Silver79 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 ja Olvass visszább egy postot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Egy kérdés a nyári garnitúra vásárlása előtt: 5 1/2 J X 13 ET46 felnire maradjon a 175-ös szélesség vagy elbírja a 185-öst, esetleg a 195-öst... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Egy kérdés a nyári garnitúra vásárlása előtt: 5 1/2 J X 13 ET46 felnire maradjon a 175-ös szélesség vagy elbírja a 185-öst, esetleg a 195-öst... 195 már nagyon necces, 185 még mehetne, de sztem 13-asban ritka meg drága (de lehet rosszul gondolom). Meg amúgy is igazán akkor van értelme szélesíteni, ha jobb kanyarfogást szeretnél, de ahhoz meg nem árt ha csökken a gumi falmagassága is, szóval inkább 185/60 R14, vagy 195/50 R15 -ez utóbbi méretben tök olcsók a gumik, mert gyakori nagyon. Normál használathoz viszont szvsz maradjon a 175/70 R13 - a kátyúkat is jobban bírja és kevesebb picit a fogyi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 A 185-ös darabja kb. 3000-el drágább hasonló minőségű 175-höz képest, ezért gondolkodom azon, hogy ad-e annyival többet. Egyébként a felni mérete adott mostanában nem lesz nagyobb garnitúra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 A 185-ös darabja kb. 3000-el drágább hasonló minőségű 175-höz képest, ezért gondolkodom azon, hogy ad-e annyival többet. Egyébként a felni mérete adott mostanában nem lesz nagyobb garnitúra. 185/65 R13 méret nincs (az lenne váltóméret), a /70-esnek pedig értelemszerűen még magasabb az oldalfala, mint a gyárinak - úgy pedig szerintem nincs értelme szélesíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 5.5" re sztem max 195! Nekem a gyári ekkora(felni) és a 195ös gumikkal igencsak küzdöttek a srácok.. igaz, mindez R15 .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 5.5" re sztem max 195! Nekem a gyári ekkora(felni) és a 195ös gumikkal igencsak küzdöttek a srácok.. igaz, mindez R15 .... Dettó. Azért 6" jobb lenne, de ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Helló, Mi a véleményetek a Good Year Hídra Grip gumiról? Üdv.: A Link to comment Megosztás: More sharing options...
GombiTomi Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Sziasztok! Véleményeteket kérném, kinek melyik márka jön be a legjobban. Hétköznapi használatra szeretnék valami gumit, de nem vagyok otthon a témában igazán, és maximum úgy tudnék választani, mint a szőke nő, hogy melyik tetszik, és hogy melyik illik a GSi-mhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Sziasztok! Véleményeteket kérném, kinek melyik márka jön be a legjobban. Hétköznapi használatra szeretnék valami gumit, de nem vagyok otthon a témában igazán, és maximum úgy tudnék választani, mint a szőke nő, hogy melyik tetszik, és hogy melyik illik a GSi-mhez. Dunlop, Falken, Toyo, Yokohama. Izlés szerint. Normál használtra a Falkent javaslom, mert jól is tapad és eléggé strapabíró a szerkezete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Nekem ez nagyon tetszik. Átlagos használatra tök jó sztem. http://www.alufelni.info/dayton/d210/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Nekem ez nagyon tetszik. Átlagos használatra tök jó sztem. http://www.alufelni.info/dayton/d210/ Azért ezt egy GSi-re nem raknám fel... :blink: Ott kicsit mást jelent az átlagos használat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Bocs, nekem még nem volt GSI-m. Egy másik topikban elmondanád, hogy mit jelent a GSI-nél az átlagos használat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Bocs, nekem még nem volt GSI-m. Egy másik topikban elmondanád, hogy mit jelent a GSI-nél az átlagos használat? Nem rosszból mondtam, ne haragudj. :blink: Pl.: egy átlagos utcai autóval nem akkora átlagsebbeséggel autózik a tulaj, mint egy gsi-vel. Ebből kifolyólag szerintem a gumi általános terhelése, igénybevétele is jóval nagyobb. Határhelyzetben pedig elég sok múlik a kis különbségeken is. 2. Pl.: egy olcsó egyszerű sportcipőben is lehet futni, de ha megnézed a maratonfutókat, akkor ott mindenki minőségi, a speciális igényeinek megfelelő cipőt használ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Én a PZero Nero-ra szavazok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 O.K. Elfogadom. Amikor átlagos autózásrol beszéltünk, én arra is gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 O.K. Elfogadom. Amikor átlagos autózásrol beszéltünk, én arra is gondoltam. Jogos. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Jogos. B) Tom! Nem mindenki "wannaberaccer" :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Tom! Nem mindenki "wannaberaccer" :D B) :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Számít az valamit, ha az egyik acélfelnimen nincs H2 jelzés? (5 1/2 J X 13 ET46 H2) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Normál használtra a Falkent javaslom, mert jól is tapad és eléggé strapabíró a szerkezete. Nekem Falken van eddig csak téliben, most már nyáriban is. eddig jó, nincs vele probléma. Gumist kérdeztem mi a külünbség a Dunlop sp sport 01 és a Falken ze 512 között? Azt válaszolta kb egyformán kopik és a Dunlop drágább. 195/50R15 méretben kb: 3500 Ft különbség volt darabonként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Én is adok egy pontot a falkennak :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Dunlop jobb a vizes úton. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Dunlop jobb a vizes úton. B) Vizes úton akkor nem száguldozok. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Vizes úton akkor nem száguldozok. B) Én se de amúgy a többi gumikhoz képest vizes úton kevésbé marad el a falken, legalábbis az a teszt szerint amit kb egy hónapja olvastam valahol a neten :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts