bazs Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 a tehermentesítő lényege nem az, hogy megtartsa a kereket, hanem tehermentesítse a csavarokat ugyanis a csavar - akármennyire is húzod meg - hajlik, görbül minimálisan ugyan, de az épp elég ahhoz, hogy "rázzon" a kerék a tehermentesítő-/központosító-gyűrű feladata az, hogy a felnit a kerékagy közepén tartsa, ezáltal csökkentve a csavarok terhelését az pedig tényleg mindegy, hogy fém vagy műanyag, mert jelentős terhelés nincs rajta, csak nem hagyja össze-vissza mozogni a kereket
Kontárgyerek Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Szégyenlem B) de mi is az F astra agyszélesége (vagyis az a hogyishívjákja) ? :blink: Kerékagyfurattávolság?
bazs Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 a tehermentesítő átmérője 4x100-as Opelek esetében 56,5 mm
opel16v Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Ki mondta azt, hogy az a gyűrű tehermentesíti a csavarokat??? :blink: A csavaroknak az a dolga, hogy a felnit megfelelő erővel a kerékagyhoz húzzák, a többi már a tapadási együttható dolga. Vagyis a felni ha hozzá van szorítva megfelelő erővel az agyhoz (tárcsához közvetlenül, azon keresztül az agyhoz), akkor nem mozdulhat el rajta. Mégegyszer: a gyűrű csak a felrakáskor központosítja a kereket, utána mintha ott sem lenne. Csak úgy mellékesen, ha meglazulnak a csavarok (vagy neadjisten eltörik belőle több is), nemhogy a műanyag, de az alu gyűrű sem tudna "tehermentesíteni", rögtön megmurdálna. Aki meg szeretne ragaszkodni a saját verziójához, az csináltasson jó kemény acélból gyűrűket. B)
Tápiószecső Elküldve Április10, 2006 Szerző Elküldve Április10, 2006 "Azért nekem inkább az agy rész legyen teherviselő mint a 4 db csavar." De nem a csavar viseli a terhet, hanem a kerékagy és a felni felfekvő felülete közötti súrlódás. A súrlódási erőt befolyásolja a csavar meghúzási nyomatéka. Elkéstem. :blink:
bazs Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Ki mondta azt, hogy az a gyűrű tehermentesíti a csavarokat??? :blink: A csavaroknak az a dolga, hogy a felnit megfelelő erővel a kerékagyhoz húzzák, a többi már a tapadási együttható dolga. Vagyis a felni ha hozzá van szorítva megfelelő erővel az agyhoz (tárcsához közvetlenül, azon keresztül az agyhoz), akkor nem mozdulhat el rajta. Mégegyszer: a gyűrű csak a felrakáskor központosítja a kereket, utána mintha ott sem lenne. nem vitatkozom veled, mert te vagy az ész B) nekem csak tapasztalatom van, meg egy nagyon régi - nem kispályás - gumis barátom nem egy eltört csavart láttam én már a tehermentesítő hiánya miatt...
opel16v Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Szerintem tapasztalatban és kerékcserés témában nem kéne vetélkednünk. :blink: És hát én sem keveset járok gumisműhelybe, ahol már régesrég gyűlnek a tapasztalatok nem csak utcai kerekes témában. ;) Az eltört csavar oka lehet: - régi, elgyengült - olcsó rossz minőségű - lelazult menet közben Én Volvótól kunyerált svédacél csavarokat használok, azoknál nem egyhamar fordul elő a fenti jelenség. B) Egyébként meg már volt csavartörés az Astrán, nem is olyan rég. Amikor elkészült az autó, a műszakira kellett vinni, de csak régi csavarokat találtunk a műhelyben (még Mantáé voltak). Az odaúton el is tört belőle 3. Aztán lecseréltük az időközben megtalált svéd csavarokra, és megoldódott a probléma. :D Csak a megnyugtatásodra közlöm, hogy volt "tehermentesítő" gyűrű, ami rögtön át is alakult szemétté, ahogy eltört a csavar. ;) Témát befejeztem, részemről kitárgyalva. Aki nem hiszi, járjon utána. :D
Kontárgyerek Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Csakhogy végetszakítsak eme megterhelő csavaragybetétbehúzó bizgentyü kitárgyarásának, Én mostmár tökéletesen megértettem eme sok hasznos információáradatból való okos dolgokat. ........... És a szelepnek mi köze a tehermentesítéshöz ??? :blink: B) :D :D ;) ;)
mörfi Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 (edited) Tényleg nem akarok vitát, de a lemezfelnit sem a csavar tartja. Szerintem igenis kell az a sz@r. a tehermentesítő-/központosító-gyűrű feladata az, hogy a felnit a kerékagy közepén tartsa, ezáltal csökkentve a csavarok terhelését Módosítva Április10, 2006 : mörfi
bazs Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 a Gabinak olyan jó csavarjai vannak, hogy neki még a felni sem kell hozzá :blink:
opel16v Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 a tehermentesítő-/központosító-gyűrű feladata az, hogy a felnit a kerékagy közepén tartsa, ezáltal csökkentve a csavarok terhelését Ez így ahogy van, hülyeség. B) De nem akarok senkit sem győzködni, látom nagyon sok "szakértő" van itt. :blink:
bazs Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Gabi! Van egy perced egy telefonra? Én csak kontár vagyok, de kíváncsi lennék, hogy mit mond egy nálad szakavatottabb ember a témával kapcsolatban: 20/914-3634, Jenei András majd írd be kérlek, amit mondott köszi
opel16v Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 "a tehermentesítő-/központosító-gyűrű feladata az, hogy a felnit a kerékagy közepén tartsa, ezáltal csökkentve a csavarok terhelését" Ha ez a véleménye ennek az embernek, akkor teljesen felesleges beszélni vele. :blink: És mit jelent az, hogy szakavatott? B) Azt, hogy gumis? :D Ha szeretnék ezügyben telefonálgatni, akkor inkább egy közlekedésmérnököt hívnék, nekik feketén-fehéren le van írva, hogy mit kell erről tudni. :D
mörfi Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Ez így ahogy van, hülyeség. B) De nem akarok senkit sem győzködni, látom nagyon sok "szakértő" van itt. :blink: Ok , uccsó hozzászolás ebben a témában részemről. Tehát akkor nem lényeg a középső(agy) furat átmérője? Ha nagyobb a felni belsőátmérője és a csavarok tartják a felnit akkor sincs semmi gond? Remélem jól értelmeztem. Nem vagyok szakértő, de nincs is rajtam 2 számmal nagyobb nadrág :D
bazs Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 gumis... kicst több annál, de akkor adj te egy telefonszámot ;) de ha gondolod, nézzünk ki telefonkönyvből valakit és hívjuk fel örülnék, ha egyszer végre beismernéd, ha hülyeséget írsz és most biztosan tudom, hogy azt írsz :D :blink: Nem vagyok szakértő, de nincs is rajtam 2 számmal nagyobb nadrág B) a nadrág jó példa: ha 2 számmal nagyobb, akkor hiába van rajtad nadrágtartó (hosenträger), a nadrág nem fog lecsúszni, de lötyögni fog viszont ha kitöltöd egy kis hájjal, akkor már rendben is vagy :D
Silver79 Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 gumis... kicst több annál, de akkor adj te egy telefonszámot ;) de ha gondolod, nézzünk ki telefonkönyvből valakit és hívjuk fel örülnék, ha egyszer végre beismernéd, ha hülyeséget írsz és most biztosan tudom, hogy azt írsz :D :blink: a nadrág jó példa: ha 2 számmal nagyobb, akkor hiába van rajtad nadrágtartó (hosenträger), a nadrág nem fog lecsúszni, de lötyögni fog viszont ha kitöltöd egy kis hájjal, akkor már rendben is vagy B) Rendben is van, de attól nem a háj fogja tartani hanem a hosentréger,a hájjal csak azt éred el hogy ne lönyögjön :D Ui: fingom nincs kinek van igaza csak nem jó a példa ;)
mörfi Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 gumis... kicst több annál, de akkor adj te egy telefonszámot ;) de ha gondolod, nézzünk ki telefonkönyvből valakit és hívjuk fel örülnék, ha egyszer végre beismernéd, ha hülyeséget írsz és most biztosan tudom, hogy azt írsz :D B) a nadrág jó példa: ha 2 számmal nagyobb, akkor hiába van rajtad nadrágtartó (hosenträger), a nadrág nem fog lecsúszni, de lötyögni fog viszont ha kitöltöd egy kis hájjal, akkor már rendben is vagy :D Pontosan erre gondoltam ,Háj nélkül husentrogerral. :blink: Persze ezen senki ne sértődjön meg ,nem ér annyit.
bazs Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Rendben is van, de attól nem a háj fogja tartani hanem a hosentréger,a hájjal csak azt éred el hogy ne lönyögjön :blink: Ui: fingom nincs kinek van igaza csak nem jó a példa :D de pont jó a példa, mert a tehermentesítő is ugyanott van, ahol a példában a hájad és a csavar pedig a nadrágtartó B)
Silver79 Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 de pont jó a példa, mert a tehermentesítő is ugyanott van, ahol a példában a hájad és a csavar pedig a nadrágtartó B) Sztem nem jó példa :blink: A nadrágtartó megtartja a nacit max nem "középen",de ha kitömöd "hájjal", akkor szépen felfekszik de attól a nadrágtartó tartja,csak jobban áll :D
opel16v Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Bazs! Mi lenne ha egyszer te ismernéd el a dolgot? :blink: Ha nem értek valamihez, nem szólok bele. Viszont ez most nem ez az eset. B) Ha akarsz, telefonálgass, nekem nem szükséges a telefonálgatás, hogy tudjam azokat az infókat, amit nap-mint-nap használok az "életem kockáztatására" a versenyautóban. Mörfi! Kell a központosító gyűrű! De csak arra, hogy a kerék felrakásánál központosan húzd rá a kereket az agyra, különben rázni fog! Utána már semmi szerepe, legfőképpen nem tehermentesítésben! Idézek egy nálam tanultabb embert a témában (Yasec néven ismert a sportolói körökben): " Az a "tehermentesítő gyűrű" sajna rossz nevet kapott. A csavarok akkor viszik át nyírással a terhelést, ha már lelazultak. Egyébként a surlódó felületek viszik át a nyomatékot, amit a csavarok összeszorító ereje biztosít. Az a gyűrű nagyon fontos, amiről írsz, méghozzá a központosításban van szerepe. Mindig csak az előírt nyomatékkal húzzátok meg a csavarokat! Simán agyon lehet őket húzni, és az is szar dolog! "
bazs Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Bazs! Mi lenne ha egyszer te ismernéd el a dolgot? :blink: Ha nem értek valamihez, nem szólok bele. Viszont ez most nem ez az eset. B) Ha akarsz, telefonálgass, nekem nem szükséges a telefonálgatás, hogy tudjam azokat az infókat, amit nap-mint-nap használok az "életem kockáztatására" a versenyautóban. Ne haragudjatok, hogy téves információkat próbáltam megosztani veletek! Leborulok a nagy Futó Gábor tudása és tapasztalata előtt és természetesen ez vonatkozik a Yasec nevű srácra is. Kérlek titeket, bocsássatok meg nekem!
mörfi Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 ŐŐŐŐŐ :blink: mostmár én sem tudom B) én használom , feladom.
opel16v Elküldve Április10, 2006 Elküldve Április10, 2006 Félreértés ne essék. Nem a szükségességéről folyt a vita, hanem a funkciójáról. Tehát akkor asszem végszóra lehet mondani: - KELL a megfelelő központosító gyűrű, amennyiben nem gyári agyméretű a felni - Teljesen mindegy az anyaga, ugyanolyan jó a műanyag is
Recommended Posts