bazs Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Ciao!Egy olyan kérdésem volna hogy G Astrába nem lehet kapni komplett kék világítésos meg fehér számlapos kilométerórát?mert én nem merek hozzálátni szétgányolni!köszi előre is!Üdv biztos van ilyen, csak az iszonyat drága nem reklám, de keresd meg a Rolandot több embernek csinált már számlapot innen, tudtommal mindenkinek teszett reiroll@axelero.hu http://www.szamlapok.fw.hu asszem, olyan 10 körül csinálja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 biztos van ilyen, csak az iszonyat drága nem reklám, de keresd meg a Rolandot több embernek csinált már számlapot innen, tudtommal mindenkinek teszett reiroll@axelero.hu http://www.szamlapok.fw.hu asszem, olyan 10 körül csinálja Köszi szépen,megkeresem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Sötétben tökéletes ám, egyedül a venti kapcs mögötti ledet kell majd rábírni, hogy a 3-4 fokozatot is rendesen világítsa meg.Mert az ott halványabb.Amúgy nagyon jó lett a hőfokszabályzó kapcs. piros és kék led kombója, mert nagyon jól néz ki sötétben.Főleg ahogy a "skála" közepén keveredik a két fény.Sztem profi lett. :wink: Nekem is ilyen, csak még szintén kell szórakoznom kicsit a keringetővel, mert ott nekem is halvány... szerintem bebiggyesztek még 2 ledet és hali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Nekem is ilyen, csak még szintén kell szórakoznom kicsit a keringetővel, mert ott nekem is halvány... szerintem bebiggyesztek még 2 ledet és hali. Mi is úgy tettünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Hát az image az lemaradott Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 bocsesz, csak elsőre nem töltődött be... jajaja..., hát az enyémben máris több van, de még 2 kell a fokozatállítóhoz. Ha teljesen kész, rakok fel egy kicsike hogyan csináltam-ot az egészről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Asszem megvan a megoldás, a középső kapcs feletti műa. távtartót (merevítő) kicsit meg kell alakítani, és reteszelő kapcs. feletti LED-et pedig ki kell cserélni extrafényesre, mert gyanus, hogy nem az, esetleg egy kis alufólia, és már meg is lesz a kívánt fényhatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Asszem megvan a megoldás, a középső kapcs feletti műa. távtartót (merevítő) kicsit meg kell alakítani Piiiiissstttaaa látom nem olvastad amit a multkor irtam tippet D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 látom nem olvastad amit a multkor irtam tippet D ;) Nemtaálom.... :oops: :oops: :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Ezt most csinálom: Kicsit fócvágenyes, de Tamás barátomnak így tetszik. A háttérvilágítás már készen van, és az összes visszajelzőt kicseréltem LEDekre. Most készülnek az új számlapok, aztán lehet összerakni. Egész tűrhetőnek ígérkezik. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Szóval a ledesítésről, tartósan mentem vele éjszaka, és bizony a középkonzolban, a reteszelő kapcsoló alsó extrafényes ledje engem egy kicsit zavart, mert erősebb volt a fénye, mint az orrom előtt lévő műszerfal ledjeinek, és egy icipicit zavaró volt.SZóval azt hiszem, hogy azt ki kell cserélni normál fehér ledre.A többi nagyon jól néz ki a sötétben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 A mutatót hogy csináltad pirosra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 A mutatót hogy csináltad pirosra? Bele vannak köszörülve a ledek a számlap alatti plexibe, így: Katt a képre! [url=http://kep.tar.hu/gpont/50127833?o=0#2]Itt a teljes történet, ameddíg jutottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Cartársak! Tud-e valaki olyan xenon szettet, univerzálisat, amelyik tudja átalakítás nélkül a G-Astra féle csatlakozást? Illetve a gyári xenon lámpa tartalmazza-e az elektronikát is vagy az egy külön egység-e? És a lámpához menő betáp kábelezés ugyanaz-e, mint a halogén lámpáé? Kössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 http://www.xenonizzo.hu/ Én a lámpában lévő vezetékre kötöttem rá, csak a biztit egyel nagyobbra kellett cserélni, mert bekapcsoláskor volt, hogy lenyomta a gyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 http://www.xenonizzo.hu/ Én a lámpában lévő vezetékre kötöttem rá, csak a biztit egyel nagyobbra kellett cserélni, mert bekapcsoláskor volt, hogy lenyomta a gyárit. Vannak okos kis termékeik.Itt van pl. ez a LED-es féklámpa, vagy mijamanó.Biztos jobban látszik, mint a jelenlegi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Csak sárga helyzetjelző ledjük nincs :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Csak sárga helyzetjelző ledjük nincs :D Én fehér LED-eset tettem be.A Bárdi autóalkatrész üzletben vettem.Nappal semmi nem látszik, de éjszaka elég korektül néz ki a morcival! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Nekem oldal helyzetjelzőnek kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Bele vannak köszörülve a ledek a számlap alatti plexibe, így: [url=http://kep.tar.hu/gpont/50127833?o=0#2]Itt Baszki.. nem semmi mennyiségü SMD ledet használtál fel, de nagyon pöpec. Én is ilyesmin filóztam, hogy smdvel kellene megcsinálni... csak vhogy nem volt eddig lelkierőm szétszedni a verdát. Meg elösször valszeg egy Donor müszerfalat tennék tönkre :( 8) De itt nálad azért láttam pár új 5letet. pl a nyáklapon a ledek.. ha jól gondolom a fordszám mögé.. meg az izzók helyére az smd ledesítést. Oda elösször sima ledeket gondoltam, de ezek vagányabbak lehetnek. Majd csinálj már képet ha fullra kész van akkor is. meg visszajelzőkkel is.. kiváncsi vok, hogy néz majd ki. A ledek "csak" sima smd-k, vagy vmi spécibb? mert vhol már láttam vmi spéci nagyszögűt(sugárzás) meg XXXL-es fényűt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Tudok olcsón SMD ledet ha valakit érdekel (fehér, kék, zöld, piros,talán sárga is) Amúgy én is ugyan így oldottam meg km/h-t, a BC-t, és középkonzolt, csak a km/h-n kell alakítgatni, mert nekem más számlap van elől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 http://www.day-lights.de/shop/catalog/ Nézzetek szét itt, és szóljatok ha kell valami, forgalmazójuk lettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 http://www.day-lights.de/shop/catalog/ Nézzetek szét itt, és szóljatok ha kell valami, forgalmazójuk lettem... Mennyiért van Fastrába? És ez totál xenon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Ez full origi, gyújtótrafóval, izzókkal, kábellel, stb... pont most fogunk bekötni egyet, ha megjön Sonique... :-) H4-es - 62.000 HUF (ezzel nem tudsz villantani, de ez még a refinál is jobban világít... :-) ) Van H4 bi xenon, is de az jóval drágább... :-( Püzz, ha érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts