J0hnny Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Ráadásul Johnny-nak tudtommal szervója sincs, így aztán elég megerőltető lehet a kormányzás vele, neki is, meg a kormányműnek is. Nekem a 195-ös egy napig volt az autón, elég is volt. Sose volt előtte halálfélelmem, akkor volt. Hurkagyurkák! :rolleyes: Nekem semmi bajom vele,tartani kell és kész.Szervót pedig nem rakok,kell a francnak plusz hibaforrás. Parkoláskor sem zavar,mert csak a szőke nők tekergetik állóhelyben a kormányt én mindig gurítom egy picit,sosincs gondom. Viszont kanyarban tapadósabb és ez kárpotól. Fogyasztást szerintem max 0,5l-rel növeli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hurkagyurkák! :rolleyes: Nekem semmi bajom vele,tartani kell és kész.Szervót pedig nem rakok,kell a francnak plusz hibaforrás. Parkoláskor sem zavar,mert csak a szőke nők tekergetik állóhelyben a kormányt én mindig gurítom egy picit,sosincs gondom. Viszont kanyarban tapadósabb és ez kárpotól. Fogyasztást szerintem max 0,5l-rel növeli. hát ja tekerni mindig minimális mozgás elett kell, de ki lehet probálni az mennyivel nehezebb a fogyasztsá nő ezt hallani mindnehol, de ezen is el lehetne vitázni:d nagobb kerék kisebb fordulat nagyob sebesség, de ugyanakkor nehezebben mozditja meg a kocsit szélesebb igy nagyobb a surlódás szoval... a nagyobb fogyi a valószínű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2007 Nekem semmi bajom vele,tartani kell és kész.Szervót pedig nem rakok,kell a francnak plusz hibaforrás. Parkoláskor sem zavar,mert csak a szőke nők tekergetik állóhelyben a kormányt én mindig gurítom egy picit,sosincs gondom. Viszont kanyarban tapadósabb és ez kárpotól. Ennél szebben én sem mondhattam volna. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hurkagyurkák! :rolleyes: Nekem semmi bajom vele,tartani kell és kész.Szervót pedig nem rakok,kell a francnak plusz hibaforrás. Parkoláskor sem zavar,mert csak a szőke nők tekergetik állóhelyben a kormányt én mindig gurítom egy picit,sosincs gondom. Viszont kanyarban tapadósabb és ez kárpotól. Fogyasztást szerintem max 0,5l-rel növeli. Van szervóm és nem vagyok szőke nő! Amúgy télen 175 x 14, nyáron 185 x 14 a nyerő!!! FALKEN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Van szervóm és nem vagyok szőke nő! Amúgy télen 175 x 14, nyáron 185 x 14 a nyerő!!! FALKEN! Egy szóval nem mondtam,hogy te vagy szőke! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Ennél szebben én sem mondhattam volna. <_< Popey testvér! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 IDÉZET(epk947 @ 2007-06-15 - 23:15) Van szervóm és nem vagyok szőke nő! Amúgy télen 175 x 14, nyáron 185 x 14 a nyerő!!! FALKEN! Egy szóval nem mondtam,hogy te vagy szőke! :rolleyes: És azt, hogy nő vagyok???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 IDÉZET(epk947 @ 2007-06-15 - 23:15) Van szervóm és nem vagyok szőke nő! Amúgy télen 175 x 14, nyáron 185 x 14 a nyerő!!! FALKEN! És azt, hogy nő vagyok???? Szerintem azt sem mondta senki! :rolleyes: Johnny ezt írta: "Parkoláskor sem zavar,mert csak a szőke nők tekergetik állóhelyben a kormányt én mindig gurítom egy picit,sosincs gondom." Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 IDÉZET(epk947 @ 2007-06-16 - 16:12) IDÉZET(epk947 @ 2007-06-15 - 23:15) Van szervóm és nem vagyok szőke nő! Amúgy télen 175 x 14, nyáron 185 x 14 a nyerő!!! FALKEN! És azt, hogy nő vagyok???? Szerintem azt sem mondta senki! :rolleyes: Johnny ezt írta: "Parkoláskor sem zavar,mert csak a szőke nők tekergetik állóhelyben a kormányt én mindig gurítom egy picit,sosincs gondom." No hát azéééér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 (edited) Hát akkor már ott is a válasz, hogy 205/50R15. :rolleyes: Egyébként szerintem 195/50R15 soha nem volt váltóméret hivatalosan (mégha ez közelebb is van átmérőben a többihez), egyszerűen a lényegesen kedvezőbb ára és a kisebb (sportosabb) oldalfala miatt használják ezt. Az ecotec motorokon pedig asszem 175/65R14 volt gyárilag. nekem az 1.7-es td nemet mot.-hoz 14-es felni valo legalábbis én ezzel vettem viszont a potkerekem manko létezhet ez mert azt hallottam hogy a 96 utániakra volt jellemzö az enyém 96-os 68le Módosítva Június18, 2007 : astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Egy ideje figyelgettem, hogy ereszt a jobb elsőm, nem feétünően, de fogyogatott a nyomás. Amikor a kúton megnéztem fura volt hogy szisszent a szelepsapi, gondoltam ereszt a szelepnél. Megmozgattam de igazán nagy változás nem történt. Ma megelégeltem a dolgot és bementem a gumishoz. Kiderült, hogy egy kis szög(drót, vagy akármi) volt benne ami, csak éppenhogy átlyukasztotta a gumit. Mellette pedig szép lassan szökött a levegő. A lyuk nem volt akkora, hogy fúrni kellejen, ezért csak egy foltot kapott és mehettem is. Valahogy nem szeretem az ilyen kalandokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Egy ideje figyelgettem, hogy ereszt a jobb elsőm, nem feétünően, de fogyogatott a nyomás. Amikor a kúton megnéztem fura volt hogy szisszent a szelepsapi, gondoltam ereszt a szelepnél. Megmozgattam de igazán nagy változás nem történt. Ma megelégeltem a dolgot és bementem a gumishoz. Kiderült, hogy egy kis szög(drót, vagy akármi) volt benne ami, csak éppenhogy átlyukasztotta a gumit. Mellette pedig szép lassan szökött a levegő. A lyuk nem volt akkora, hogy fúrni kellejen, ezért csak egy foltot kapott és mehettem is. Valahogy nem szeretem az ilyen kalandokat. Én se szeretem, de már megéltem 1 x, 2 x. Volt olyan, hogy 2 db szöget is talált a gumis benne, amiből az egyik egy fej nélküli 100-as volt és már bent keringett a levegőben! Egy hétig jártam vele úgy, hogy 2 naponta kellett rátöltenem 3 tizedet. Ez 15 éve volt, még Budapesten és Skoda 130 GL-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi1983 Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Hurkagyurkák! :) Nekem semmi bajom vele,tartani kell és kész.Szervót pedig nem rakok,kell a francnak plusz hibaforrás. Parkoláskor sem zavar,mert csak a szőke nők tekergetik állóhelyben a kormányt én mindig gurítom egy picit,sosincs gondom. Viszont kanyarban tapadósabb és ez kárpotól. Fogyasztást szerintem max 0,5l-rel növeli. Kiváncsi vagyok hogy én 205/40 8" X R17" es kerékkel mit fogok kezdeni szervó nélkül! B) Na meg persze a fogyasztásra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Falken Ziex ZE 512 új (21.770 HUF), vagy Conti sport Contact 3 (6 mm-es használt) - 18950 HUF, vagy Bridgeston Turanza ER30 szintén használt 6 mm-es 19050 HUF... Én az újra szavazok, de cáfoljatok meg, hogy a másik kettő annyival jobb...már ha jobb...vagy nem jobb...vagy bármi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Falken Ziex ZE 512 új (21.770 HUF), vagy Conti sport Contact 3 (6 mm-es használt) - 18950 HUF, vagy Bridgeston Turanza ER30 szintén használt 6 mm-es 19050 HUF... Én az újra szavazok, de cáfoljatok meg, hogy a másik kettő annyival jobb...már ha jobb...vagy nem jobb...vagy bármi... :) Én ugyan nem vagyok ennek a témának a szakértője, de Bridgestone Turanza ER30-ashoz volt már szerencsém (még meg is van), bár sztem nem abban a méretben, ami Téged érdekelne (195/50R15). A tapasztalat az, hogy nagyon jól tapad, de hangos kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 215/45 17 kell nekem az OOOO-ra... Az hogy hangos úgy sem hallom a dízel ketyergésétől... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Szerintem új Falken. Ha 10 lenne a Potenza darabja akkor talán, de így... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Na Falken megrendelve... :) Amúgy a gumikpontkom áraival nem hogy nem tudnak versenyképesek maradni a kereskedők, de elég csúnyán húzós árakat kaptam, még ismerősöktől is...darabja egy 7-8 ezerrel mindenki rosszabbat tudott csak mondani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Na Falken megrendelve... B) Amúgy a gumikpontkom áraival nem hogy nem tudnak versenyképesek maradni a kereskedők, de elég csúnyán húzós árakat kaptam, még ismerősöktől is...darabja egy 7-8 ezerrel mindenki rosszabbat tudott csak mondani... Majd ne felejtsd el befizetni utána a termékdíjat. :) (igaz nem sok) Meg szerintem AFA sincs rajta, ez a netes kereskedelem nagy előnye. Ha exportál, akkor egyből visszakapja az ÁFÁ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ÁFA van rajta... Ezt a termékdíjas dolgot olvastam...hogy majd az adóbevallásba véssem be...hm...hihi...haha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ÁFA van rajta... Ezt a termékdíjas dolgot olvastam...hogy majd az adóbevallásba véssem be...hm...hihi...haha... Persze az ÁFÁ-t ott megfizeti, csak utána egyből visszaigényli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Na találtam erre egy ilyet...erre vártam... Goodyear eagle F1 Mintára a kedvenc gumim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Na találtam erre egy ilyet...erre vártam... Goodyear eagle F1 Mintára a kedvenc gumim... és ez miért ilyen olcsó??? 215/40-r16 ban meg qrva drága volt mikor én néztem ezeket. ezért vettem pirellit. Gumikpontkom meg tényleg a legjobb, az árban benne van a házhozszállítás is 4 gumi rendelése esetén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Hali. Gyári Opel alu felnihez milyen hosszuságu csavar való? Calibra 15"-os felnit szeretnék felrakni F astrára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Ugyanolyan mint a gyári acélfelnié. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts