy, mintha csak egy féle izzót lehetne kapni ? Egyik ilyen, a másik olyan :) Ami a mi kocsinkban van, az úgy világít, ahogy Anti is leírta - fehéren - és ha mondjuk lápánál közel állok meg egy fehér kocsihoz, akkor látszik némi kékes összetevő a fénycsóvában.

Elküldve
Nekem olyan lesz most a műszerfalvilágításom...

...már kész van, csak be kéne rakni... :wink:

blablabla...hiszem ha látom :) :)

mennyibe került? az nagyon érdekelne, met ez a led ami benne van az enyémben elég gyengén hegedül :?

Elküldve

Én kérlek szépen vettem 6 db erős fényű világítós kulcstartót 600 HUf-ért, és ezekből aplikáltam ki, majd forassztgat, meg ez meg az...

Már csak be kéne rakni..de ilyen hidegben egyszerűen nincs kedvem semmit csinálni... :wink:

Üdv.: Atommanó

Elküldve

Ehh.. mennyiböl tartana... teee. :) És akkor lehetne vele villogni... tök kira lenne.. én tuti nem birnám hogy ott feküdjön valahol a polcon vagy akárhol :wink: :oops: 8)

Elküldve

Szaktársak!

Láttam egy hirdetésben Astra GSÍ műszerfalba beleintegrálva Astra G BC-t, az eredeti helyébe.Lehet ilyet csinálni?Ha igen hogyan hozható össze, hogy funkcionáljon is? :?:

Elküldve
Szaktársak!

Láttam egy hirdetésben Astra GSÍ műszerfalba beleintegrálva Astra G BC-t, az eredeti helyébe.Lehet ilyet csinálni?Ha igen hogyan hozható össze, hogy funkcionáljon is? :?:

Neked van BC a kocsidban ?

Elküldve

Neked van BC a kocsidban ?

Ha azt a magnó fölött lévő többfunkciós kijelzőt annak lehet titulálni, akkor igen.Ha nem, akkor nincs, bár minden használtautó hirdetésben így szerepel.

Szóval? :?: :shock:

Elküldve
Ha azt a magnó fölött lévő többfunkciós kijelzőt annak lehet titulálni, akkor igen.

Ha nem, akkor nincs, bár minden használtautó hirdetésben így szerepel.

Szóval? :?: :shock:

Akkor neked sajnos nincs BC-d :)

És sajna felejtős az utólagos beépítés, mert nem igazán költséghatékony, mint azt Uhuhu is kifejtette egy beszélgetésünk alkamával :roll:

Elküldve
Warwolf!

Sajnos egy ilyen BC beépítése sok nyűggel és költséggel jár, úgyhogy

abszolúte nem javallom... De Nekem van rá más megoldás... :)

Tavasz környékén visszatérünk rá! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.