warwolf Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 izzó probléma! :shock: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Miért csináltok úgy, mintha csak egy féle izzót lehetne kapni ? Egyik ilyen, a másik olyan :) Ami a mi kocsinkban van, az úgy világít, ahogy Anti is leírta - fehéren - és ha mondjuk lápánál közel állok meg egy fehér kocsihoz, akkor látszik némi kékes összetevő a fénycsóvában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Többféle is van? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 A tiedben biztos Mélykék csóva van... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 A tiedben biztos Mélykék csóva van... :wink: Üdv.: Atommanó :headbang: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 A tiedben biztos Mélykék csóva van... :wink: Üdv.: Atommanó Később megvizsgálom. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Mindenesetre jobban világít, mint a hagyományos sárga, és ez a lényeg. Akár mélykék, akár nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Jut eszembe, jégkék izzó lenne az igazi :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Nekem olyan lesz most a műszerfalvilágításom... ...már kész van, csak be kéne rakni... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Nekem olyan lesz most a műszerfalvilágításom... ...már kész van, csak be kéne rakni... :wink: blablabla...hiszem ha látom :) :) mennyibe került? az nagyon érdekelne, met ez a led ami benne van az enyémben elég gyengén hegedül :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Én kérlek szépen vettem 6 db erős fényű világítós kulcstartót 600 HUf-ért, és ezekből aplikáltam ki, majd forassztgat, meg ez meg az... Már csak be kéne rakni..de ilyen hidegben egyszerűen nincs kedvem semmit csinálni... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Ehh.. mennyiböl tartana... teee. :) És akkor lehetne vele villogni... tök kira lenne.. én tuti nem birnám hogy ott feküdjön valahol a polcon vagy akárhol :wink: :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Szaktársak! Láttam egy hirdetésben Astra GSÍ műszerfalba beleintegrálva Astra G BC-t, az eredeti helyébe.Lehet ilyet csinálni?Ha igen hogyan hozható össze, hogy funkcionáljon is? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Szaktársak! Láttam egy hirdetésben Astra GSÍ műszerfalba beleintegrálva Astra G BC-t, az eredeti helyébe.Lehet ilyet csinálni?Ha igen hogyan hozható össze, hogy funkcionáljon is? :?: Neked van BC a kocsidban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Neked van BC a kocsidban ? Ha azt a magnó fölött lévő többfunkciós kijelzőt annak lehet titulálni, akkor igen.Ha nem, akkor nincs, bár minden használtautó hirdetésben így szerepel. Szóval? :?: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 http://www.vezess.hu/ha_talalat.php?id=193565 Itt találtam. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 http://www.vezess.hu/ha_talalat.php?id=193565 Itt találtam. :!: Nem ezt kérdeztem :) Amúgy ez a BC van minden GSI-ben és a magasabb felszereltségű Astra-kban is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Ha azt a magnó fölött lévő többfunkciós kijelzőt annak lehet titulálni, akkor igen. Ha nem, akkor nincs, bár minden használtautó hirdetésben így szerepel. Szóval? :?: :shock: Akkor neked sajnos nincs BC-d :) És sajna felejtős az utólagos beépítés, mert nem igazán költséghatékony, mint azt Uhuhu is kifejtette egy beszélgetésünk alkamával :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Nem ezt kérdeztem :) Amúgy ez a BC van minden GSI-ben és a magasabb felszereltségű Astra-kban is Kellett nekem alap autót venni! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Warwolf! Sajnos egy ilyen BC beépítése sok nyűggel és költséggel jár, úgyhogy abszolúte nem javallom... De Nekem van rá más megoldás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 Warwolf! Sajnos egy ilyen BC beépítése sok nyűggel és költséggel jár, úgyhogy abszolúte nem javallom... De Nekem van rá más megoldás... :) Tavasz környékén visszatérünk rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 Tavasz környékén visszatérünk rá! :) Vagy ha nálam beválik majd, akkor hamarabb :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Feltéve hogy tavaszig lesz olyan idő, amikor be tudjuk szerelni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Én úgy április környékére gondoltam, mert akkor már túl leszek a nyári gumi, és a sportpuff projekten is.Vannak terveim ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module...gory=1561,2972# Látott már valaki ilyet, esetleg van valakinek beszerelve? Én valszeg venni fogok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts