bazs Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 mutatót megcsinálja szépen a Roland: reiroll@axelero.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 nekem igazából csak a trükk kéne, hogy hogyan tudom leszedni a mutatókat úgy, hogy visszarakás után is csak annyit csaljon mint most, ergó ugyanoda. Mutatót nem akarok cserélni, csak a számlapra kéne feltennem az új fóliát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 nekem igazából csak a trükk kéne, hogy hogyan tudom leszedni a mutatókat úgy, hogy visszarakás után is csak annyit csaljon mint most, ergó ugyanoda. Mutatót nem akarok cserélni, csak a számlapra kéne feltennem az új fóliát. nekem fóliázás után asszem 2-3000 ft-ért kalibrálták be az órám....a gsi.tomit kérdezd ő intézte Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 akkor már 1szerűbb venni mutatókat, amelyek szépek is ebajon rakat szám vannak.... most kerestem linkelni persze h 1et sem találok.. a mutató nem zeiger? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 :wink: Ha valaki mutatógarnitúrát rendel, akkor beszállok én is egy garnitúrára!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ez mi a 3.14a?--> http://cgi.ebay.at/Verchromter-INNENSPIEGE...1QQcmdZViewItem És ezt kerestétek: http://cgi.ebay.at/TACHONADELN-in-CHROM-Op...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ez mi a 3.14a?-->http://cgi.ebay.at/Verchromter-INNENSPIEGEL-Crown-Fire-mit-Halter_W0QQitemZ7993909694QQcategoryZ72743QQrdZ1QQcmdZViewItem visszapillanto :lol: (isszonyatos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 visszapillanto :) (isszonyatos) És van aki pénzt ad érte. :lol: Szerintem simán gagyi topic. :vom: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 No mondjuk az a visszapillantó tesóm Nova-jába azé illene... ON... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Középkonzol (pl:fűtéskapcsolónál) ledesítésnél hova kell még berakni plusz led-eket? Nézegettük ma Warwolf komámmal,de úgy gondoltuk inkább tanácsot kérünk olyantól,aki csinálta már! A középkonzol kapcsolóinál kicseréltük a 3 izzót led-re,de kevés a fénye,oldalra nem szóródik szét a fény annyira,amennyire kéne! Jobb és bal oldalra(szélére) tegyünk egy-egy plusz ledet? Milyen pozicióban?Merre felé világítson? A müszerfal kész és a TID szép lett a fehér ledekkel! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 A müszerfal kész és a TID szép lett a fehér ledekkel! 8) erről feldobhatnátok egy képet.....épp mostanában dilemmázunk a gsitomival, hogy kék vagy fehér led kerüljön e be..... A fütéskapcsolónál a borítás mögött van kb középtájékon egy pöcök. Vagy hivhatjuk kiállo pici műanyagdarabnak is. Amikor a Hernád Tomi csinálta a régimet akkor annka a pöcöknek a sarkát csipofogoval levágta, igy sokkal jobban be tudta világitani a led a konzolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 erről feldobhatnátok egy képet.....épp mostanában dilemmázunk a gsitomival, hogy kék vagy fehér led kerüljön e be..... A fütéskapcsolónál a borítás mögött van kb középtájékon egy pöcök. Vagy hivhatjuk kiállo pici műanyagdarabnak is. Amikor a Hernád Tomi csinálta a régimet akkor annka a pöcöknek a sarkát csipofogoval levágta, igy sokkal jobban be tudta világitani a led a konzolt. Na majd kisérletezünk vele! Nekem a kékkel az a bajom,hogy egyrészt már sok embernek van,másrészt a fehér elegáns! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 erről feldobhatnátok egy képet.....épp mostanában dilemmázunk a gsitomival, hogy kék vagy fehér led kerüljön e be..... Szerintem is szebb a fehér led, én is olyat tervezek beszerelni (most meg mindenkinek ilyen lesz :twisted: ). Nekem a fejegység is fehérrel írja ki a szöveget, így ahhoz is passzolna! Sőt, a fehérrel talán jobban látható nappal is! J0hnny? Erről mi a tapasztalatod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Nekem a kékkel az a bajom,hogy egyrészt már sok embernek van,másrészt a fehér elegáns! nekem az 1.4ben a fejegység kékkel dolgozott, szóval minden be volt kékítve...szép volt 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Szerintem is szebb a fehér led, én is olyat tervezek beszerelni (most meg mindenkinek ilyen lesz :twisted: ). Nekem a fejegység is fehérrel írja ki a szöveget, így ahhoz is passzolna! Sőt, a fehérrel talán jobban látható nappal is! J0hnny? Erről mi a tapasztalatod? A TID(vagy MID,tudja a tököm mi van dizelben :lol: ) nekem jól olvasható, a műszerfalon nappali fénynél alig látszik,de nappal nekem nem is lényeg,este meg tök ######a! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 ....A TID(vagy MID,tudja a tököm mi van dizelben :lol: ).... MID az a BC. TID három "tagból áll" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 a műszerfalon nappali fénynél alig látszik,de nappal nekem nem is lényeg,este meg tök ######a! :wink: Az eredetinél jobb vagy rosszabb :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Az eredetinél jobb vagy rosszabb :?: Megpróbálok csinálni ma képet!15:00-kor ma folytajuk a projectet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Megpróbálok csinálni ma képet!15:00-kor ma folytajuk a projectet! :) Remélem lesz sör is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Elkészült a mű.Még apróbb símítások lesznek, de a lényeg látszik.Ledes, és szép, ami főleg Johnny keze munkája, én csak szereltem.Szét, meg össze, meg vissza.Szóval a képek: http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111442.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111440.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111325.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111222.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111218.jpg S a szerelés pillanatai ÉDESKETTESBEN Szeretném megköszönni Johnny folyamatos, kitartó, hozzáértő munkáját, mert amit összemókolt molyolt, v. mittudomén hogy is nevezzem, az nem volt semmi.Gepard technikai tanácsait, mert ő már a sajátját megcsinálta, tehát volt fogalma róla, és Speed gyorsaságát, mert egy LED híja volt, és azzal villámgyorsan kiért. Szóval mindenkinek köszi!!!! :prayer: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Elkészült a mű.Még apróbb símítások lesznek, de a lényeg látszik.Ledes, és szép, ami főleg Johnny keze munkája, én csak szereltem.Szét, meg össze, meg vissza.Szóval a képek: http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111481.jpg jól néz ki ez a fehér, majd szemesen alaposabbna megvizsgálom de ahogy látom nektek sem sikerült megoldani, hogy rendesen látható legyen a müszfal (km mutató olyan 80 körül, fordszámmérő olyan 3-4000 körül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Látszik az de a kép nem a legjobban sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Látszik az de a kép nem a legjobban sikerült. Pontosan,majd megnézed,a képek csak tájékoztató jellegűek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 jól néz ki ez a fehér, majd szemesen alaposabbna megvizsgálom de ahogy látom nektek sem sikerült megoldani, hogy rendesen látható legyen a müszfal (km mutató olyan 80 körül, fordszámmérő olyan 3-4000 körül) Sötétben tökéletes ám, egyedül a venti kapcs mögötti ledet kell majd rábírni, hogy a 3-4 fokozatot is rendesen világítsa meg.Mert az ott halványabb.Amúgy nagyon jó lett a hőfokszabályzó kapcs. piros és kék led kombója, mert nagyon jól néz ki sötétben.Főleg ahogy a "skála" közepén keveredik a két fény.Sztem profi lett. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Ciao!Egy olyan kérdésem volna hogy G Astrába nem lehet kapni komplett kék világítésos meg fehér számlapos kilométerórát?mert én nem merek hozzálátni szétgányolni!köszi előre is!Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts